Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 30/12/2023 at 10:44, great said:

Αλλος ενας αχρηστος υπάλληλος που δεν ξερει τι λεει. Αν δεν ενημερωθει το gov δεν θα ενημερωθει η τραπεζα. Οποτε το θεμα ειναι οτι δεν ενημεροθηκε το gov που λυνεται ηλεκτρονικα με αιτησεις στην ΑΑΔΕκαι με τροπους που θα βρεις απο χρηστες πιο πάνω

ενας υπαλληλος που λεει καλως ηρθατε.οκ να αλλαξουμε την ταυτοτητα αλλα εχω να σας προτεινω μια ασφαλεια καρτας, μια ασφαλεια σπιτιου, ενα διακοποδανειο,μια πιστωτικη.καλα κανατε και ηρθατε.

:P

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά στο e-efka που έβγαλα βεβαίωση προυπηρεσίας μου βγάζει "Βεβαιώνεται ότι ο/η Ασφαλισμένος/η μας xxxxxxx όνομα πατρός xxxxxxxxxx με Α.Μ.Κ.Α 00000000000 και ΑΔΤ
ΑΔΗΛΩΤΟ". Πως μπορώ να δηλώσω τον αριθμό δελτίου ταυτότητας στον εφκα. Με αυτή τη βεβαίωση που την θέλω για μια προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ θα έχω πρόβλημα αν φαίνεται μόν το ΑΜΚΑ;

Δημοσ.

Μπορεις να στειλεις ερωτημα στον εφκα και να πεις οτι δεν υπαρχουν.οσο θυμαμαι στον εφκα δεν γινεται αυτοματη ανανεωση και πρεπει να πας απο εκει.ετσι ειχα κανει τελευταια φορα που αλλαξα ταυτοτητα. οποτε θα τους εστελνα μια ερωτημα.το πολυ να σου κλεισουν ραντεβου να πας απο εκει για να τα περασουν αν πραγματι λειπουν απο αυτους.εγω οταν πηγα επειδη κλεινεις ραντεβου δεν περιμενα ουτε 10 λεπτα.

On 02/07/2024 at 15:30, kravaritis84 said:

Παιδιά στο e-efka που έβγαλα βεβαίωση προυπηρεσίας μου βγάζει "Βεβαιώνεται ότι ο/η Ασφαλισμένος/η μας xxxxxxx όνομα πατρός xxxxxxxxxx με Α.Μ.Κ.Α 00000000000 και ΑΔΤ
ΑΔΗΛΩΤΟ". Πως μπορώ να δηλώσω τον αριθμό δελτίου ταυτότητας στον εφκα. Με αυτή τη βεβαίωση που την θέλω για μια προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ θα έχω πρόβλημα αν φαίνεται μόν το ΑΜΚΑ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...