katastrofeasbebi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους smart 450, τελευταία σκέφτομαι να αγοράσω ένα Σμαρτ 450.θελω να μου πείτε τι να προσέξω και αν αξίζει μια τέτοια αγορά κυρίως λόγο παλαιότητας του αυτοκινήτου.το θέλω για τη δουλειά και για καθημερινή χρήση επειδή είναι οικονομικο αλλά αν είναι να είμαι κάθε βδομάδα συνεργείο δεν θέλω.
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Smart 450 = 1998-2007 Ακομα κ από τα τελευταία μοντέλα να πάρεις θα είναι 15 ετών, ποσό αξιόπιστο μπορεί να είναι;
Fordakias7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει σμαρτ στην οικογένεια 450 2004 αγορασμενο 2008 με 28.000 πραγματικα χιλιόμετρα. Στα 70κ αρχισε να καίει λάδι σαν δίχρονο απο τις πολλές κρύες εκκινήσεις με γκάζια αλλαγές λαδιων κάθε 8-9 χιλιάδες ενώ το σμαρτ θέλει κάθε 5.Τελικά το κάναμε επισκευή και είναι πένα κόστισε 1200 ευρώ όμως χωρίς δισκοπλατο. Είναι πολυ δύσκολη αγορά τα περισσότερα ειναι λιωμένα το 80% επισκευασμένα και τα υπόλοιπα καίνε 1 λιτρο λάδι στα 1000. Πρέπει να το δει μηχανικός που να ξέρει τα σμαρτ απέξω,θα σου πρότεινα καλύτερα 451 1000αρι ατμοσφαιρικό με λιγότερα απο 120κ χιλιόμετρα με βιβλίο σέρβις κτλ.... 1
totalius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Αν ειναι να πάρεις αυτοκίνητο 15ετιας παρε τουλαχιστον ένα κανονικό αυτοκίνητο. Η χειρότερη επιλογή σε παλιό αυτοκίνητο ειναι το smart .
katastrofeasbebi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Eυχσριστω για τις απαντήσεις. Το άμεσοε επόμενο στις επιλογές είναι το 500 της φιατ. Αλλά ανεβαίνει η τιμή
filarhos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή κοιτάς τόσο παλιό αν βρεις ατρακάριστο, δεν ξέρω πόσο εύκολα φαίνεται, όλα τα άλλα φτιάχνονται. Απλώς αν έχει 300χιλχλμ, υπερβολικό, θέλεις πολλά χρήματα για να αλλάξεις ότι χρειάζεται για να γίνει κάτι κοντά σε κάποιο με 120χιλχλμ... Οπότε αν το ένα έχει 300χιλχλμ και 3χιλ€ και το άλλο 120χλχλμ και 6χιλ€ μπορεί το δεύτερο να σου βγει τελικά πιο φτηνό, αφού στο πρώτο θα δώσεις πολλά χρηματα σε επισκευές. Δεν λέω ότι σίγουρα έτσι θα πάει... Αλλά αν μπορείς βρες πόσο στοιχίζουν βασικές εργασίες με ανταλλακτικά για να δεις αν αξίζει... (επισκευή κινητήρα, αλλαγή ελατήρια αμορτισέρ, δίσκο πλατό, κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα φρένων κ.α.) Υ.Γ. 1 σχετικό: Φίλος ψάχνει ατρακάριστο παρτάλι smart αντί για παπί, για 2χιλχλμ τον χρόνο, ε για αυτόν είναι το πρώτο... Υ.Γ. 2 άσχετο: Όταν πούλαγα το mx ήταν μαζί με ένα άλλο το πιο ακριβό. Με καλούσαν πολλοί ότι βρίσκουν στην μισή τιμή, τους έλεγα πάρτε το άλλο και βάλτε ότι έχει το δικό μου και θα πάει διπλή τιμή από το δικό μου... Ένα παιδί που δεν έβγαινε, μιλήσαμε και τελικά πήρε ένα φτηνό... Με κάλεσε μετά από μερικούς μήνες μήπως το πουλάω ακόμα, το είχα δώσει βέβαια, το φτηνό μετά από σοβαρό έλεγχο φάνηκε ότι ήταν πολλές φορές τρακαρισμένο και ήθελε πολλές επισκευές... Τελικά το έδωσε όπως όπως, σε λίγο χαμηλότερη τιμή... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από filarhos 1
-WISE- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω Smart 450 δεύτερο χέρι με ανακατασκευή κινητήρα και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Οπωσδήποτε να το ελέγξεις σε μηχανικό. Και να βρεις κάποιο με book service. Λαδάκια να του αλλάζεις κάθε το πολύ 5000km. Κυρίως το χειμώνα να το ζεσταίνεις πριν ξεκινήσεις την πορεία σου και να το κρυώνεις πριν το σβήσεις. Το δικό μου έχει χρειαστεί μικροπράγματα όσο καιρό το έχω. Φυσικά είναι να πέσεις και σε "καλό" αμάξι. H παλαιότητα δεν παίζει κανένα ρόλο από τη στιγμή που αυτό το αμάξι το παίρνεις για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αλλά αυτά που σου δίνει πίσω ενά αμάξι τέτοιου είδους είναι πολύ σημαντικά. Το γεγονός ότι είναι ένα μοντέλο που έχει πουλήσει χιλιάδες εκατοντάδες κομμάτια το κάνει και εύκολο στο να βρεις ανταλλακτικά. Από πλαστικά μέχρι ό,τι θες. Αυτό το κάνει και πολύ ευάλωτο στις επιθέσεις βέβαια. Συν το γεγονός ότι τα smart 450 και 451 ανοίγουν πολύ εύκολα. Αν έχει parking τότε είσαι άρχοντας. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από -WISE-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα