ScRePt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Χωρίς ΦΠΑ, δηλαδή όχι κανονική απόδειξη, δηλαδή σε κανά χαρτάκι/post it/μπακαλοχαρτο/whatever, δηλαδή δεν έχει τίποτα. Ναι, έτσι είναι, για όλους τους μήνες μέχρι Δεκέμβρη. Όταν είδε ότι "του κουνηθηκα" μάλλον μίλησε με δικηγόρο και τα κοινόχρηστα του Ιανουαρίου τα έχει όλα με κανονική απόδειξη (τουλάχιστον έτσι λέει). Εξού και ο πόλεμος, ξέρει ότι πλέον μπορεί να έχει τη φωλιά του καλυμμένη. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει κάτι να με προστατέψει από τέτοια κατάσταση
Vault13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Τι σημαινει τρελος; Κανει χαζα εργα; Κλεβει; Συνηθως αυτοι κλεβουν και το παιζουν και τρελοι για να μην τους μιλαει κανεις, πουλανε τρελα. δες ενα δικηγορο, δεν μπορειται να συνενοηθειτε. Ενοικιαστης εισαι εσυ και αρχισες να τσακωνεσαι μαζι του;
ScRePt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Vault13 είπε Τι σημαινει τρελος; Κανει χαζα εργα; Κλεβει; Συνηθως αυτοι κλεβουν και το παιζουν και τρελοι για να μην τους μιλαει κανεις, πουλανε τρελα. δες ενα δικηγορο, δεν μπορειται να συνενοηθειτε. Ενοικιαστης εισαι εσυ και αρχισες να τσακωνεσαι μαζι του; Όταν σου λέει θέλω να μου πληρώσεις τα κοινόχρηστα μόνο την τάδε μέρα ταδε ώρα είναι με τα καλά του; Αν η λέξη τρελός δεν είναι σωστή, τότε βλαμμένος είναι σωστότερη. Όχι, ιδιοκτήτης είμαι. Δικηγόρο δεν έχω, πως βρίσκω κάποιον π να μπορεί να μου βρει λύση; Υπάρχουν δικηγόροι για πολυκατοικίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις