Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας, χρειάζομαι βεβαίωση αρνητικού rapid test για επίσκεψη σε ιδιωτικό ιατρείο
ξέρω ότι θα σας φανεί περίεργο επειδή έχουμε πανδημία τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ενημερωμένος
και για αυτό πήγα να διαβάσω τους κανονισμούς του υπουργείου αλλά με μπέρδεψε ένα σημείο που ανέφερε ότι τα rapid test θα πρέπει να γίνουν σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέτρο
τα test που κάνουμε στα φαρμακεία δεν είναι το ίδιο; ή περιλαμβάνονται ως κέντρα;
εκτός από ταυτότητα και αμκα, χρειάζομαι κάτι άλλο; για παράδειγμα χρειάζεται να έχω το κινητό μαζί μου εκείνη τη στιγμή;
(ρωτάω γιατί το κοντινότερο φαρμακείο είναι σε περιοχή που πάω μόνο για τρέξιμο και συνήθως δεν κουβαλάω το κινητό)
ευχαριστώ

Επεξ/σία από grab
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε διαγνωστικά κέντρα ή φαρμακεία που κάνουν ραπιντ. Έναν ΑΜΚΑ χρειάζεσαι μόνο και τίποτε άλλο. Τη Βεβαίωση την εκτυπώνεις μετά μόνος στο σπίτι μέσω κωδικών εφορίας.

Κανονικά θα έπρεπε να ζητάνε και ταυτότητα να βεβαιώνεται ότι είσαι ο ίδιος και όχι κάποιος άλλος αλλά σε μας ποτέ δεν έχουν ζητήσει. Καλού κακού κράτα την μαζί σου να μην έχεις πρόβλημα. 

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σε διαγνωστικά κέντρα ή φαρμακεία που κάνουν ραπιντ. Έναν ΑΜΚΑ χρειάζεσαι μόνο και τίποτε άλλο. Τη Βεβαίωση την εκτυπώνεις μετά μόνος στο σπίτι μέσω κωδικών εφορίας.

Κανονικά θα έπρεπε να ζητάνε και ταυτότητα να βεβαιώνεται ότι είσαι ο ίδιος και όχι κάποιος άλλος αλλά σε μας ποτέ δεν έχουν ζητήσει. Καλού κακού κράτα την μαζί σου να μην έχεις πρόβλημα. 

ΑΜΚΑ ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω μια γρηγορη απορια

βρηκα ενα ραπιντ τεστ που ειχα ξεχασμενο 1,5 χρονο. ληγουν αυτα, να το κανω η θα δειξει οτι ναναι ?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MariaLog είπε

εχω μια γρηγορη απορια

βρηκα ενα ραπιντ τεστ που ειχα ξεχασμενο 1,5 χρονο. ληγουν αυτα, να το κανω η θα δειξει οτι ναναι ?

δεν έχει ημερομηνία λήξης επάνω;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MariaLog είπε

εχω μια γρηγορη απορια

στην συσκευασία του πρεπει να αναφέρει την ημερομηνία λήξης. Αν εχει ληξει αλλα οχι για πολυ καιρο (πχ 2 μηνες πριν) ειναι ενταξει αν ειναι παραπανω τα αποτελεσματα μπορει να μην ειναι αξιοπιστα

Δημοσ.

ειναι απο τοτε που τα διναν δωρεαν στα φαρμακεια. η μια συσκευασια δεν ειχε τπτ επανω. τωρα κοιταξα την δευτερη και εχει οντως ημερομηνια ληξης 05/2023

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MariaLog είπε

ειναι απο τοτε που τα διναν δωρεαν στα φαρμακεια. η μια συσκευασια δεν ειχε τπτ επανω. τωρα κοιταξα την δευτερη και εχει οντως ημερομηνια ληξης 05/2023

Αυτά με ημερομηνία λήξης 05/23 εμένα μου έδειχναν ό,τι να ναι. Με έβγαζαν θετικό για 6 μήνες. 

Θεωρητικα πάντως είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Αυτά με ημερομηνία λήξης 05/23 εμένα μου έδειχναν ό,τι να ναι. Με έβγαζαν θετικό για 6 μήνες. 

Θεωρητικα πάντως είσαι κομπλέ.

αυτο φοβαμαι κι εγω ...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Helionar είπε

στην συσκευασία του πρεπει να αναφέρει την ημερομηνία λήξης. Αν εχει ληξει αλλα οχι για πολυ καιρο (πχ 2 μηνες πριν) ειναι ενταξει αν ειναι παραπανω τα αποτελεσματα μπορει να μην ειναι αξιοπιστα

Ακούγεται λίγο μπακαλίστικο αυτό. Το έχεις διαβάσει σε άρθρο?
Επίσης, δε παίζει ρόλο ο τρόπος φύλαξης/αποθήκευσης? Αν πχ εγώ το χω πάρει στη βαλίτσα μαζί μου και την έχω στον ήλιο 40βαθμούς, παθαίνει τπτ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Ακούγεται λίγο μπακαλίστικο αυτό. Το έχεις διαβάσει σε άρθρο?
Επίσης, δε παίζει ρόλο ο τρόπος φύλαξης/αποθήκευσης? Αν πχ εγώ το χω πάρει στη βαλίτσα μαζί μου και την έχω στον ήλιο 40βαθμούς, παθαίνει τπτ?

Προφανως και παιζει ρολο ο τροπος αποθηκευσης αλλα δεν γραφω ολοκληρωμενο οδηγό εδω. Αυτο το ξέρει η δεσποινις που εκανε την ερωτηση και μπορει να χρησιμοποιήσει κοινη λογική. Σε αυτο που ανεφερες ειναι απο φιλο φαρμακοποιο - take it or leave it

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα σήμερα ραπιντ και βγήκε θετικός. Είχα συμκτωμστα. 

Το παλιό τεστ δεν ξέρω αν θα το έκανα επειδή μπορεί να μην αφορά την ανίχνευση των νέων μεταλλάξεων. 1.5 έτος είναι πολυ. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Έκανα σήμερα ραπιντ και βγήκε θετικός. Είχα συμκτωμστα. 

Το παλιό τεστ δεν ξέρω αν θα το έκανα επειδή μπορεί να μην αφορά την ανίχνευση των νέων μεταλλάξεων. 1.5 έτος είναι πολυ. 

Κι εγω θετικος πριν λιγες μερες αλλα ισα που πηρα ...μυρωδια 

3 εμβολια 

Τιποτα σημαντικο ...2 ντεπον ολα κι ολα και σε 4 μερες αρνητικος 

Το εκανα και σε φαρμακειο για να εχω για 6 μηνες πιστοποιητικο νοσησης 

Η γυναικα μου με μοριακο θετικο  και η μια κορη με θετικο rapid δεν ξερω γιατι δεν εχει ημερομηνια ισχυως το πιστοπιητικο νοσησης 

Η αλλη κορη με μοριακο θετικο εχει κανονικα 6μηνη ισχυ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...