Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

για το ασεπ δεν εχω αποψη. παντως οταν εχασα ταυτοτητα πηγα εφκα.πηγα τραπεζες γιατι τοτε δεν ειχε βγει το Kyc, πηγα τειρεσια  για να δηλωσω την απωλεια.οχι δεν χρωσταω αλλα καποι λενε οτι καλο ειναι να δηλωσεις την απωλεια εκει. δεν θυμαμαι καπου αλλου περα απο τα κλασσικα. παροχο κινητης τηλεφωνιας, εργασια,σταθερο τηλεφωνο κτλ.

μπορει εσυ να ησουν βιαστικη :P

Σε κάποια μπορεί να ήμουν, I guess. Πχ. στον ΟΑΕΔ έχει περάσει πολύς χρόνος από την αλλαγή, και δεν έγινε αυτόματα. Με μέιλ το έκανα κι εγώ μόλις το είδα. Είπαμε, μάλλον αρέσεις περισσότερο. χαχα

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 minutes ago, Mrs. Hyde said:

Σε κάποια μπορεί να ήμουν, I guess. Πχ. στον ΟΑΕΔ έχει περάσει πολύς χρόνος από την αλλαγή, και δεν έγινε αυτόματα. Με μέιλ το έκανα κι εγώ μόλις το είδα. Είπαμε, μάλλον αρέσεις περισσότερο. χαχα

μπορει να τους ειπα οτι ειμαι super mod. :P

καπου ειχα διαβασει οτι και εφκα υποτιθεται οτι ανανεωνεται αυτοματα αλλα μαλλον δεν γινεται.ειναι βλακεια βεβαια γιατι ανανεωνεται σε τοσα πραγματα και να μην το εχουν κανει παντου. ΄βεβαια αν μπορεις να το κανεις με email και χωρις να πας εκει μικρο το κακο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Άλλαξα ταυτότητα πριν μία εβδομάδα (15ετία). Στην ΑΑΔΕ μπήκα και είδα ότι έχει αλλάξει. Θα μπω και στις τράπεζες για ενημέρωση στοιχείων μέσω taxis.  Στο GOV.gr Wallet κάνω ανάκληση της παλιάς και μετά ζητάω πάλι ανάρτηση;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kronos73 είπε

Στο GOV.gr Wallet κάνω ανάκληση της παλιάς και μετά ζητάω πάλι ανάρτηση;

μαλλον, περιμενε ομως λιγες μερες ακομα, ξερεις να παει παντου στα συστηματα πρωτου κανεις την ανάκληση.

Και ενημερωσε αν θες γιατι και εγω σε δυο χρονια την αλλαζω.

Αληθεια εσενα σου το ειπε καποιος, σε σταματησαν και ειδαν οτι ειναι παλια  και σου ειπαν την αλλαζεις αλλιως προστιμο ή απο μόνος σου. δεν το εχω καταλαβει εαν τελικα σε βαζουν, το κοιτάνε το ελέγχουνε ή το κανουμε επειδη ειμαστε "σωστοι πολίτες".

π.χ χθες η αδερφη μου εχει ακομα την ταυτοτητα απο τα 19 που ειχε βγαλει (48 τώρα) και πηγε με αυτη στο ΚΕΠ για μια εξουσιοδοτηση δεν ειπε κανεις τιποτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

μαλλον, περιμενε ομως λιγες μερες ακομα, ξερεις να παει παντου στα συστηματα πρωτου κανεις την ανάκληση.

Αληθεια εσενα σου το ειπε καποιος, σε σταματησαν και ειδαν οτι ειναι παλια  και σου ειπαν την αλλαζεις αλλιως προστιμο ή απο μόνος σου. δεν το εχω καταλαβει εαν τελικα σε βαζουν, το κοιτάνε το ελέγχουνε ή το κανουμε επειδη ειμαστε "σωστοι πολίτες".

π.χ χθες η αδερφη μου εχει ακομα την ταυτοτητα απο τα 19 που ειχε βγαλει (48 τώρα) και πηγε με αυτη στο ΚΕΠ για μια εξουσιοδοτηση δεν ειπε κανεις τιποτα.

Μόνος μου πήγα, όμως ήταν και φθαρμένη και θέλω να ταξιδέψω Ευρώπη την άνοιξη.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kronos73 είπε

Μόνος μου πήγα, όμως ήταν και φθαρμένη και θέλω να ταξιδέψω Ευρώπη την άνοιξη.

ευρωπη που ? μην πεις γερμανία 

βασικά βγαλε διαβατηριο, πιο γρηγορο ειναι και δεν θα σε κοιταζουν σαν εξωγηινο, μπορει να ταλαιπωρηθεις πολυ με την ταυτοτητα. Ακομα και σε μαγαζι για να πιεις ποτό θα σου βγαλουν την πίστη.

• Like 1
Δημοσ.
On 24/01/2023 at 14:09, kronos73 said:

Καλησπέρα,

Άλλαξα ταυτότητα πριν μία εβδομάδα (15ετία). Στην ΑΑΔΕ μπήκα και είδα ότι έχει αλλάξει. Θα μπω και στις τράπεζες για ενημέρωση στοιχείων μέσω taxis.  Στο GOV.gr Wallet κάνω ανάκληση της παλιάς και μετά ζητάω πάλι ανάρτηση;

ναι σωστα.

On 24/01/2023 at 20:19, great said:

γενικοτερα μπορει καποιος να τυχει και να στην πει οτι ειναι παλια χωρις βεβαια να σου πει κατι παραπανω.καποιοι αλλοι δεν θα κατσουν να ασχοληθουν καν. σου λενε αυτην εχει και τερμα.φαντασου τον υπαλληλο στο κεπ να καθεται να σου λεει αλλαξε την. απο εκει και περα μπορει καποιος σε κατι πιο σοβαρο να μην την δεχτει.πχ καμια πωληση αμαξιου κτλ.οπως επισης και σε ταξιδι σε εξωτερικο ειδικα. οποτε για μενα καλυτερα να την αλλαξει καποιος αφου πλεον τα περισσοτερα πραγματα ενημερωνονται ειτε Online ειτε αυτοματα.αντε να πας κανα ικα,εφκα οταν χρειαστει.

On 25/01/2023 at 09:38, great said:

ευρωπη που ? μην πεις γερμανία 

βασικά βγαλε διαβατηριο, πιο γρηγορο ειναι και δεν θα σε κοιταζουν σαν εξωγηινο, μπορει να ταλαιπωρηθεις πολυ με την ταυτοτητα. Ακομα και σε μαγαζι για να πιεις ποτό θα σου βγαλουν την πίστη.

γερμανια με ταυτοτητα δεν ειχα ποτε θεμα. θεμα ειχα να τηνκοιτανε μια ωρα προς σκανδιναβικες χωρες,σουηδια νορβηγια κτλ. για ποτο δεν εχω παει οποτε..

και στην πολωνια ηθελα να νοικιασω παγοπεδιλα και ζηταγαν Id.το εδωσα και μου λενε τι ειναι αυτο. και τελικα τους εδωσα διπλωμα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/1/2023 στις 3:20 ΜΜ, poulinos είπε

ναι σωστα

Ευχαριστώ. Μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι το έγγραφο δεν υπάρχει. Σωστά δεν λέω, ακυρώθηκε αφού έβγαλα νέα ταυτότητα, αλλά πώς στο καλό την αντικαθιστάς με την καινούργια; Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Ευχαριστώ. Μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι το έγγραφο δεν υπάρχει. Σωστά δεν λέω, ακυρώθηκε αφού έβγαλα νέα ταυτότητα, αλλά πώς στο καλό την αντικαθιστάς με την καινούργια; Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος;

Σβήσε cache και data της εφαρμογής και δοκίμασε πάλι.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 31/01/2023 at 18:20, kronos73 said:

εγω οταν αλλαξα κινητο εκανα ανακληση και μετα περασα την new.αλλα πρωτα εκανα ανακληση. δοκιμασε αυτο που ειπαν να σβησεις cache κτλ αλλιως δοκιμασε να κανεις ανακληση απο το site(αν σε αφηνει) kai μετα να προσθεσεις την νεα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 31/1/2023 στις 6:24 ΜΜ, dtzgr είπε

Σβήσε cache και data της εφαρμογής και δοκίμασε πάλι.

Ευχαριστώ @dtzgr και @poulinos. Διαγράφηκαν ταυτότητα και δίπλωμα και έκανα πάλι προσθήκη εγγράφων όπου μπήκε πλέον η νέα ταυτότητα.

• Like 1
Δημοσ.
On 12/02/2023 at 09:51, kronos73 said:

Ευχαριστώ @dtzgr και @poulinos. Διαγράφηκαν ταυτότητα και δίπλωμα και έκανα πάλι προσθήκη εγγράφων όπου μπήκε πλέον η νέα ταυτότητα.

αν δεν τα κανεις ανακληση απο το app νομιζω γινονται και απο το site για να τα ξαναπερασεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω 2 μικρές ερωτήσεις σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος:

1) Πόσες μέρες περίπου κάνει να ενημερωθεί το Gov.gr μετά την αλλαγή ταυτότητας;

2) Όταν πάμε στον ΕΦΚΑ, εκτός από τη νέα ταυτότητα πρέπει να έχουμε κάτι επιπλέον μαζί;

Επεξ/σία από Kosmas70
Δημοσ.
On 07/03/2023 at 18:20, Kosmas70 said:

Να κάνω 2 μικρές ερωτήσεις σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος:

1) Πόσες μέρες περίπου κάνει να ενημερωθεί το Gov.gr μετά την αλλαγή ταυτότητας;

2) Όταν πάμε στον ΕΦΚΑ, εκτός από τη νέα ταυτότητα πρέπει να έχουμε κάτι επιπλέον μαζί;

1.κατι λιγοτερο απο μια βδομαδα οσο θυμαμαι.

2.οχι μονο την ταυτοτητα χρειαζεσαι.δες μηπως δεν πας απο εκει και κλεισεις καποιο digital ραντεβου. αν θυμαμαι καλα μπορεις να το κανεις. ειχαν πει οτι θα γινοταν αυτοματα οπως και με την εφορια αλλα μαλλον  δεν εχει γινει ακομα.

• Like 2
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 8/3/2023 στις 7:33 ΜΜ, poulinos είπε

1.κατι λιγοτερο απο μια βδομαδα οσο θυμαμαι.

2.οχι μονο την ταυτοτητα χρειαζεσαι.δες μηπως δεν πας απο εκει και κλεισεις καποιο digital ραντεβου. αν θυμαμαι καλα μπορεις να το κανεις. ειχαν πει οτι θα γινοταν αυτοματα οπως και με την εφορια αλλα μαλλον  δεν εχει γινει ακομα.

Καλησπέρα.

1. Εμένα η ενημέρωση των στοιχείων έκανε 2 ημέρες.

2. Μονο ταυτότητα οπως προαναφέρθηκε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...