zchrisz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα, Πώς μπορώ να συγχρονίσω στον υπολογιστή και στο κινητό το Metamask; Έχω περάσει και στα δύο τις ίδιες λέξεις κλειδιά αλλά , αλλά μου δείχνει το ένα και άλλα το άλλο!
zchrisz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Οταν προσπαθώ στο Metamask του υπολογιστή να μου εμφανίσει το QR code για συγχρονισμό , μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: Χωρίς να μπορώ να πάω στο "Επόμενο" Εχει τύχει σε άλλον;
snet Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 αν δεν μπορείς να διαβάσεις τις οδηγίες που σου γράφει κινδυνεύεις είτε να χάσεις τα περιεχόμενα είτε να κλειδωθείς απέξω...
zchrisz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Το θέμα είναι ότι ενώ στο κινητό έχω περάσει τις ίδιες λέξεις που έβαλα και στον υπολογιστή μου δείχνει ένα κενό πορτοφόλι!!! Αν τώρα πχ. καταστραφεί το λάπτοπ , πως θα επαναφέρω το metamask; Από την στιγμή που με τις ίδιες λέξεις και ίδιους κωδικούς μου δείχνει άλλο πορτοφόλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις