Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Macosj είπε

Κλασσικός ελλαδιτης, έχεις δίκιο ντετέκτιβ με ανακάλυψες, Λάρισα είμαι και παίρνω τον κατώτατο, η άποψη μου έχει διαφορετική βαρύτητα? Δεν έχετε ισονομια και ισοπολιτεια εκεί κάτω? 

Κάνοντας ένα μικρό search στο προφιλ σου, σε όλα τα θέματα που έγραψες τελευταία, βρίζεις συνολικά όλους τους έλληνες αποκαλώντας μας ελλεηνες  και αυτό είναι λόγος αναφοράς για να το κρίνουν οι admins. 😎

• Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Κάνοντας ένα μικρό search στο προφιλ σου, σε όλα τα θέματα που έγραψες τελευταία, βρίζεις συνολικά όλους τους έλληνες αποκαλώντας μας ελλεηνες  και αυτό είναι λόγος αναφοράς για να το κρίνουν οι admins. 😎

Ορθογραφικό λάθος, θα το διορθώσω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ουσία και όχι η επικοινωνία 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Macosj είπε

Ορθογραφικό λάθος, θα το διορθώσω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ουσία και όχι η επικοινωνία 

Η ουσία ότι βγάζεις 13 χιλιάδες το μήνα και ασχολείσαι με την ελληνική ακρίβεια; Σοβαρά τώρα; 🤣

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Klausx είπε

Εγώ πιστεύω λόγω Covid υπάρχει κάποιο απόθεμα χρημάτων γιαυτό είναι "ήρεμα" τα πράγματα δεν εξηγείτε αλλιώς...Μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν κλείσει αρκετά μαγαζιά αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ειδικά όσοι αργήσουν να ανεβάσουν τιμές.. Αν και το ανέβασμα τιμών πάλι θα τους επιφέρει πρόβλημα αφού ο κόσμος θα περιορίσει τις αγορές.

Ηρεμία υπάρχει γιατί όλοι ευελπιστούν να τελειώσει η πανδημία. Αλλά δεν θα ηρεμισουμε. Θα πάμε απλά σε εθνικό επίπεδο επιδημίας και η κάθε χώρα τα δικά της μέτρα. 

Με άτομο που μιλούσα πρόσφατα μου έλεγε ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα στην ΕΕ, υπάρχει ένα καπέλο από 20 ως 80% στις τιμές διαφόρων εισαγόμενων προϊόντων και πρώτων υλών από ΗΠΑ, οι ΗΠΑ ακόμα δεν έχουν αυξήσει τις τιμές γιατί κάνουν καλύτερη διαχείριση πρώτων υλών από την ΕΕ, όταν τσιμπήσουν και οι τιμές στις ΗΠΑ που είναι θέμα χρόνου τότε θα υπάρξουν εκ νέου αυξήσεις και εδώ. 

Δημοσ.

ανούσια θέματα, η χαρά του κάθε κλάψα. Τα ίδια και τα ίδια....

Από τη μια είδηση για ρεκορ στις καταθέσεις από την άλλη δεν έχουμε μια τα βγάζουμε πέρα με το ζόρι.

Και δώσε του κλάμα 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Η ουσία ότι βγάζεις 13 χιλιάδες το μήνα και ασχολείσαι με την ελληνική ακρίβεια; Σοβαρά τώρα; 🤣

Δηλαδή για εσένα πρέπει να ασχολούμαστε με ότι μας συμφέρει? Αυτά δεν μπορούσα στην Ελλάδα, εγώ κοιτάω πρώτα το συμφέρον τον άλλων και μετά το δικό μου. Με την λογική σου, απορρίπτεις το γεγονός ότι οι πολιτικοί σου που βγάζουν περισσότερα από εμένα δεν θα ασχοληθούν με την ακρίβεια της χώρας. Είναι η νοοτροπία που έλεγα, δεν νομίζω να υπάρχει ελπίδα

Δημοσ.

Καθώς υπάρχουν έντονες πληθωριστικές πιέσεις στην διεθνή αγορά που συνεπώς δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη και η χώρα μας, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει φτιάξει μία πλατφόρμα στην οποία μπορούμε να αναζητούμε  προϊόντα μαζί με τα καύσιμα για να μπορούμε όλοι να αγοράζουμε τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στην γειτονιά μας.

