Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, great είπε

BTW , δεν ξερω αν σε καποιους (εμενα σε δυο τραπεζες) σας εχει βγαλει ενα πορτοκαλι θαυμαστικο για επικαιροποίηση στοιχειων. Ηθελε κινητο, email και Διευθηνση Σπιτιου. Ακολουθεις τα βηματα, μπαινεις σε GSIS μετα ΑΑΔΕ Οπου με απιστευτη ευκολια και 10 κλικ δινεις οδο αριθμο σου ερχετε sms και εμαιλ για confirm το εμαιλ και το κινητο και τελειωνει εκει. Με το που επιστρεφεις στην τραπεζα τα εχει παρει στο δευτερολεπτο.

Δεν νομιζω οτι πλεον χρειαζετε να πας πουθενα για να αλλαξεις στοιχεια ή αν εχεις αλλάξει ταυτότητα.

Μόνο στο Εφκα πρέπει να πας εκεί δεν περνάνε αυτόματα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την ασφάλεια σου για γιατρό φάρμακα και λοιπά θα έχεις θέμα .

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, great said:

BTW , δεν ξερω αν σε καποιους (εμενα σε δυο τραπεζες) σας εχει βγαλει ενα πορτοκαλι θαυμαστικο για επικαιροποίηση στοιχειων. Ηθελε κινητο, email και Διευθηνση Σπιτιου. Ακολουθεις τα βηματα, μπαινεις σε GSIS μετα ΑΑΔΕ Οπου με απιστευτη ευκολια και 10 κλικ δινεις οδο αριθμο σου ερχετε sms και εμαιλ για confirm το εμαιλ και το κινητο και τελειωνει εκει. Με το που επιστρεφεις στην τραπεζα τα εχει παρει στο δευτερολεπτο.

Δεν νομιζω οτι πλεον χρειαζετε να πας πουθενα για να αλλαξεις στοιχεια ή αν εχεις αλλάξει ταυτότητα.

ναι μου ετυχε και μενα με το κινητο νομιζω τωρα.ειχα κανει kyc παλιοτερα.δεν χρειαστηκε να μπω ααδε αλλα και παλια που το ειχα κανει ηταν easy οπως λες.

1 hour ago, jspawn said:

Μόνο στο Εφκα πρέπει να πας εκεί δεν περνάνε αυτόματα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την ασφάλεια σου για γιατρό φάρμακα και λοιπά θα έχεις θέμα .

ας ελπισουμε καποτε να γινει και αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, great είπε

ναι! οι τραπεζες θελουν επικαιροποιηση στοιχειων καθε 2 χρονια. Βολευει απιστευτα το συγκεκριμενο, τα παιρνει ολα αυτοματα και εισαι κυριος! ουτε να μαζευεις χαρτια, ουτε να τρεχεις τραπεζα, ουτε τιποτα! 

• Like 1
Δημοσ.
On 29/12/2022 at 08:58, lyda94 said:

ναι! οι τραπεζες θελουν επικαιροποιηση στοιχειων καθε 2 χρονια. Βολευει απιστευτα το συγκεκριμενο, τα παιρνει ολα αυτοματα και εισαι κυριος! ουτε να μαζευεις χαρτια, ουτε να τρεχεις τραπεζα, ουτε τιποτα! 

kai to βασικο να μην πηγαινεις εκει για πιστοποιηση στοιχειων και να σε πριζουν να κανεις ασφαλεια σπιτιου,καρτας και δεν ξερω τι αλλο.

Δημοσ.
Στις 1/1/2023 στις 12:48 ΠΜ, poulinos είπε

kai to βασικο να μην πηγαινεις εκει για πιστοποιηση στοιχειων και να σε πριζουν να κανεις ασφαλεια σπιτιου,καρτας και δεν ξερω τι αλλο.

ναιιι! και δεν θες και μια ασφλαλεια πορτοφολιου? και τη νεα σουπερ καρτα μας με τα τοσα δωρα? γκρρ...

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, lyda94 said:

ναιιι! και δεν θες και μια ασφλαλεια πορτοφολιου? και τη νεα σουπερ καρτα μας με τα τοσα δωρα? γκρρ...

οταν ειχα παει για πιστοποιηση εθνικη και alpha τσακ μπαμ.πειραιως που ειναι και η καρτα με ελαχιστη κινηση ναι με πρηξαν για ασφαλεια κτλ. ενας λογος που πλεον δεν θελω να πηγαινω σε φυσικα καταστηματα και να εχω συναναστροφη με υπαλληλο.καταλαβαινω οτι τους βαζουν να τα λενε αλλα ναι  με χαλαει.

• Like 1
Δημοσ.

Ξερει κανεις για τον οαεδ αν ενημερωετε αυτοματα για αλλαγη ταυτοτητας η με ποιον τροπο γινεται?

Δημοσ.
1 minute ago, Sotorious said:

Ξερει κανεις για τον οαεδ αν ενημερωετε αυτοματα για αλλαγη ταυτοτητας η με ποιον τροπο γινεται?

οταν πηγα να βαλω για αυτα που δικαιουσαι ενα βιβλιο κτλ που οσο ξερω ειναι του oaed ειδα την νεα ταυτοτητα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, poulinos είπε

οταν πηγα να βαλω για αυτα που δικαιουσαι ενα βιβλιο κτλ που οσο ξερω ειναι του oaed ειδα την νεα ταυτοτητα

ειχε γινει η ενημερωση αυτοματα ,αυτο μου λες?

Δημοσ.
4 hours ago, Sotorious said:

ειχε γινει η ενημερωση αυτοματα ,αυτο μου λες?

ναι αυτο ειδα.μονο ικα (εφκα) δεν ειχε ενημερωθει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

ναι αυτο ειδα.μονο ικα (εφκα) δεν ειχε ενημερωθει

περιεργο εμενα στην αααδε πως λεγεται εχει ενημερωθει στον δυπα οχι, και σε μια σελιδα facebook  δυπα της περιοχης μου που ρωτησα μου πε να στειλω mail με την νεα ταυτοτητα , με τον αλλο τροπο που βλεπω ον λινε περι ηλεκτρονικου ραντεβου σαν τηελδιασκεψη , για ενα διμηνο δεν υπηρχε ελευθερη ωρα, τωρα θα δειξει εστειλα εγω το mail

Μόλις τώρα, Sotorious είπε

περιεργο εμενα στην αααδε πως λεγεται εχει ενημερωθει στον δυπα οχι, και σε μια σελιδα facebook  δυπα της περιοχης μου που ρωτησα μου πε να στειλω mail με την νεα ταυτοτητα , με τον αλλο τροπο που βλεπω ον λινε περι ηλεκτρονικου ραντεβου σαν τηελδιασκεψη , για ενα διμηνο δεν υπηρχε ελευθερη ωρα, τωρα θα δειξει εστειλα εγω το mail

αλλα γενικως ον λινε που ψαχνω δεν βλεπω πουθενα οτι ενημενρωνωντε αυτοματα, πρεπει να το κανουμε εμεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Sotorious είπε

αλλα γενικως ον λινε που ψαχνω δεν βλεπω πουθενα οτι ενημενρωνωντε αυτοματα, πρεπει να το κανουμε εμεις

Δεν ανανεώνεται αυτόματα στη ΔΥΠΑ, αλλά με ένα μέιλ ξεμπερδεύεις. Δεν χρειάζεται να πας από εκεί. 

Δημοσ.
On 09/01/2023 at 14:52, Mrs. Hyde said:

Δεν ανανεώνεται αυτόματα στη ΔΥΠΑ, αλλά με ένα μέιλ ξεμπερδεύεις. Δεν χρειάζεται να πας από εκεί. 

οταν εκανα αιτηση παντως για ενα επιδοτουμενο προγραμμα στο δυπα βρηκα την νεα ταυτοτητα μεσα .το ιδιο και στο site της δυπα χωρις να εχω παει οαεδ   βλεπω την νεα ταυτοτητα.

On 08/01/2023 at 20:13, Sotorious said:

Οπως εγραψα πιο πανω το βλεπω αλλαγμενο.και δεν θυμαμαι να ειχα στειλει email.

Δημοσ.

Μάλλον αρέσεις στο σύστημα περισσότερο, Πουλίνε. Εμένα δεν άλλαξε ούτε καν στον ΑΣΕΠ, που το έβαλα να τραβήξει τα στοιχεία από taxis στο login. Κι εκεί εγώ το άλλαξα. lol

Δημοσ.
1 minute ago, Mrs. Hyde said:

Μάλλον αρέσεις στο σύστημα περισσότερο, Πουλίνε. Εμένα δεν άλλαξε ούτε καν στον ΑΣΕΠ, που το έβαλα να τραβήξει τα στοιχεία από taxis στο login. Κι εκεί εγώ το άλλαξα. lol

για το ασεπ δεν εχω αποψη. παντως οταν εχασα ταυτοτητα πηγα εφκα.πηγα τραπεζες γιατι τοτε δεν ειχε βγει το Kyc, πηγα τειρεσια  για να δηλωσω την απωλεια.οχι δεν χρωσταω αλλα καποι λενε οτι καλο ειναι να δηλωσεις την απωλεια εκει. δεν θυμαμαι καπου αλλου περα απο τα κλασσικα. παροχο κινητης τηλεφωνιας, εργασια,σταθερο τηλεφωνο κτλ.

μπορει εσυ να ησουν βιαστικη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...