Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε

πρώτη με τελευταία μέρα δεν μυρίζει τίποτα σε άνρθρωπο

Το θέμα είναι όμως να είναι καθαρά και για τα ίδια. Θεωρώ 40 μέρες πάρα πολύ για 10 kg

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, AntreasSverkos είπε

ανάλογα το γατι φιλε.

Με την λογικη οτι αφαιρεις τα κατουρημενα, και δεν τα ανακατευεις, ειναι μεγαλο διαστημα. Πριν παρω την αμμο απο τον Κρητικο, ειχα παρει ενα 2ο φτυαρακι χωρις τρυπες ωστε να πιανω τα ουρα και να τα πεταω και αυτα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Με την λογικη οτι αφαιρεις τα κατουρημενα, και δεν τα ανακατευεις, ειναι μεγαλο διαστημα. Πριν παρω την αμμο απο τον Κρητικο, ειχα παρει ενα 2ο φτυαρακι χωρις τρυπες ωστε να πιανω τα ουρα και να τα πεταω και αυτα

εγώ 2 γατιά τη βγαζουμε με κανα 17κιλο θα έλεγα το μηνα.

και ειναι πολυ καθαρη (2 καθαρισματα τη μερα)

και ειμαι σχολιαστικος με αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, SabotazNic said:

οι πέτρες της everclean δεν σπάνε, όταν τα βγάζεις δεν μένει τίποτα. στην ΑΒ που προτάθηκε σε κάποιο σημείο οι "πέτρες" ήταν λάσπη πικτή

οι clumping για να δουλέψουν σωστά θέλουν βάθος 5 πόντους ένα κλασσικό λάθος ειναι να βάζουμε λιγότερο 

και όπως προτάθηκε ήδη, όσο συχνότερο είναι το καθάρισμα τόσο περισσότερο καιρό κρατάει

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.

Εγω εδω και 2 χρονια αγοραζω (Catzone Cat Litter Strong Clumping 20kg) στα 12€ απο το pet4u. Οι δυο γατες που εχω ειναι turkish angora.

Δεν εχω δει ποτε τα ποδαρακια τους βρομικα. Δεν λεω ,οτι ειναι η καλυτερη αμμο ,αλλα ειναι οικονομικη και καλη λυση για'μενα τουλαχιστον. Πολυ λενε ,οτι συκωνει σκονη στο καθαρισμα. Δεν ειναι μεγαλο προβλημα ,γιατι εγω εχω δει ελαχιστη σκονη για τα 2 χρονια. 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, γιατί επιμένετε πολλοί σε άμμο τύπου clumping και όχι κρυσταλλική;

Με την πρώτη (ακόμα και την Everclean) το σπίτι βρωμίζει παντού και μυρίζει, με την κρυσταλλική όχι τόσο. 

Δημοσ.
1 hour ago, tasanton said:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, γιατί επιμένετε πολλοί σε άμμο τύπου clumping και όχι κρυσταλλική;

Με την πρώτη (ακόμα και την Everclean) το σπίτι βρωμίζει παντού και μυρίζει, με την κρυσταλλική όχι τόσο. 

προσωπικά δεν μου αρέσει η ιδέα τα ουρα να κάθονται εκεί μέχρι την ολική αλλαγή, και με την everclean strong clump  και καθάρισμα κάθε 2 μέρες (όχι σχολαστικό δηλαδή) δεν μυρίζει τίποτα με μια γάτα

Δημοσ.

Χθες αγόρασα κρυσταλλική να δοκιμάσω. Ξεκίνησα την μετάβαση απευθείας βάζοντας ένα στρώμα στην ήδη υπάρχουσα άμμο. Αν την δεχτεί ο συγκατοικιδιος θα ενημερώσω σχετικά με την εμπειρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...