Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους, αποφάσισα να αλλάξω την άνω της 20ετίας αστυνομική μου ταυτότητα λόγω παλαιότητας και θέλω πρώτα να είμαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε γραφειοκρατικο. Θελω λοιπόν βοήθεια για να συγκεντρώσω όλες της υπηρεσίες και φορείς που χρειάζεται να ενημερώσω, έχω βρει μέχρι στιγμής:

-Εφορία/taxisnet

-ΟΑΕΔ

-Εργασία

-Δήμος(αυτό δεν ξέρω εάν χρειάζεται το υποθέτω)

-Βιβλιοθήκη(edit)

Συμπληρώνω από της απαντήσεις:

-Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

-ΕΦΚΑ

-Τράπεζες/Σύστημα ΔΙΑΣ

Έχει σκεφτεί κανένας κάτι άλλο;

Επεξ/σία από lefi
Προσθήκη και άλλων.
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πουθενά δεν χρειάζεται να τη δηλώσεις, και καμία γραφειοκρατεία δεν υφίσταται, αν τη χρειαστούν κάπου θα σε ενημερώσουν.
Απλά όπου σου ζητάνε ταυτότητα και έχουν τον παλιό αριθμό, θα τους λες ότι την άλλαξες και ορίστε η καινούργια. Ούτε με τις τράπεζες έχεις θέμα, στην επόμενη επικαιροποίηση στοίχειων, τη δηλώνεις. 

• Like 9
Δημοσ.

ΕΦΚΑ , χρειάστηκε σε μένα. Στο www.efka.gov.gr κλείσε ραντεβού για το τοπικό κατάστημα της περιοχής σου. Έχε μαζί σου και την φωτοτυπία της ταυτότητας.

• Like 2
Δημοσ.

Εκτός από τις εγχώριες τράπεζες, θα χρειαστεί να κάνεις ενημέρωση και σε όσες ξένες τράπεζες έχεις λογαριασμό (λχ PayPal, Coinbase και άλλες).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και ρεύμα/νερό/αέριο

γενικά είναι πονοκέφαλος και μάλλον θα πάω κατευθείαν σε ψηφιακή (όποτε βγει)

Επεξ/σία από korakios
  • Confused 1
Δημοσ.
On 05/02/2022 at 09:27, G.bar said:

Πουθενά δεν χρειάζεται να τη δηλώσεις, και καμία γραφειοκρατεία δεν υφίσταται, αν τη χρειαστούν κάπου θα σε ενημερώσουν.
Απλά όπου σου ζητάνε ταυτότητα και έχουν τον παλιό αριθμό, θα τους λες ότι την άλλαξες και ορίστε η καινούργια. Ούτε με τις τράπεζες έχεις θέμα, στην επόμενη επικαιροποίηση στοίχειων, τη δηλώνεις. 

αν χασεις εσυ την ταυτοτητα μην πας να την αλλαξεις στις τραπεζες και αμα ξαφνικα δεις να λειπουν λεφτα απο την τραπεζα μετα μην απορεις. οταν την εχασα αν και ημουν εξωτερικο πηγα μεχρι και στα διατραπεζικα συστηματα (ΔΙΑΣ) να την δηλωσω.

• Like 1
Δημοσ.

Ταξις νετ γινεται αυτοματα σε2 μερες, στις τραπεζες μεσω web banking ειτε θα ανεβασεις σκαναρισμα ειτε θα το κανεις μεσω egov συστηθειτε καπως ετσι και θα γινει αμεσως . Για τα υπόλοιπα δεν ξερω. Για δεη ισως γινεται ηλεκτρονικα, ειχα κανει διορθωση διεύθυνσης ηλεκτρονικα. Στον εφκα μπορεις να κανεις και ηλεκτρονικα νομιζω, για μπες e efka -> για μισθωτους -> στοιχεια μητρωου και δες?

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, panosno1com said:

Ταξις νετ γινεται αυτοματα σε2 μερες, στις τραπεζες μεσω web banking ειτε θα ανεβασεις σκαναρισμα ειτε θα το κανεις μεσω egov συστηθειτε καπως ετσι και θα γινει αμεσως . Για τα υπόλοιπα δεν ξερω. Για δεη ισως γινεται ηλεκτρονικα, ειχα κανει διορθωση διεύθυνσης ηλεκτρονικα. Στον εφκα μπορεις να κανεις και ηλεκτρονικα νομιζω, για μπες e efka -> για μισθωτους -> στοιχεια μητρωου και δες?

ατομικα στοιχεια :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν είναι γραφειοκρατικό βέβαια αλλά καζίνο και στοιχηματικές. Ευτυχώς δεν σου τρώει πια μισό μήνα για να τρέχεις να ενημερώνεις κάθε φορέα ξεχωριστά.

Δημοσ.
3 minutes ago, G.TH. said:

Δεν είναι γραφειοκρατικό βέβαια αλλά καζίνο και στοιχηματικές. Ευτυχώς δεν σου τρώει πια μισό μήνα για να τρέχεις να ενημερώνεις κάθε φορέα ξεχωριστά.

απλα τωρα λογω covid ειναι λιγο πιο δυσκολα αλλα το καλο ειναι οτι πχ τραπεζες το κανεις Online.εγω τις πηρα σβαρνα και την αλλαξα την ταυτοτητα και εφαγα ευτυχως κανα 2ωρο αλλα ναι online θα το κανα σε 10 λεπτα.

Δημοσ.
Στις 5/2/2022 στις 6:33 ΠΜ, lefi είπε

Καλημέρα σε όλους, αποφάσισα να αλλάξω την άνω της 20ετίας αστυνομική μου ταυτότητα λόγω παλαιότητας και θέλω πρώτα να είμαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε γραφειοκρατικο. Θελω λοιπόν βοήθεια για να συγκεντρώσω όλες της υπηρεσίες και φορείς που χρειάζεται να ενημερώσω, έχω βρει μέχρι στιγμής:

για πιο λογο θα πρεπει να ενημερωσης καποιον φορεα ? Αν δεν αλλαξεις ονομα η κατι αλλο  η δεν την χασεις  δεν αλλαζεις κατι ιδια θα ειναι

http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...