Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους/ες.
Έχω έναν γάτο μακρύτριχο εδώ και 2 χρόνια. Έχω δοκιμάσει άμμους με λίγο πιο χοντρό κόκκο έτσι ώστε να μην μπλέκονται στα πατούσια του αλλά παρόλα αυτά δεν είμαι ευχαριστημένος από το clumping με τα ούρα του μιας και οι σβόλοι γίνονται κομμάτια και όχι συμπαγές.
Έχει κάποιος/α εμπειρία ή κάποια πρόταση για κάποια οικονομική άμμο;
ps. Έχω δοκιμάσει van cat brown , van cat λεβαντα και pellet.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και οποιαδήποτε απάντηση.

Δημοσ.

Εγω εχω αυτην την φλαφι κυρια (Zelda)

No photo description available.

Και εχω καταληξει πως η καλυτερη αμμος σε λογικη τιμη, ειναι αυτη στο μπλε κουτι του ΑΒ

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ever Clean και από εμένα, λίγο τσιμπημένη αλλά η καλύτερη όσα χρόνια έχω γάτες. Και φαντάσου παίρνω την Fast Acting Odour Control, λόγω μυρωδιάς, εσύ μάλλον θες την Less Trail.

Καλά το 10&10&6 ήταν αξιολογότατο και το τίμησα κι εγώ. 😁

Επεξ/σία από Everest
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 hours ago, FallenGod said:

Καλημέρα σε όλους/ες.
Έχω έναν γάτο μακρύτριχο εδώ και 2 χρόνια. Έχω δοκιμάσει άμμους με λίγο πιο χοντρό κόκκο έτσι ώστε να μην μπλέκονται στα πατούσια του αλλά παρόλα αυτά δεν είμαι ευχαριστημένος από το clumping με τα ούρα του μιας και οι σβόλοι γίνονται κομμάτια και όχι συμπαγές.

Θα σου πρότεινα αυτην: https://www.skroutz.gr/c/2166/Ammos-Gatas/m/24047/Catsan.html

Μακράν η πιο καθαρή, με τα λιγότερα υπολείμματα κάθε φορά που επισκεπτόταν το «μέρος» ο Πέρσης μου. Όντως, ο χοντρός κόκκος βοηθάει πολύ.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, FallenGod είπε

Καλημέρα σε όλους/ες.

14 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Και εχω καταληξει πως η καλυτερη αμμος σε λογικη τιμη, ειναι αυτη στο μπλε κουτι του ΑΒ

Δοκιμαστε και την αμμο απο τα Κρητικος, μαρκας "Επιλογη μου". Παιρνω την λεβαντα, και με τα ουρα γινονται πετρες και τα αφερω πανευκολα. Οσο για την καθαριοτητα, πολυ λιγοτερη αμμο απο οσα ειχαμε δοκιμασει πριν (ο ενας τιναζει τα ποδια του, η αλλη η μαλακω βγαινει γιολο τρεχοντας)

*Στα 2.80 τα 5kg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ όλους/ε για τις απαντήσεις. Θα κάνω την αρχή ξεκινώντας από τις φθηνότερες προς τις ακριβότερες και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος από κάποια. 

Edit. Με την everclean πόσο χρονικό διάστημα περνάτε κατά μέσω όρο με 10l;

Επεξ/σία από FallenGod
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, FallenGod είπε

Σας ευχαριστώ όλους/ε για τις απαντήσεις. Θα κάνω την αρχή ξεκινώντας από τις φθηνότερες προς τις ακριβότερες και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος από κάποια. 

Θα σου απαντησω για την "Επιλογη μου" μαρκα του Κρητικου. Με 2 γατες, μια 5κιλη μας πηγαινε σχεδον 4-5 μερες (βεβαια η θυληκια πηγαινε και στην μπανιερα να κατουρησει :P). Καθε πρωι που την καθαριζουμε, πιστευω να βγαζουμε κανα 0.5 κιλο σε ποσοστητα (οσα εχουν γινει πετρα απο τα ουρα, και οσα ειναι με τα κακα τους)

Αλλα με τις αλλες αμμους ειχαμε θεμα γτ προς το τελος της περιοδου (πριν αλλαξουμε δλδ αμμο), δισταζαν να πηγαινουν γτ μαλλον μυριζαν απο πχ ουρα που δεν μαζευαμε πολυ καλα μιας και απο τα φτυαρακια κατι εφευγε απο τα κενα τους.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα.

Επανέρχομαι με την απορία για την κρυσταλλική άμμο. Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Σε σχέση με τις clumping μήπως είναι προτιμότερη για τις μακρυτριχες; Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, FallenGod said:

30 με 40 μέρες το 10λ  (μια γατα)

πρώτη με τελευταία μέρα δεν μυρίζει τίποτα σε άνρθρωπο

Επεξ/σία από Dark_son20
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...