Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hp8 είπε

για πιο λογο θα πρεπει να ενημερωσης καποιον φορεα ? Αν δεν αλλαξεις ονομα η κατι αλλο  η δεν την χασεις  δεν αλλαζεις κατι ιδια θα ειναι

http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang

Αλλάζει το νούμερο της

• Like 1
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αλλη μια ελληνικη πατεντα. με το που αλλαζεις ταυτοτητα (αρα και νουμερο) πρεπει να ενημερωσεις το μισο κρατος. λες και δεν το ξερει το κρατος. αφου αυτο την εκδιδει. συν το οτι αλλαζει το νουμερο. αυτος ειναι λογος για να μην την αλλαξεις ποτε.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hp8 είπε

το εχεις κανει ?

Ναι.Αλλάζει το νούμερο της.

Πρωτη φορά το ακούς;

4 λεπτά πριν, xsterg είπε

αλλη μια ελληνικη πατεντα. με το που αλλαζεις ταυτοτητα (αρα και νουμερο) πρεπει να ενημερωσεις το μισο κρατος. λες και δεν το ξερει το κρατος. αφου αυτο την εκδιδει. συν το οτι αλλαζει το νουμερο. αυτος ειναι λογος για να μην την αλλαξεις ποτε.

Το λάθος είναι ότι βασιζόμαστε στον αυξοντα αριθμό   ενός εγγράφου ενώ θα μπορούσαμε να βασιστούμε στο νούμερο που ακολουθεί το ατόμο.Πχ το ΑΜΚΑ υποτίθεται οτι θα ήταν αυτό αλλά πάλι μιλάνε για νέο τροπο κλπ.Πράγματα που άλλα κράτη τα έχουν λύσει εδώ και δεκαετίες εμείς ακόμα να τα ανακαλύψουμε. 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι.Αλλάζει το νούμερο της.

Δεν εχω αλλαξει ακομα  Αλλα αν ειναι ετσι ειναι μεγαλη !!!!!!! απλα φρεσκαρονταστην (χωρις να αλλαξουν τα δεδομενα)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

Δεν εχω αλλαξει ακομα  Αλλα αν ειναι ετσι ειναι μεγαλη !!!!!!! απλα φρεσκαρονταστην (χωρις να αλλαξουν τα δεδομενα)

Αν στην κλέψουν να παραμένει και εκείνη ενεργή;Να υπάρχουν δυο δελτία ταυτότητας με το ίδιο νούμερο;

Η διαδικασία σωστή είναι .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Αν στην κλέψουν να παραμένει και εκείνη ενεργή;Να υπάρχουν δυο δελτία ταυτότητας με το ίδιο νούμερο;

Η διαδικασία σωστή είναι .

to θεμα ειναι η αλλαγη λογο παλαιότητας  να αλλάξω την άνω της 20ετίας αστυνομική μου ταυτότητα λόγω παλαιότητας δεν μιλαμε για κλοπη κλπ  

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

to θεμα ειναι η αλλαγη λογο παλαιότητας  να αλλάξω την άνω της 20ετίας αστυνομική μου ταυτότητα λόγω παλαιότητας δεν μιλαμε για κλοπη κλπ  

Το θεμα είναι γιατί να έχει το ίδιο αύξοντα αριθμό ένα κρατικό έγγραφο όταν το αλλάζεις.

Και τα διαβατήρια αλλάζουν αριθμό.

Εγραψα πιο πάνω τι κάνουν αλλού.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

αν χασεις εσυ την ταυτοτητα μην πας να την αλλαξεις στις τραπεζες και αμα ξαφνικα δεις να λειπουν λεφτα απο την τραπεζα μετα μην απορεις. οταν την εχασα αν και ημουν εξωτερικο πηγα μεχρι και στα διατραπεζικα συστηματα (ΔΙΑΣ) να την δηλωσω.

Και ποιος είπε ότι την έχασε;
Θέλει να την αλλάξει μετά από 20 χρόνια και λογικά θα την παραδώσει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Το θεμα είναι γιατί να έχει το ίδιο αύξοντα αριθμό ένα κρατικό έγγραφο όταν το αλλάζεις.

Και τα διαβατήρια αλλάζουν αριθμό.

Εγραψα πιο πάνω τι κάνουν αλλού.

Το θεμα μας ειναι η ταυτοτητα λογο παλαιοτητας Σε ξαναρωταω εχεις κανει αντικατασταση λογο παλαιοτητας ? Αν ναι πεσμου αν αλλαξε ο αριθμος

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

Το θεμα μας ειναι η ταυτοτητα λογο παλαιοτητας Σε ξαναρωταω εχεις κανει αντικατασταση λογο παλαιοτητας ? Αν ναι πεσμου αν αλλαξε ο αριθμος

Έχω κάνει εγώ αντικατάσταση λόγω παλαιότητας και αλλάζει ο αριθμός.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hp8 είπε

Ναι έχω αλλάξει ΔΑΤ και έχει αλλάξει νουμερο.Το έγραψα και πιο πάνω .

Απο Νχχχχχχ πήγε ΑΙψψψψψψ .

Είναι προτυπωμένα τα δελτία. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, G.bar είπε

Έχω κάνει εγώ αντικατάσταση λόγω παλαιότητας και αλλάζει ο αριθμός.

οκ  αυτο ρωτησα Γιατι ειναι μπιπ να τρεχεις για κατι το οποιο υπαρχει

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι έχω αλλάξει ΔΑΤ και έχει αλλάξει νουμερο.Το έγραψα και πιο πάνω .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

οκ  αυτο ρωτησα Γιατι ειναι μπιπ να τρεχεις για κατι το οποιο υπαρχει

Μα άμα δεν άλλαζε το νούμερο για ποιον λόγο να τρέξεις να ενημερώσεις τις Χ υπηρεσίες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...