Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone 300-350

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αναφερόμουν στο Master αλλά δεν είναι καθόλου κακή επιλογή και το neo βέβαια μάλλον καταλήγω σε επίσημο κατάστημα ή τουλάχιστον eshop.gr συγκεκριμένα για το 

https://www.e-shop.gr/kinito-realme-gt-master-5g-128gb-6gb-dual-sim-black-p-TEL.093667

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Belisarios είπε

Εγώ αναφερόμουν στο Master αλλά δεν είναι καθόλου κακή επιλογή και το neo βέβαια μάλλον καταλήγω σε επίσημο κατάστημα ή τουλάχιστον eshop.gr συγκεκριμένα για το 

https://www.e-shop.gr/kinito-realme-gt-master-5g-128gb-6gb-dual-sim-black-p-TEL.093667

Δεν υπάρχει επίσημο και ανεπίσημο στα realme. Από όπου και να το πάρεις σε καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία. Το neo είναι αρκετά καλύτερη αγορά με μόλις λίγα λεφτά περισσότερα. 8GB ram , stereo ηχεία , καλύτερη κάμερα και καλύτερο επεξεργαστή από το master edition. Πάρε το neo στα 325 από skroutzoμαγαζο δεν έχεις θέμα με εγγύηση και service.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, sakks80 είπε

Δεν υπάρχει επίσημο και ανεπίσημο στα realme. Από όπου και να το πάρεις σε καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία. Το neo είναι αρκετά καλύτερη αγορά με μόλις λίγα λεφτά περισσότερα. 8GB ram , stereo ηχεία , καλύτερη κάμερα και καλύτερο επεξεργαστή από το master edition. Πάρε το neo στα 325 από skroutzoμαγαζο δεν έχεις θέμα με εγγύηση και service.

Είσαι σίγουρος για αυτό με την εγγύηση? Το λέω γιατί κάποια μαγαζιά γράφουν 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος και άλλα γράφουν 2 χρόνια κατασκευαστή. Επειδή κι εμένα με ψήνει πολύ το συγκεκριμένο, φαίνεται να είναι πολύ δυνατό κινητό αλλά κολλάω λίγο με τις εγγυήσεις στα skroutz μαγαζιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bkran είπε

Είσαι σίγουρος για αυτό με την εγγύηση? Το λέω γιατί κάποια μαγαζιά γράφουν 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος και άλλα γράφουν 2 χρόνια κατασκευαστή. Επειδή κι εμένα με ψήνει πολύ το συγκεκριμένο, φαίνεται να είναι πολύ δυνατό κινητό αλλά κολλάω λίγο με τις εγγυήσεις στα skroutz μαγαζιά

Αυτή που γράφουν 1 χρόνο είναι παράνομο.

Η Realme δίνει 2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας από όπου δήποτε και να το πάρεις.

Σε μερικά μοντέλα σε μεγάλες αλυσίδες δείνει και 3 χρόνια.

Νομίζω ότι έχουν μπερδέψει τα Xiaomi με τα Realme.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για το ένα ετος εγγύηση ,το ρωτάει καλύτερα όποιος ενδιαφέρεται απο κοντα . 

Ενα κατάστημα μπορει να κανει λάθος σε οτι γραφει ,πολλά το ίδιο κάτι άλλο είναι ...Ειναι και απο που αγοράζει κάθε κατάστημα ,συμφωνίες κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...