Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

https://www.atlas.gov.gr/apps/InsuranceHistory/Synoptiko

εδω εχει την καινουρια την δικια μου παντως.μηπως δεν πηγες ποτε εφκα να την ενημερωσεις?

Ναι δεν πήγα το 2006 που άλλαξα την πρώτη να βάλω την καινούργια, αλλά δεν έχουν καν κελί με νούμερο ταυτότητας. Μόνο αμκα και αφμ. Την Τετάρτη που μας πέρασε έβγαλα την φρέσκια ταυτότητα. Όταν την παραλάβω θα περάσω και από εκεί ή ηλεκτρονικά. Αλλά στο σύστημα Άτλας πως αλλάζει; Άλλη υπηρεσία είναι;

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 minutes ago, poulinos said:

και μολις παρατηρησα οτι η μετατροπη των ελληνικων σε elot ειναι λιγο παραξενη οποτε και εχουν κανει λαθος στον εφκα. αν βαλεις σκετο το υ το μετατρεπει σε y .αν ομως ειναι ου το κανει ou. αρα το ονομα της μητερας μου που εχει μεσα ou το εβαλαν oy. εκτος αν στον εφκα δεν πανε με το elot. οταν ειναι να βγαλω την νεα ταυτοτητα θα κανω μερικους ελεγχους πριν. να δω και στην ταυτοτητας της πως το εχουν περασει το ονομα της.

Για να γίνει αλλαγή αργότερα περνάς από φωτιά και λαύρα, για αυτό μόλις πάρεις πριν κάνουν κάνει να είσαι βέβαιος

Δημοσ.
13 minutes ago, esertas said:

Ναι δεν πήγα το 2006 που άλλαξα την πρώτη να βάλω την καινούργια, αλλά δεν έχουν καν κελί με νούμερο ταυτότητας. Μόνο αμκα και αφμ. Την Τετάρτη που μας πέρασε έβγαλα την φρέσκια ταυτότητα. Όταν την παραλάβω θα περάσω και από εκεί ή ηλεκτρονικά. Αλλά στο σύστημα Άτλας πως αλλάζει; Άλλη υπηρεσία είναι;

σωστα.στο efka δεν γραφει την ταυτοτητα εκει. στο atlas λογικα θα αλλαξει οταν αλλαξει και στο εφκα.δεν εκανα κατι παραπανω για το ατλας.

• Like 1
Δημοσ.

σε φιλο εγινε το εξης...πηγε για αλλαγη ταυτοτητας πριν ενα μηνα...ενω η δικια του και της μητερας του ενημερωθηκε η εφορια κτλ,του αδερφου του και του πατερα του δεν φαινονται πουθενα..και πρεπει να παει τωρα να ρωτησει το μητρωο στη Δ.ο.υ...

Δημοσ.
Στις 7/12/2023 στις 9:58 ΠΜ, DIMAOT είπε

σε φιλο εγινε το εξης...πηγε για αλλαγη ταυτοτητας πριν ενα μηνα...ενω η δικια του και της μητερας του ενημερωθηκε η εφορια κτλ,του αδερφου του και του πατερα του δεν φαινονται πουθενα..και πρεπει να παει τωρα να ρωτησει το μητρωο στη Δ.ο.υ...

το ιδιο και με εμενα   εχω αλλαξει την  ταυτοτητα  30/8/2023 και στην εφορια  φαινεται ακομη  η παλια.πήρα τηλέφωνο στο τμημα που εκδοθηκε η ταυτοτητα και μου ειπαν οτι την εχουν δηλωσει κανονικα.

Βρηκες καμια ακρη ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rose from hell είπε

το ιδιο και με εμενα   εχω αλλαξει την  ταυτοτητα  30/8/2023 και στην εφορια  φαινεται ακομη  η παλια.πήρα τηλέφωνο στο τμημα που εκδοθηκε η ταυτοτητα και μου ειπαν οτι την εχουν δηλωσει κανονικα.

Βρηκες καμια ακρη ?

αιτημα στην ααδε στο myaitiseis με σκαναρισμενο δ210 και σκαναρισμενη νεα ταυτοτητα σε pdf..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 07/12/2023 at 09:58, DIMAOT said:

ας δει αν μπορει να κανει κατι Online σε στυλ τηλεφωνικο ραντεβου κτλ για να μην τρεχει.

Δημοσ.
Στις 9/12/2023 στις 12:04 ΜΜ, poulinos είπε

ας δει αν μπορει να κανει κατι Online σε στυλ τηλεφωνικο ραντεβου κτλ για να μην τρεχει.

