Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, poulinos said:

Ναι το ειδα οτι τα τραβαει ολα απο την ελληνικη αστυνομια.απλα ηθελα να δω αν σε αλλους πραγματι το ονομα μητερας δεν το αναγραφει και στα λατινικα ή αν ειναι μονο σε μενα.

μολις το τσέκαρα στα ελληνικά μου τραβάει το όνομα μητέρας στα λατινικά παύλα έχει

Επεξ/σία από poulinos
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, Black Demis said:

μολις το τσέκαρα στα ελληνικά μου τραβάει το όνομα μητέρας στα λατινικά παύλα έχει

αρα μαλλον γενικα δεν υπαρχει το ονομα της μητερας μας στα λατινικα δηλωμενο στην ελληνικη αστυνομια. μπορει δηλαδη στην ελληνικη αστυνομια να μην υπαρχει ως πεδιο ασχετα που  η φορμα του gov το αναφερει.

αν μπορει να το δοκιμασει κανεις ακομα θα ειναι καλη φαση ετσι για να δουμε οτι γινεται και σε τριτο ατομο.

Δημοσ.
2 minutes ago, poulinos said:

αρα μαλλον γενικα δεν υπαρχει το ονομα της μητερας μας στα λατινικα δηλωμενο στην ελληνικη αστυνομια. μπορει δηλαδη στην ελληνικη αστυνομια να μην υπαρχει ως πεδιο ασχετα που  η φορμα του gov το αναφερει.

αν μπορει να το δοκιμασει κανεις ακομα θα ειναι καλη φαση ετσι για να δουμε οτι γινεται και σε τριτο ατομο.

στην ταυτοτιτα εχει (παλια και καινουργια)
τωρα δοκίμασα ενα ακομη τα ιδια για καποιο λογο μονο στα ελληνικα

Δημοσ.
9 minutes ago, Black Demis said:

τωρα δοκίμασα ενα ακομη τα ιδια για καποιο λογο μονο στα ελληνικα

εννοεις δοκιμασες και αλλο account για kyc? ελπιζω να μην ειναι αδερφος,αδερφη διοτι σιγουρα θα εχει και αυτος το ιδιο θεμα.

ταυτοτητα αν εννοεις στο app εχω αυτο

Screenshot_20231202_200854_Gallery.jpg.a1e63dae24116076bb715fc1aa2c9e8e.jpg

ουτε εδω γραφει mother's name.

Δημοσ.

εννοεις δοκιμασες και αλλο account για kyc? ελπιζω να μην ειναι αδερφος,αδερφη διοτι σιγουρα θα εχει και αυτος το ιδιο θεμα.

ταυτοτητα αν εννοεις στο app εχω αυτο

Screenshot_20231202_200854_Gallery.jpg.a1e63dae24116076bb715fc1aa2c9e8e.jpg

ουτε εδω γραφει mother's name.

αδελφός 😛

Δημοσ.

Έχω δει κάτι κουλό. Στον eEFKA στα στοιχεία μου δεν υπάρχει κελί με την ταυτότητά μου καθόλου. Στο σύστημα Άτλας υπάρχει η παλιά του 1983 μόνο. 

Δημοσ.
2 minutes ago, Black Demis said:

αδελφός 😛

για το αλλο που λες τι εννοεις?

15 minutes ago, Black Demis said:

τι εχει?σου γραφει Mother's name για λατινικα?

Δημοσ.
1 minute ago, poulinos said:

για το αλλο που λες τι εννοεις?

τι εχει?σου γραφει Mother's name για λατινικα?

τπτ δεν υπαρχει τπτ στα λατινικά πουθενα μονο στην φισικη ταυτοτιτα (στην παλια και καινουργια ) ψυφιακα πουθενα δεν υπαρχει λατινικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, Black Demis said:

τπτ δεν υπαρχει τπτ στα λατινικά πουθενα μονο στην φισικη ταυτοτιτα (στην παλια και καινουργια ) ψυφιακα πουθενα δεν υπαρχει λατινικα

στην παλια ταυτοτητα δεν υπαρχει πεδιο που να λεει Mother's name. εχει μονο ονομα μητερας και επωνυμο μητερας. για κανε τσεκ.κατι μας λες λαθος :P

με λατινικα το ονομα της μητερας δεν υπαρχει ουτε στην ταυτοτητα.

42 minutes ago, esertas said:

Έχω δει κάτι κουλό. Στον eEFKA στα στοιχεία μου δεν υπάρχει κελί με την ταυτότητά μου καθόλου. Στο σύστημα Άτλας υπάρχει η παλιά του 1983 μόνο. 

καπου αλλου το εχουν βαλει αν θυμαμαι καλα.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
25 minutes ago, poulinos said:

στην παλια ταυτοτητα δεν υπαρχει πεδιο που να λεει Mother's name. εχει μονο ονομα μητερας και επωνυμο μητερας. για κανε τσεκ.κατι μας λες λαθος :P

μα λατινικα το ονομα της μητερας δεν υπαρχει ουτε στην ταυτοτητα.

καπου αλλου το εχουν βαλει αν θυμαμαι καλα.

έχει κανονικά mother name  ηταν βεβαια σχετικά φρέσκια ταυτότητα την είχα μερικά χρονια μόνο στην προ προηγούμενη που την κατέστρεψα δεν ξέρω τι είχε (2002 την έβγαλα πριν απο αυτά μόνο απο εξωτερικό ειχα ταυτότητα και εκει έγραφε πάντως 😛 )

Δημοσ.
10 minutes ago, Black Demis said:

έχει κανονικά mother name  ηταν βεβαια σχετικά φρέσκια ταυτότητα την είχα μερικά χρονια μόνο στην προ προηγούμενη που την κατέστρεψα δεν ξέρω τι είχε (2002 την έβγαλα πριν απο αυτά μόνο απο εξωτερικό ειχα ταυτότητα και εκει έγραφε πάντως 😛 )

εχω ταυτοτητα του 2020 και δεν γραφει πανω Mother's name. εχει Father;'s name μετα επωνυμο μητερας και ονομα μητερας. σε λιγους μηνες θα βγαλω και την καινουρια καινουρια που ειναι σαν καρτα.εκει δεν ξερω τι γραφει. εσενα του ποτε ειναι και εχεις Mother's name?

Δημοσ.

εχω ταυτοτητα του 2020 και δεν γραφει πανω Mother's name. εχει Father;'s name μετα επωνυμο μητερας και ονομα μητερας. σε λιγους μηνες θα βγαλω και την καινουρια καινουρια που ειναι σαν καρτα.εκει δεν ξερω τι γραφει. εσενα του ποτε ειναι και εχεις Mother's name?

2023 δικια μου και παλιά και καινουργια (καινουργια ειναι κάρτα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Black Demis said:

2023 δικια μου και παλιά και καινουργια (καινουργια ειναι κάρτα)

Και η παλια ειχε mother's name Συμπληρωμενο κανονικα στα αγγλικα? ποσες εκδοσεις εχουν βγαλει? μεσα στο 23 εβγαλες δυο ταυτοτητες ? :P

50 minutes ago, esertas said:

https://www.atlas.gov.gr/apps/InsuranceHistory/Synoptiko

εδω εχει την καινουρια την δικια μου παντως.μηπως δεν πηγες ποτε εφκα να την ενημερωσεις?

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
2 hours ago, poulinos said:

Και η παλια ειχε mother's name Συμπληρωμενο κανονικα στα αγγλικα? ποσες εκδοσεις εχουν βγαλει? μεσα στο 23 εβγαλες δυο ταυτοτητες ? :P

https://www.atlas.gov.gr/apps/InsuranceHistory/Synoptiko

εδω εχει την καινουρια την δικια μου παντως.μηπως δεν πηγες ποτε εφκα να την ενημερωσεις?

μια λογο καταστροφης αλλη επειδι ηθελα καρτα χαχα
ναι ειχε mother name περιεργος

Δημοσ.
3 minutes ago, Black Demis said:

μια λογο καταστροφης αλλη επειδι ηθελα καρτα χαχα
ναι ειχε mother name περιεργος

και μολις παρατηρησα οτι η μετατροπη των ελληνικων σε elot ειναι λιγο παραξενη οποτε και εχουν κανει λαθος στον εφκα. αν βαλεις σκετο το υ το μετατρεπει σε y .αν ομως ειναι ου το κανει ou. αρα το ονομα της μητερας μου που εχει μεσα ou το εβαλαν oy. εκτος αν στον εφκα δεν πανε με το elot. οταν ειναι να βγαλω την νεα ταυτοτητα θα κανω μερικους ελεγχους πριν. να δω και στην ταυτοτητας της πως το εχουν περασει το ονομα της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...