Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

ατομικα στοιχεια :)

Δεν βλέπω να υπάρχει στα ατομικά στοιχεία η ταυτότητα μου , μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ότι στα ατομικά στοιχεία στο efka αναφέρεται κάπου o αριθμός ταυτότητας;

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Δεν βλέπω να υπάρχει στα ατομικά στοιχεία η ταυτότητα μου , μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ότι στα ατομικά στοιχεία στο efka αναφέρεται κάπου o αριθμός ταυτότητας;

1Στοιχεία Φυσικού Προσώπου

ΑΦΜ
Αρμόδια ΔΟΥ
Επώνυμο / Επώνυμο(β) / Όνομα
Επώνυμο / Όνομα Πατρός
Επώνυμο / Όνομα Μητέρας
Ημ/νία Γέννησης
Τόπος/Χώρα Γέννησης
Είδος ταυτότητας
Αρ. ταυτότητας
Ημ/νία έκδοσης
Εκδούσα αρχή
Οικογενειακή Κατάσταση
Διεύθυνση Κατοικίας

2Σχέσεις Φυσικού Προσώπου

Σχετιζόμενος ΑΦΜ
Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο
Είδος σχέσης
Ημ/νία έναρξης σχέσης
Ημ/νία διακοπής σχέσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο εφκα στείλε εμειλ ή ticket με τα νέα νούμερα κ θα στην ανανεώσουν... Εκεί είχε κολλήσει εμένα η παλια  ταυτότητα κ είχα θέμα με το site emvolio.gov ...εφορίες τάξις έγινε αυτοματα

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ερώτημα είναι γιατί να μην μπορούν να βγάλουν καινούργια ταυτότητα με τον παλιό αριθμό ταυτότητας;

Επεξ/σία από kazantzidis
Δημοσ.
3 minutes ago, kazantzidis said:

Το ερώτημα είναι γιατί να μην μπορούν να βγάλουν καινούργια ταυτότητα με τον παλιό αριθμό ταυτότητας;

γιατι τα δελτια ειναι προεκτυπωμενα

Δημοσ.

Παντως δεν ξερω τι γινεται τωρα, οταν ειχα αλλαξει ταυτοτητα 2009 με λατινικους δεν την ειχα δηλωσει πουθενα, τιποτα δεν ειχα παει σε καμια ΔΟΥ σε καμια τραπεζα πουθενα. ΑΠο τοτε οπου και να εχω μπει εχει την καινουρια.

Μπορει με τον καιρο καθε φορα που ας πουμε να πηγαινα τραπεζα να μου λεγαν ααα εχεις την παλια, δωσε μας την καινουρια και τελικα σιγα σιγα να ανανεωθηκαν ολλα, αλλα δεν ειχα κανει κανενα τρεξιμο. Και νομιζω οτι  ισως τελικα να ισχυει ακομα και το ιδιο. Δηλαδη μην τρελενεσαι οπου ειναι να την αλλαξεις, σιγουρα θα γινει σε πολλα μερη αυτοματα λογω ΑΑΔΑΕΕ και TAXISNET.

Go as needed.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adsl2+ είπε

ΑΦΜ

Αρμόδια ΔΟΥ

Επώνυμο / Όνομα Πατρός

Επώνυμο / Όνομα Μητέρας

Ημ/νία Γέννησης

Τόπος/Χώρα Γέννησης

Είδος ταυτότητας

Αρ. ταυτότητας

Ημ/νία έκδοσης

Εκδούσα αρχή

Οικογενειακή Κατάσταση

Διεύθυνση Κατοικίας

Σχετιζόμενος ΑΦΜ
Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο
Είδος σχέσης
Ημ/νία έναρξης σχέσης
Ημ/νία διακοπής σχέσης

Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης

Αίτηση Έκδοσης Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλειας Ασθενείας

Βεβαίωση Προϋπηρεσίας

Χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας έμμεσου μέλους και Απογραφή στο μητρώο του e-ΕΦΚΑ

