manostsi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα σε ολους. Θελω να συνδεσω το Ipad μου με την TV για να μπορω να βλεπω ertflix για παραδειγμα η Netflix. Αγορασα αυτο: https://www.skroutz.gr/s/30641502/XO-HDMI-1-3-Cable-HDMI-male-Lightning-male-2m-Κόκκινο-GB006.html Και οταν εκανα την συνδεση μου εβγαζε αυτο Το δοκιμασα και σε δευτερη TV. Το εστειλα πισω το καλωδιο που αγορασα. Ξερει καποιος αν υπαρχει αλλο καλωδιο που να κανει mirror?
manostsi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε ...ή κάνα chromecast Με το chrome θα κανω ευκολα mirror?
atheatos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, manostsi είπε Καλησπερα σε ολους. Θελω να συνδεσω το Ipad μου με την TV για να μπορω να βλεπω ertflix για παραδειγμα η Netflix. Αγορασα αυτο: https://www.skroutz.gr/s/30641502/XO-HDMI-1-3-Cable-HDMI-male-Lightning-male-2m-Κόκκινο-GB006.html Και οταν εκανα την συνδεση μου εβγαζε αυτο Το δοκιμασα και σε δευτερη TV. Το εστειλα πισω το καλωδιο που αγορασα. Ξερει καποιος αν υπαρχει αλλο καλωδιο που να κανει mirror? Πάτησες στο μενού του ipad αυτό στην δεξιά γωνία να κάνει mirroring όπως σου έδειχναν οι οδηγίες στην TV και δεν έκανε τίποτα? 1
ksessalonikios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manostsi είπε Με το chrome θα κανω ευκολα mirror? Ναι, από την εφαρμογή του ερτφλιξ πατάς το σχετικό εικονίδιο, επιλέγεις την chromecast συσκευή κι έτοιμος. Υπόψην είναι μόνο για να προβάλεις βίντεο. πρόσεχε τις απομιμήσεις Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από ksessalonikios
manostsi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, atheatos είπε Πάτησες στο μενού του ipad αυτό στην δεξιά γωνία να κάνει mirroring όπως σου έδειχναν οι οδηγίες στην TV και δεν έκανε τίποτα? Με εσωσες αυτο ηταν. Εισαι θεος!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα