Manospapak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 γεια σας, εχω ενα samsung galaxy A8 2015 το οποιο το ειχα ξεχασμενο στο κουτι απο οταν εσπασε. το πηρα οταν βγηκε εκεινη την χρονια αλλα σε 3 μηνες μεσα εσπασε η εσωτερικη οθονη απο πτωση και ζητουσαν 190 ευρω για να φτιαχτει. ξερει κανενας καποιον που μπορει να το κοιταξει αν μπορουμε να βαλουμε καμια οθονη που να ταιριαζει σε πιο προσιτη τιμη; μενω αθηνα
vargas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Manospapak είπε γεια σας, εχω ενα samsung galaxy A8 2015 το οποιο το ειχα ξεχασμενο στο κουτι απο οταν εσπασε. το πηρα οταν βγηκε εκεινη την χρονια αλλα σε 3 μηνες μεσα εσπασε η εσωτερικη οθονη απο πτωση και ζητουσαν 190 ευρω για να φτιαχτει. ξερει κανενας καποιον που μπορει να το κοιταξει αν μπορουμε να βαλουμε καμια οθονη που να ταιριαζει σε πιο προσιτη τιμη; μενω αθηνα Και 50 ευρώ να σου πούνε να το φτιάξουν δεν αξίζει. Έχει 2gb ram κ θα σέρνεται με τον παμπάλαιο soc που φοράει. Με 80-100 ευρώ παίρνεις κάτι κάνεις την δουλειά σου , αυτό είναι κατευθείαν για τα σκουπίδια
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/13621211/Samsung-Galaxy-A8-2018-4GB-32GB-Μαύρο.html Αυτό μήπως εννοείς; Η τιμή μπορεί να σου φαίνεται υψηλή αλλά η συσκευή είναι αδιάβροχη, πράγμα που σημαίνει ότι η οθόνη έρχεται μαζί με το περιμετρικό πλαίσιο και μέσα σε αυτή μπαίνει η πλακέτα και η μπαταρία, εξού και το κόστος τής. Δεν αλλάζει μόνο εσωτερικά το πάνελ δηλαδή. Στα επίσημα επισκευαστικά κέντρα (όχι δηλαδή στο παλικάρι της γειτονιάς και τα συναφή μαγαζάκια) θα σου γίνει και δωρεάν αλλαγή μπαταρίας με τη νέα οθόνη, συν τα όποια τέστ αδιαβροχοποίησης μετά.
Manospapak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 οχι ειναι του 2015 https://techvalue.gr/samsung-galaxy-a8-specs-timh-hands-on-photos-8080 δεν ειναι αδιαβροχο και την τιμη της οθονης με την βρισκω στα 50 ευρω πλεον αλλα η καλη δουλεια ειναι αυτο που θα ηθελα να γινει, ετσι και αλλιως ως 2ο κινητο θα το εχω για να εχω μεσα εφαρμογες της google διοτι πηρα huawei και παρολο που ειναι πολυ καλο κινητο δεν εχει google και αυτο με χαλαει σε πολλα ειδικα τωρα που θελω κινητο με εφαρμογες του gov που δεν υποστηριζονται απο το google.
GATE123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Υπολόγισε 50-55€ η οθόνη και κανένα 30αρη τα εργατικά (85-90€ χοντρικά). Δεν συμφέρει. Βάζεις αλλά 50-60€ και παίρνεις ένα καινούργιο να κάνεις την δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα