Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/10/2023 at 14:15, siomitos said:

Καλησπέρα.

1. Εμένα η ενημέρωση των στοιχείων έκανε 2 ημέρες.

2. Μονο ταυτότητα οπως προαναφέρθηκε. 

Μια χαρα.ας ελπισουμε καποια στιγμη να γινεται και αυτοματα στον εφκα.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, poulinos said:

Μια χαρα.ας ελπισουμε καποια στιγμη να γινεται και αυτοματα στον εφκα.

Θα έλεγα όταν παγώσει η Κόλαση ,  αλλά αυτό έγινε όταν άρχισε η ενημέρωση της εφορίας αυτόματα  😋

• Like 1
Δημοσ.
28 minutes ago, sdikr said:

Θα έλεγα όταν παγώσει η Κόλαση ,  αλλά αυτό έγινε όταν άρχισε η ενημέρωση της εφορίας αυτόματα  😋

να δουμε αν θα ζουμε μεχρι να γινει :P

Δημοσ.
3 minutes ago, Mhlogiatros said:

o ΕΦΚΑ με τα χειρογραφα του δε θα πεσει ποτε :P

σαν διαδικασια ηταν 3 λεπτα να αλλαξω την ταυτοτητα και 15 αναμονη,αλλα παλι ειναι χαζο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε κλεινεις ραντεβου με covidοχαρτο η θυσιαζεις και μια κοτα για να σε δεχτουν ποια ; :P Εγω φοβαμαι και να περασω απο εξω ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
10 minutes ago, Mhlogiatros said:

Δε κλεινεις ραντεβου με covidοχαρτο η θυσιαζεις και μια κοτα για να σε δεχτουν ποια ; :P Εγω φοβαμαι και να περασω απο εξω ....

ειχα παει μονο για αυτο και ευτυχως ξεμπερδεψα γρηγορα.τωρα που θα βγαλω την New καποια στιγμη παλι θα πρεπει να ξαναπαω αλλα οκ.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 05/02/2022 at 06:33, lefi said:

Καλημέρα σε όλους, αποφάσισα να αλλάξω την άνω της 20ετίας αστυνομική μου ταυτότητα λόγω παλαιότητας και θέλω πρώτα να είμαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε γραφειοκρατικο. Θελω λοιπόν βοήθεια για να συγκεντρώσω όλες της υπηρεσίες και φορείς που χρειάζεται να ενημερώσω, έχω βρει μέχρι στιγμής:

-Εφορία/taxisnet

-ΟΑΕΔ

-Εργασία

-Δήμος(αυτό δεν ξέρω εάν χρειάζεται το υποθέτω)

-Βιβλιοθήκη(edit)

Συμπληρώνω από της απαντήσεις:

-Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

-ΕΦΚΑ

-Τράπεζες/Σύστημα ΔΙΑΣ

Έχει σκεφτεί κανένας κάτι άλλο;

Taxis και ότι σχετίζεται με αυτό γίνεται μόνο του μέσα σε μερικές μέρες (εμένα σε 4 έγινε πλήρες αλλαγη)

Τράπεζες θα κάνεις επικαθροοοθηση μέσο της εφαρμογής

Εταιρείες κινητής σταθερής πρπει να πας

Εφκα μέσο mail έγινε η δουλειά

Το μόνο που δεν ξέρω είναι για την εργασία αν χρειάζεται κάτι

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Εστειλες e-mail στο στον ΕΦΚΑ της περιοχής σου; Σε κάποιο συγκεκριμένο τμήμα;

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, The_Judas said:

Εστειλες e-mail στο στον ΕΦΚΑ της περιοχής σου; Σε κάποιο συγκεκριμένο τμήμα;

Τους έστειλα στο support και μου είπαν στείλε μας στο τάδε email με την καινούργια ταυτότητα και το support ticket που ειχα άνοιξει

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Τους έστειλα στο support και μου είπαν στείλε μας στο τάδε email με την καινούργια ταυτότητα και το support ticket που ειχα άνοιξει

https://1555.gov.gr/

εδώ έστειλες; 

Δημοσ.
1 hour ago, The_Judas said:

https://1555.gov.gr/

εδώ έστειλες; 

Όχι μέσα κάπου είχε να κλείσω ραντεβού και επιλέγεις τι θες να κάνεις και στο τέλος λει αποστολή ερωτήματως χωρίς κλείσιμο ραντεβού. Έστειλα την ερώτηση μου και μου απάντησαν αυτά που είπα

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 15/11/2023 at 20:15, Black Demis said:

Όχι μέσα κάπου είχε να κλείσω ραντεβού και επιλέγεις τι θες να κάνεις και στο τέλος λει αποστολή ερωτήματως χωρίς κλείσιμο ραντεβού. Έστειλα την ερώτηση μου και μου απάντησαν αυτά που είπα

καιρος ηταν να γινει online .και ας ελπισουμε καποια στιγμη να γινεται αυτοματα χωρις να πρεπει να στειλεις.

ας κανω ενα μικρο hijack στο θεμα να ρωτησω κατι.οταν πατε να κανετε KYC απο την τραπεζα, σας παει στo gov που τραβαει τα στοιχεια. πριν πατησεις το οκ σου λεει να δεις αν τα στοιχεια ειναι σωστα. εκει πχ εχει ονομα πατρος και το γραφει και στα ελληνικα και στα λατινικα.αντιστοιχα εχει και ονομα μητρος το οποιο εμενα μου το εμφανιζει μονο στα ελληνικα. και η απορια μου ειναι. απλα δεν το εχουν περασει στην αστυνομια και δεν μου το βγαζει ή γενικα για καποιο λογο δεν βγαινει στα αγγλικα? μπορει να το δοκιμασει καποιος?

On 15/11/2023 at 13:21, Black Demis said:

Taxis και ότι σχετίζεται με αυτό γίνεται μόνο του μέσα σε μερικές μέρες (εμένα σε 4 έγινε πλήρες αλλαγη)

Τράπεζες θα κάνεις επικαθροοοθηση μέσο της εφαρμογής

Εταιρείες κινητής σταθερής πρπει να πας

Το μόνο που δεν ξέρω είναι για την εργασία αν χρειάζεται κάτι

στην εργασια εγω εστειλα στο Hr. δεν ξερω αν αυτοι το αλλαζουν καπου.

εταιρειες κινητης σε πολλες μπορεις να στειλεις email με μια φωτοτυπια

Δημοσ.
2 hours ago, poulinos said:

καιρος ηταν να γινει online .και ας ελπισουμε καποια στιγμη να γινεται αυτοματα χωρις να πρεπει να στειλεις.

ας κανω ενα μικρο hijack στο θεμα να ρωτησω κατι.οταν πατε να κανετε KYC απο την τραπεζα, σας παει στo gov που τραβαει τα στοιχεια. πριν πατησεις το οκ σου λεει να δεις αν τα στοιχεια ειναι σωστα. εκει πχ εχει ονομα πατρος και το γραφει και στα ελληνικα και στα λατινικα.αντιστοιχα εχει και ονομα μητρος το οποιο εμενα μου το εμφανιζει μονο στα ελληνικα. και η απορια μου ειναι. απλα δεν το εχουν περασει στην αστυνομια και δεν μου το βγαζει ή γενικα για καποιο λογο δεν βγαινει στα αγγλικα? μπορει να το δοκιμασει καποιος?

στην εργασια εγω εστειλα στο Hr. δεν ξερω αν αυτοι το αλλαζουν καπου.

εταιρειες κινητης σε πολλες μπορεις να στειλεις email με μια φωτοτυπια

Κάποια στηγμη θα είναι είπαν αυτόματα πολύ σύντομα μάλιστα.

Όσο για το kyc αφού περάσουν 4 5 μέρες βγάζει νέα στοιχεία τα οποία τα τραβάει από την αστυνομία και είναι ίδια με την ταυτότητα, αν κάτι δεν τραβάει σωστά μήλας με το τμήμα και εξηγείς την περίπτωση (πάντα μηλαμε για κόμματι ταυτότητας τα υπόλοιπα από αλλού τα τραβάει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Black Demis said:

Κάποια στηγμη θα είναι είπαν αυτόματα πολύ σύντομα μάλιστα.

Όσο για το kyc αφού περάσουν 4 5 μέρες βγάζει νέα στοιχεία τα οποία τα τραβάει από την αστυνομία και είναι ίδια με την ταυτότητα, αν κάτι δεν τραβάει σωστά μήλας με το τμήμα και εξηγείς την περίπτωση (πάντα μηλαμε για κόμματι ταυτότητας τα υπόλοιπα από αλλού τα τραβάει)

Ναι το ειδα οτι τα τραβαει ολα απο την ελληνικη αστυνομια.απλα ηθελα να δω αν σε αλλους πραγματι το ονομα μητερας δεν το αναγραφει και στα λατινικα ή αν ειναι μονο σε μενα.

αντε να γινει να τραβαει αυτοματα και το εφκα.μεχρι και οι τραπεζες θα πρεπε :P

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...