Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι να ναι 

Καλά βασικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ καν ότι έγινε αυτόματα έγινε και τέλος αν χρειαστώ κάτι άλλο θα το κάνω όποτε και αν το χρειαστώ .

• Like 2
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jspawn είπε

Ότι να ναι

Καλά βασικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ καν ότι έγινε αυτόματα έγινε και τέλος αν χρειαστώ κάτι άλλο θα το κάνω όποτε και αν το χρειαστώ .

ετσι ακρβως και θα εκπλαγεις οταν ξαφνικα θα ειναι εκει που δεν το περιμενεις περασμενη η καινουρια σου ταυτοτητα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εφκα ειχα παει απο εκει.δεν μου ζητησαν κατι παραπανω περα απο την ταυτοτητα.θεωρητικα ναι πρεπει να γινεται αυτοματα με βαση αυτα που αναφερονται.

On 17/10/2022 at 09:30, dtzgr said:

στο ατλας φαίνονται τα στοιχεία του μητρώου ΑΜΚΑ. Έχει ενημερωθεί κι αυτό αυτόματα; Μπορείς να ρίξεις μια ματιά;

ΑΤΛΑΣ (atlas.gov.gr) (στην ασφαλιστική ικανότητα).

σε atlas εμενα αλλαξαν αυτοματα.εφκα χρειαστηκε να παω.κανα χρονο και αυτο.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!

Άλλαξα χθες ταυτοτητα, αλλα δεν εχει ανανεωθει μεχρι και τωρα πουθενα! και στο wallet δεν με αφηνει να κανω ανακληση της παλιας για να περασω την καινουργια, λέει οτι κατι πηγε στραβα. Γνωστός μου που αλλαξε προσφατα ταυτοτητα, την επομενη ημερα το πρωι ειχαν ανανεωθει ολα και εβαλε και στην εφαρμογη την καινουργια. 

Να ανησυχησω? 

Δημοσ.

Στον ΕΦΚΑ που βλέπετε τον αριθμό ταυτότητας? Στα ατομικά στοιχεία δείχνει τα πάντα εκτός από αυτό...

1 ώρα πριν, lyda94 είπε

Παιδια καλησπερα!

Άλλαξα χθες ταυτοτητα, αλλα δεν εχει ανανεωθει μεχρι και τωρα πουθενα! και στο wallet δεν με αφηνει να κανω ανακληση της παλιας για να περασω την καινουργια, λέει οτι κατι πηγε στραβα. Γνωστός μου που αλλαξε προσφατα ταυτοτητα, την επομενη ημερα το πρωι ειχαν ανανεωθει ολα και εβαλε και στην εφαρμογη την καινουργια. 

Να ανησυχησω? 

Έτυχε στο φίλο σου, εμένα πέρασαν αρκετές μέρες, τους πήρα και τηλέφωνο νομίζω, σε άλλους γίνεται νωρίτερα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Στον ΕΦΚΑ που βλέπετε τον αριθμό ταυτότητας? Στα ατομικά στοιχεία δείχνει τα πάντα εκτός από αυτό...

Έτυχε στο φίλο σου, εμένα πέρασαν αρκετές μέρες, τους πήρα και τηλέφωνο νομίζω, σε άλλους γίνεται νωρίτερα

Οκ, άλλαξαν όλα, εκτός από εφκα. Στο άτλας που λένε πιο πάνω, είναι η παλιά ακόμα. Δεν θα αλλάξει εκεί? Δεν παίζει να τρέχω ΙΚΑ για κανέναν λόγο!

Δημοσ.
On 17/11/2022 at 18:50, lyda94 said:

Οκ, άλλαξαν όλα, εκτός από εφκα. Στο άτλας που λένε πιο πάνω, είναι η παλιά ακόμα. Δεν θα αλλάξει εκεί? Δεν παίζει να τρέχω ΙΚΑ για κανέναν λόγο!

περιμενε μηπως αλλαξει ή δες αν μπορεις να στειλεις καποιο email.εγω οταν πηγα απο εκει εκανα κανα 20 λεπτο μαζι με την αναμονη

On 17/11/2022 at 17:05, lyda94 said:

Παιδια καλησπερα!

Να ανησυχησω? 

οχι δεν υπαρχει λογος να ανησυχησεις.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

περιμενε μηπως αλλαξει ή δες αν μπορεις να στειλεις καποιο email.εγω οταν πηγα απο εκει εκανα κανα 20 λεπτο μαζι με την αναμονη

πηρα τηλ, μονο αν πας απο εκει γινεται, δεν το δεχονται καπως ηλεκτρονικα (εν ετει 2022!!) 

δεν υπαρχει περιπτωση να παω, δεν μπορω κιολας, δουλευω, οτε και αν χρειαστει!

Δημοσ.
6 hours ago, lyda94 said:

πηρα τηλ, μονο αν πας απο εκει γινεται, δεν το δεχονται καπως ηλεκτρονικα (εν ετει 2022!!) 

δεν υπαρχει περιπτωση να παω, δεν μπορω κιολας, δουλευω, οτε και αν χρειαστει!

υποτιθεται οτι καπου ελεγαν οτι γινεται αυτοματα. αστο για καποια μερα οταν παρεις αδεια ή αν μπορεις να λειψεις απο την δουλεια σου το πρωι καμια ωρα ωστε να πας πρωτη εκει.

• Like 1
Δημοσ.

σωστα.επισης θα χρειαστει να πας πχ σε παροχο κινητης ή να ζητησεις online την αλλαγη .το ιδιο και για το internet κτλ.σε πολλες περιπτωσεις αλλαζουν και online.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω αλλάξει ταυτότητα λόγω δεκαπενταετίας εδώ και τρεις εβδομάδες και στο gov φαίνεται ακόμα η παλιά ταυτότητα. Πρέπει να πάω από εφορία;

Δημοσ.
On 12/12/2022 at 13:16, tommy1984 said:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έχω αλλάξει ταυτότητα λόγω δεκαπενταετίας εδώ και τρεις εβδομάδες και στο gov φαίνεται ακόμα η παλιά ταυτότητα. Πρέπει να πάω από εφορία;

Κανε λιγο υπομονη ακομα αλλιως μεσα απο τον gov ανοιξε αιτημα.ή κανε ερωτηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

BTW , δεν ξερω αν σε καποιους (εμενα σε δυο τραπεζες) σας εχει βγαλει ενα πορτοκαλι θαυμαστικο για επικαιροποίηση στοιχειων. Ηθελε κινητο, email και Διευθηνση Σπιτιου. Ακολουθεις τα βηματα, μπαινεις σε GSIS μετα ΑΑΔΕ Οπου με απιστευτη ευκολια και 10 κλικ δινεις οδο αριθμο σου ερχετε sms και εμαιλ για confirm το εμαιλ και το κινητο και τελειωνει εκει. Με το που επιστρεφεις στην τραπεζα τα εχει παρει στο δευτερολεπτο.

Δεν νομιζω οτι πλεον χρειαζετε να πας πουθενα για να αλλαξεις στοιχεια ή αν εχεις αλλάξει ταυτότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...