Βεβαίωση Απογραφής

Ατομικά Στοιχεία

Στοιχεία Κοινωνικής Ασφάλισης

Ασφαλιστική Ικανότητα

Αίτηση για αμφισβήτηση οφειλής κατά τη διαδικασία του Ν. 4554/2018

Ηλεκτρονικό αίτημα εξυπηρέτησης / κλείσιμο ραντεβού

Στην καρτέλα "Ατομικά Στοιχεία" δεν υπάρχει η καρτέλα "στοιχεία φυσικού προσώπου" η κάτι δεν βλέπω καλά η δεν μου το βγάζει /θέλει επίσκεψη αυτοπροσώπως.

Δημοσ.
Στις 5/2/2022 στις 9:27 ΠΜ, G.bar είπε

Πουθενά δεν χρειάζεται να τη δηλώσεις, και καμία γραφειοκρατεία δεν υφίσταται, αν τη χρειαστούν κάπου θα σε ενημερώσουν.
Απλά όπου σου ζητάνε ταυτότητα και έχουν τον παλιό αριθμό, θα τους λες ότι την άλλαξες και ορίστε η καινούργια. Ούτε με τις τράπεζες έχεις θέμα, στην επόμενη επικαιροποίηση στοίχειων, τη δηλώνεις. 

@lefiοτι λέει εδώ.

Μια και μόνη εξαίρεση. Στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της τράπεζας Πειραιώς, για να περάσεις το αυτοματοποιημένο σύστημα αναγνώρισης μου ζήτησε ΑΔΤ και δέχτηκε τον "παλιό" αριθμό. Εκεί αν δεν τον θυμάσαι ή δεν τον έχεις συγκρατήσει κάπου, έχεις πρόβλημα.

Εγώ έκανα επικαιροποίηση ηλεκτρονικά μέσω taxis και πλέον υπάρχει ο νέος αριθμός ταυτότητας (και η φωτογραφία της) στην τράπεζα.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Και αυτό για μένα είναι λάθος.

Από τη στιγμή που γεννιέσαι μέχρι να πεθάνεις είσαι ο ίδιος άνθρωπος. Ποιο το νόημα να έχουμε τόσους αριθμούς? ΑΔΤ, αφμ, αμκα κλπ. Έχεις ας πούμε τον αριθμό ΑΜΚΑ για τα πάντα και τέλος.

Και νομίζω ότι προς τα κει θα πάει το πράγμα.

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Και αυτό για μένα είναι λάθος.

Από τη στιγμή που γεννιέσαι μέχρι να πεθάνεις είσαι ο ίδιος άνθρωπος. Ποιο το νόημα να έχουμε τόσους αριθμούς? ΑΔΤ, αφμ, αμκα κλπ. Έχεις ας πούμε τον αριθμό ΑΜΚΑ για τα πάντα και τέλος.

Και νομίζω ότι προς τα κει θα πάει το πράγμα.

Το ΑΜΚΑ έτσι το πλάσαραν.Τωρα λένε για αλλον αριθμό.

https://www.newmoney.gr/roh/politiki/prosopikos-arithmos-politi-erchete-o-12psifios-pou-tha-antikatastisi-afm-ke-amka/

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 06/02/2022 at 21:14, G.bar said:

Και ποιος είπε ότι την έχασε;
Θέλει να την αλλάξει μετά από 20 χρόνια και λογικά θα την παραδώσει.

δεν λεω μονο για τον συγκεκριμενο χρηστη αλλα γενικα.επειδη μπορει και καποιος αλλος να διαβασει το θεμα που ομως την εχει χασει μην νομιζει οτι δεν πρεπει να την δηλωσει πουθενα.

On 06/02/2022 at 22:20, Dark_Nightfall said:

πραγματι δεν υπαρχει.απλα δεν βρηκα καπου στοιχεια μητρωου οπως ειχαν γραψει για αυτο εγραψα ατομικα στοιχεια.