Ρίξτε μία ματιά εδώ 👇👇

https://e-katanalotis.gov.gr/

• Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια, πόσο σας ήρθε ο λογαριασμός αερίου για Νοέμβρη - Δεκέμβρη;
Σ' εμένα έναντι 250€, ουτε καν εκκαθαριστικός.
Νομίζω θα τον κορνιζώσω γιατί δεν έχω λάβει ποτέ τόσο υψηλό λογαριασμό δεή, αέριο, νερό, τηλέφωνο, έβερ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Macosj είπε

οι πολιτικοί σου που βγάζουν περισσότερα από εμένα

Οι πολιτικοί βγάζουν 8.000€ τυπικά, άρα εσύ βγάζεις περισσότερα.:lol:

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, teopanta1 είπε

Σκέφτηκα να ανοίξω ένα θέμα για την ακρίβεια που μαστίζει την χώρα η οποία έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα για να πούμε όλοι της άσχημες ομολογουμένως εμπειρίες μας.

καλά έκανες ,

δυστυχώς δε θα συνεχίσει παραπάνω (νομίζω) γιατί υπάρχει κίνδυνος να σηκωθούμε απο τον καναπέ και να αφήσουμε τα πληκτρολόγια .

Ήταν όντως απότομη η ακρίβεια αλλά πέρασε τελικά , το αξίζουμε και συγχαρητήρια στους κοινωνιολόγους/σύμβουλους που έχουν οι βοσκοί , τα βγάζουν τα λεφτά τους

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Οι πολιτικοί βγάζουν 8.000€ τυπικά, άρα εσύ βγάζεις περισσότερα.:lol:

Εγώ σου λέω στάνταρ είτε είναι άνεργος είτε πολύ χαμηλόμισθος και γι αυτό αντέδρασε έτσι. 13 ούτε στα πιο τρελά του όνειρα!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Apollonian είπε

Καθώς υπάρχουν έντονες πληθωριστικές πιέσεις στην διεθνή αγορά που συνεπώς δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη και η χώρα μας, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει φτιάξει μία πλατφόρμα στην οποία μπορούμε να αναζητούμε  προϊόντα μαζί με τα καύσιμα για να μπορούμε όλοι να αγοράζουμε τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στην γειτονιά μας.

Ρίξτε μία ματιά εδώ 👇👇

https://e-katanalotis.gov.gr/

έστειλα ευχαριστήρια κάρτα και σοκολατάκια για τις προσπάθειές τους , μας σκέφτονται όπως πάντα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Αλήθεια, πόσο σας ήρθε ο λογαριασμός αερίου για Νοέμβρη - Δεκέμβρη;
Σ' εμένα έναντι 250€, ουτε καν εκκαθαριστικός.
Νομίζω θα τον κορνιζώσω γιατί δεν έχω λάβει ποτέ τόσο υψηλό λογαριασμό δεή, αέριο, νερό, τηλέφωνο, έβερ.

1016 μας ηρθε για τον Ιανουάριο σε πολυκατοικία. Το ανάβουμε μια φορα την ημερα και τωρα με τα κρυα (χιονιά κτλπ) το αναψαμε 2 φορες την ημερα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, archer100 είπε

Εχεις μια χήρα 70 χρονων Αθήνα, που ζει μόνη. Έχει ένα σπίτι τριάρι. Έχεις και μία κοπέλα 30 χρονών που ανεβαίνει από Σπάρτη Αθήνα για να να εργαστεί και βρίσκει δουλειά με 800 ευρώ. Νοικάζει η κυρία ένα δωμάτιο στη νεαρή με 200 το μήνα και είναι όλοι ευτυχισμένοι, η μία γιατί θα έχει παρέα και ένα έξτρα εισόδημα και η άλλη γιατί θα γλυτώσει από ενοίκια των 400 ευρώ + 200 ευρώ ΔΕΗ και θέρμανση

Με το συμπαθειο, αλλά δεν γίνονται αυτά που περιγράφεις στην Ελλάδα με την νοοτροπία που έχουμε, είναι απλά εκτός τόπου. Δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ δηλαδή. Ίσως άμα πέσει πείνα και κίνδυνος αστεγιας με συνθήκες όπως στην κατοχή αλλάξουμε μυαλό, αλλά επειδή δεν έγινε ούτε με τα μνημόνια που κάποιοι πίστευαν ότι θα αλλάξουμε, δεν θα γίνει ούτε τώρα. Και προς θεού, δεν είπα πως θα μου άρεσε να πεινάσει κόσμος και να περάσουμε όλο αυτό απλά και μόνο για να αποδειχτεί η υπόθεση που εξέφρασα, υπάρχει απλά ένα χάσμα σε νοοτροπία σε σχέση με άλλους ευρωπαϊκούς λαούς που δεν πρόκειται να αλλάξει στο συγκεκριμένο θέμα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...