mpouliaritis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Μετα από καθάρισμα σε λαπτοπ Lenovo G50-45 , το λαπτοπ ξεκίνησε κανονικά και λειτούργησε κανονικά Οταν το έκλεισα και προσπάθησα να ξανακάνω εκκίνηση ανάβουν τα λαμπάκια κανονικά , ανεμιστήρας επίσης , η οθόνη απλά αλλάζει χρώμα σε σκούρο μαύρο αλλά δεν ανοίγει και στη συνέχεια κάθε 30 δευτερόλεπτα περίπου κάνει μόνο του επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια . Χωρίς να ανοίγει η οθόνη βέβαια . Υπάρχει καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ; Ευχαριστω εκ των προτέρων Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από mpouliaritis
ventalias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Το πρώτο και πιο εύκολο που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να βγάλεις και να ξαναβάλεις τις μνήμες. Αν έχεις 2 slots και 2 μνήμες, δοκίμασε μία μνήμη σε ένα slot.
mpouliaritis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, ventalias είπε Το πρώτο και πιο εύκολο που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να βγάλεις και να ξαναβάλεις τις μνήμες. Αν έχεις 2 slots και 2 μνήμες, δοκίμασε μία μνήμη σε ένα slot. Το έχω κάνει φίλε μου Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι άλλη καρτούλα ram Ευχαριστώ πάντως
ventalias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Το επόμενο είναι η μπαταρία του BIOS. Αν μπορείς μέτρησέ τη, και αν βγάζει κάτω από 3V αντικατάστησέ την, αλλιώς βγάλτη και ξαναβάλτην μετά από μία ώρα. Η έσχατη λύση είναι να το λύσεις όλο και να το ξανασυνδέσεις. Κουραστικό, αλλά πιο αποτελεσματικό από το να δοκιμάζεις ένα ένα να δεις τι φταίει. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο καλώδιο της οθόνης και να έχει βιδωθεί καλά το σύστημα ψύξης. (θεωρώ ότι όταν λες καθάρισμα άλλαξες και πάστα σε επεξεργαστή/κάρτα γραφικών, αν δε το έκανες ευκαιρία είναι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα