Προς το περιεχόμενο

Τίτλος τραγούδιου του Νίκου για το Fame Story της Κυριακής;

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw pantos den nomizw pws thimizei katholou rodes apo Ksylina Spathia.. Mhn ta katakrinoume ola legontas oti einai klemmeno.. To kommati mporei na exei epirroes apo kapou alla den einai kai klemmeno (ektos ama apodeixtei argotera :P ). Poly wraio kommati... Toulaxiston emena mou arese poly...

Δημοσ.

wraio kommataki kai htes o m@l@k@s o mikroutsikos ipe oti ehi to cd wste kiklofori......

p.s. pantws tha vgi kai me to cd to FM2 alla den xerw pote vgaini distihws mporite na dite dta site tis heaven + tou ant1 + tou fm2....

Δημοσ.

Το συγκρότημα λέγεται NHMA και το τραγούδι "Το πάρτυ". Είναι γείτονες τα παιδιά και το ξέρω σίγουρα.

Δημοσ.
Το συγκρότημα λέγεται NHMA και το τραγούδι "Το πάρτυ". Είναι γείτονες τα παιδιά και το ξέρω σίγουρα.

Πράγματι έτσι λέγεται. :)

Δεν θα κυκλοφορήσει όμως με κανένα CD του FS, παρά μόνο σε δουλειά του group, όπως είπε και ο ίδιος ο Νίκος Μίχας.

Δημοσ.

Η επιρροή από Ξύλινα Σπαθιά ειδικά στα φωνητικά είναι κατι παραπάνω από φανερή. Συμπαθητικό τραγουδάκι, αλλά τίποτα ιδιαίτερο...

Δημοσ.

Το λενε και αλλοι αυτο οτι θυμιζει τα τραγουδια του Χατζηγιαννη αλλα δεν νομιζω καμια σχεση.

Ισως ο Νικος να του μοιαζει και μαλιστα πολυ αλλα το υφος το τραγουδιου ειναι ροκ και θα προτιμουσα να βγει σε καθαρο ροκ εκτος αν το βγαλουν σε dance αλλα σε καλή ποιότητα.

Παντως μου αρέσει πολύ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...