On 07/02/2022 at 05:40, adsl2+ said:

ΑΦΜ

Αρμόδια ΔΟΥ

Επώνυμο / Όνομα Πατρός

Επώνυμο / Όνομα Μητέρας

Ημ/νία Γέννησης

Τόπος/Χώρα Γέννησης

Είδος ταυτότητας

Αρ. ταυτότητας

Ημ/νία έκδοσης

Εκδούσα αρχή

Οικογενειακή Κατάσταση

Διεύθυνση Κατοικίας

Σχετιζόμενος ΑΦΜ
Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο
Είδος σχέσης
Ημ/νία έναρξης σχέσης
Ημ/νία διακοπής σχέσης

σε ποιο Link γιατι δεν βγαζει κατι.

On 07/02/2022 at 08:38, Dark_Nightfall said:

Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης

Αίτηση Έκδοσης Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλειας Ασθενείας

Βεβαίωση Προϋπηρεσίας

Χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας έμμεσου μέλους και Απογραφή στο μητρώο του e-ΕΦΚΑ

Βεβαίωση Απογραφής

Ατομικά Στοιχεία

Στοιχεία Κοινωνικής Ασφάλισης

Ασφαλιστική Ικανότητα

Αίτηση για αμφισβήτηση οφειλής κατά τη διαδικασία του Ν. 4554/2018

Ηλεκτρονικό αίτημα εξυπηρέτησης / κλείσιμο ραντεβού

Στην καρτέλα "Ατομικά Στοιχεία" δεν υπάρχει η καρτέλα "στοιχεία φυσικού προσώπου" η κάτι δεν βλέπω καλά η δεν μου το βγάζει /θέλει επίσκεψη αυτοπροσώπως.

ισχυει δεν βλεπω κατι.

Δημοσ.

https://www.aade.gr/polites/mitroo/allagi-stoiheion-mitrooy είσοδος στην εφαρμογή  Στοιχεία Φυσικού Προσώπου

18 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν λεω μονο για τον συγκεκριμενο χρηστη αλλα γενικα.επειδη μπορει και καποιος αλλος να διαβασει το θεμα που ομως την εχει χασει μην νομιζει οτι δεν πρεπει να την δηλωσει πουθενα.

πραγματι δεν υπαρχει.απλα δεν βρηκα καπου στοιχεια μητρωου οπως ειχαν γραψει για αυτο εγραψα ατομικα στοιχεια.

σε ποιο Link γιατι δεν βγαζει κατι.

ισχυει δεν βλεπω κατι.

Members

394

Δημοσ. μόλις

https://www.aade.gr/polites/mitroo/allagi-stoiheion-mitrooy είσοδος στην εφαρμογή  Στοιχεία Φυσικού Προσώπου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν σε taxisnet (πάει πακέτο με εφορία και υπηρεσίες του gov.gr) ενημερώθηκε την επόμενη ημέρα το μεσιμέρι μόνο του. Στον ΟΑΕΔ έστειλα e-mail και με εξυπηρέτησαν άψογα με περίπου 17 ώρες απλά όποιος το κάνει να στείλει και μία φωτογραφία ή φωτοτυπία μπρος-πίσω την ταυτότητα θα το ζητήσουν και ήμουνα έτοιμος, σε κινητή τηλεφωνία απλώς πήγα στο κατάστημα με την καινούργια ταυτότητα, τώρα μένουν οι υπόλοιποι, το ΕΦΚΑ είναι το χειρότερο γιατί πρέπει να πας από ένα υποκατάστημά τους. Και κάτι που μου μοιάζει σημαντικό, στο gov.gr δεν έχει ενημερωθεί η φωτογραφία μου, θα γίνει αργότερα η έκανε πατάτα ο αστυνομικός;

Επεξ/σία από lefi
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 28/02/2022 at 08:56, adsl2+ said:

Members

394

Δημοσ. μόλις

σωστος.εκει ειναι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...