Προς το περιεχόμενο

wind vdsl 50mbps κλειδωνει στα 30-36mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. 
Τωρα τελευταια εχω αισθητη πτωση στη ποιοτητα της γραμμης μου αλλα και στη ταχυτητα που κλειδωνει το ιντερνετ με κατι μμυρια fec errors και 10αδες crc errors στο download την ωρα.
Ειμαι συνδρομητης στη wind πανω απο 2 χρονια και ανανεωσα το συμβολαιο μου με αυξηση και ολας στη τιμη απο 25€ στα 26€ με 2 χρονια δεσμευση. 
Επειδη το προβλημα ειναι στα καλωδια του πΟΤΕ που ερχονται εως το σπιτι μου καθως εχουν πεσει πολλες φορες κλαδια, δεντρα αλλα και αυτοκινητα πανω στις ξυλινες  κολονες οι οποιες εχουν γειρει πολλες φορες και εχουν τεντωθει τα καλωδια,  διχως να εχουν προχωρησει σε αντικατασταση τους και επειδη η γραμμη θα παραμεινει ως εχει για καμια 10ετια++ 1000% θα ηθελα να με ενημερωσετε εσεις ως πιο ψαγμενοι εαν δικαιουμαι καποια εκπτωση στο παγιο βαση του νομου που εχει βγει απο περυσι αν θυμαμαι καλα ο οποιος ελεγε πληρωμη αναλογη της ταχυτητας. Δεν ειναι οτι τα 26€ ειναι πολλα για τα 30mbps που πιανω αλλα πραγματικα τα βιντεακια πλεον σε full hd αλλες φορες τα παιζει και αλλες τα παιζει σε 240p. Κλειδωμενο ρουτερ και μοναδικος χρηστης του ιντερνετ. Και στα games πολλες φορες παει να κανει αποσυνδεση ή τρωει lag χοντρο! 

Επισης εαν εβαζα 100mbps θα επαιζε λετε στα 60-70mbps ή εστω στα 50 διχως προβληματα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 hours ago, katanalwtis said:

Επισης εαν εβαζα 100mbps θα επαιζε λετε στα 60-70mbps ή εστω στα 50 διχως προβληματα; 

οχι.δεν παει ανσλογικα.το ιδιο θα εχεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...