μπααα μονο online...μακαρι να γινοταν με τηλεφωνικο ραντεβου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/12/2023 at 10:28, DIMAOT said:

κριμα. γενικως καλο ειναι καποια πραγματα να λυνονται χωρις να πρεπει να βγεις εκτος σπιτιου.ΕΝ ΕΤΟΣ 2024 σχεδον

Δημοσ.
15 hours ago, poulinos said:

κριμα. γενικως καλο ειναι καποια πραγματα να λυνονται χωρις να πρεπει να βγεις εκτος σπιτιου.ΕΝ ΕΤΟΣ 2024 σχεδον

On 08/12/2023 at 10:50, DIMAOT said:

αιτημα στην ααδε στο myaitiseis με σκαναρισμενο δ210 και σκαναρισμενη νεα ταυτοτητα σε pdf..

Εαν εχω καταλαβει οτι λετε για το ιδιο, για μη ανανεωση στοιχειων τοτε κανεις το απο πανω. το εχω κανει και εγω 3 μερες πηρε το το ολοκληρωσουν

Δημοσ.
10 hours ago, great said:

Εαν εχω καταλαβει οτι λετε για το ιδιο, για μη ανανεωση στοιχειων τοτε κανεις το απο πανω. το εχω κανει και εγω 3 μερες πηρε το το ολοκληρωσουν

Ηταν μια γενικη παρατηρηση οτι γενικα θα πρεπε το να κλεισεις ραντεβου να ειναι η τελευταια λυση. η προ τελευταια το διαδικτυακο ραντεβου και η τελευταια το ραντεβου απο κοντα.σκοπος οπως ειπες ειναι να γινεται μεσα απο το site με ενα email ή μια φορμα. σωστα καταλαβες!!

ισως να καταλαβα εγω λαθος το παραπανω

On 11/12/2023 at 10:28, DIMAOT said:

• Like 1
Δημοσ.

Ο πατέρας μου πριν μια εβδομάδα άλλαξε ταυτότητα και ακόμα δεν έχει ενημερωθεί το gov. Σήμερα πήγε στη τράπεζα για επικαιροποιηση στοιχείων και του είπαν ευτυχώς που ήρθατε δεν γίνεται αυτόματα η ενημέρωση στις τράπεζες κ πρέπει να το κάνετε αυτοπροσώπως.Δεν ξέρω τι γίνεται εγώ τον Απρίλιο άλλαξα ταυτότητα κ όλα ενημερώθηκαν αυτόματα εκτός από τον ΕΦΚΑ . Μήπως λόγο νέων ταυτοτήτων υπάρχει μεγάλος όγκος εργασίας κ δεν προλαβαίνουν να τις περάσουν?

Δημοσ.
14 hours ago, maotag said:

Σήμερα πήγε στη τράπεζα για επικαιροποιηση στοιχείων και του είπαν ευτυχώς που ήρθατε δεν γίνεται αυτόματα η ενημέρωση στις τράπεζες κ πρέπει να το κάνετε αυτοπροσώπως.

Αλλος ενας αχρηστος υπάλληλος που δεν ξερει τι λεει. Αν δεν ενημερωθει το gov δεν θα ενημερωθει η τραπεζα. Οποτε το θεμα ειναι οτι δεν ενημεροθηκε το gov που λυνεται ηλεκτρονικα με αιτησεις στην ΑΑΔΕκαι με τροπους που θα βρεις απο χρηστες πιο πάνω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του αδερφού μου και σε γνωστό μου τα στοιχεία της νέας ταυτότητας ενημερώθηκαν σχεδόν αμέσως. Εμένα ένα μήνα μετά ακόμα στο Gov φαίνεται η παλιά ταυτότητα. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως γίνεται η ενημέρωση να λειτουργεί σε κάποιους και σε κάποιους όχι. Όποτε καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να κάνω το παραπάνω που έχουν προτείνει να σκανάρω τα έγγραφα και να τα στείλω online για κάτι το οποίο έπρεπε να γίνεται αυτόματα Εφόσον υπάρχει διασύνδεση …

Και να κάνω μια ερώτηση. Στο δ210 συμπληρώνω μόνο τα πεδία στα «Στοιχεία Ταυτοποίησης» τα οποία και μεταβάλλονται; Ή Χρειάζεται να συμπληρώσω όλη τη φόρμα και τα Γενικά στοιχεία και Προσωπικά;

Επεξ/σία από AggelosTz
Δημοσ.
1 hour ago, AggelosTz said:

αι να κάνω μια ερώτηση. Στο δ210 συμπληρώνω μόνο τα πεδία στα «Στοιχεία Ταυτοποίησης» τα οποία και μεταβάλλονται; Ή Χρειάζεται να συμπληρώσω όλη τη φόρμα και τα Γενικά στοιχεία και Προσωπικά;

λογικα 1, 2 και full το 3. Στα υπολοιπα τα βασικά ετσι για να υπαρχουν email κινητο κτλ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...