Προς το περιεχόμενο

Τίτλος τραγούδιου του Νίκου για το Fame Story της Κυριακής;

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός είναι;Ένα ωραίο ελληνικό electro-rock κάπως.Το άκουσα τυχαία να το προβάρει σήμερα.Το έχω ξανακούσει πάλι, αλλά χωρίς να δώσω βάση ή να μπορώ να το βρω κάπως τότε.

Δημοσ.

Ap'oti kserw apo egkyres phges pou parakolouthoun maniwdws fame story/tatiana k ta sxetika (wolfieee :P) to tragoudi pou leei o nikos afth thn kiriaki to exei grapsei o idios

Δημοσ.

Σπάζω το κεφάλι μου να θυμηθώ από που το έκλεψε αλλά δε μπορώ να το βρώ!!!

Αν ξέρει κανένας ας μας το πει!

Δημοσ.

Δεν πολυπαρακολουθώ το reality και δεν ξέρω ποιο από τα 2 ζητάω, αλλά απ' όσο το άκουσα και επειδή ξέρω τον ήχο από τα "Κίτρινα Ποδήλατα", αυτό που θέλω εγώ παραήταν electro για να είναι των συγκεκριμένων.Οπότε μάλλον θα 'ναι το άλλο.

Για να βοηθήσω ο στίχος έλεγε:

"Μες στο πάρτι σώματα καίγονται

σαν αστέρια πέφτουν και φλέγονται

να 'ναι αγάπη αυτή που..."

Κάτι τέτοια.

Δημοσ.

Μάλιστα.Περίεργο νομίζω κάπου το έχω ξανακούσει εκτός Fame Story.

Και λέγεται όπως ίσως μάντεψες "Το Πάρτυ"

Και αν θέλω να το ψάξω, ως τραγουδιστή τι βάζω στο "________ - Το Πάρτυ";

Δημοσ.

pithano na to eheis akousei eksw apo t fame, giati exei sigrotima o nikos... to tragoudaki exei epiroes apo ksilina spathia kai episis thimizi ayto pou leei i moutsatsou "mia foraaaaa... na se blepa gia ligo, mono mia fora.... " alla oxi ayto to shmeio, olo to ipolipo tragoudi...! :D

Δημοσ.

Και αν θέλω να το ψάξω, ως τραγουδιστή τι βάζω στο "________ - Το Πάρτυ";

Ρωτάς τον υπάλληλο του δισκοπωλείου¨:P :P :P

Πέρα απο την πλάκα φαντάζομαι θα κυκλοφορήσει σύντομα (αν και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου) οπότε θα το βρείς στα γνωστά δισκοπωλεία και "δισκοπωλεία" .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...