Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε η ωρα, μαλλον, ο αχυρανθρωπος του φεισμπουκ να φυγει***.

Το τι θα ακολουθησει δεν ξερουμε.

***Με δεδομενο οτι οι CEO <<φευγουνε>> αν δεν φερνουνε αποτελεσματα.

Δημοσ.

Συγγνώμη…..αλλά τι είναι το Facebook……όταν ακούω Facebook (συνήθως από κατι απεγνωσμένες μαμάδες στο σχολείο η κατι παππούδες στο χωριό)σκέφτομαι άλλη μια ψεκ θεωρία….

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Apollonian said:

Δεδομένου ότι ο Zuckerberg ελέγχει τη μετοχή μέσω του συστήματος dual-class, δεν υπάρχει πραγματική πίεση πάνω του να αλλάξει κάτι.

Θα είναι λοιπόν εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί.
Κατά τη γνώμη μου, πιστεύω ότι ο Zuck και η εταιρεία θα ωφεληθούν από έναν χωρισμό.
Το Facebook και το Whatsapp είναι και τα δύο αρκετά στάσιμα προϊόντα.
Χρειάζονται νέα διοίκηση και ο Ζuck πρέπει να φύγει από τη μέση.
Θα ήταν καλύτερο να χρηματοδοτήσει τα Meta όνειρά του του με δικά του χρήματα και να αποσπάσει τις άλλες τρεις εταιρείες.

Δεν είναι ότι είναι στάσιμα, απλά ξεπεράστηκαν όπως συμβαίνει με το κάθε τι.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην ξεπερνιέται.

Εγώ βλέπω να ξεπερνιόνται και τα smartphones. Προφανώς δεν θα γυρίσουμε πίσω αλλά βλέπω πολλοί να περιορίζουν την χρήση για κάνα email/απαλό browsing.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Δεν είναι ότι είναι στάσιμα, απλά ξεπεράστηκαν όπως συμβαίνει με το κάθε τι.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην ξεπερνιέται.

Εγώ βλέπω να ξεπερνιόνται και τα smartphones. Προφανώς δεν θα γυρίσουμε πίσω αλλά βλέπω πολλοί να περιορίζουν την χρήση για κάνα email/απαλό browsing.

Για τα smartphone δεν ξερω αλλα τα tablet ειναι σιγουρα νεκρα καθως και τα χαζορολογια.

• Confused 5
Δημοσ.

και με την metaπαπαμπιπππππ που φτιαχνει εκει να δει αποτυχια.... λες και αλλη ορεξη δεν ειχαμε να γινουμε εντελος ζομπι πανω σε ενα VR....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Για τα smartphone δεν ξερω αλλα τα tablet ειναι σιγουρα νεκρα καθως και τα χαζορολογια.

Δεν έχω δει κανένα στατιστικό για τα tablets, αλλά 47% αύξηση των smartwatches YoY (Year-over-Year) δεν το λες και "ξεπεράστηκαν". Το αντίθετο.

https://news.strategyanalytics.com/press-releases/press-release-details/2021/Strategy-Analytics-Global-Smartwatch-Shipments-Leap-47-Percent-to-Pre-Pandemic-Growth-Levels-in-Q2-2021/

Το ίδιο δείχνει και το trend παλαιότερων ετών και η πρόβλεψη για το 2025.

https://www.statista.com/statistics/878144/worldwide-smart-wristwear-shipments-forecast/

• Like 1
Δημοσ.

κλασικά ισοπεδώνονται όλα απο τους ...κλασικούς ισοπεδωτές.... Το metaverse και η ψηφιακή οικονομία ειναι το μέλλον και σε όποιον αρέσει. Το πως ακριβώς θα διαμορφωθεί ειναι ακόμη ενας περίπου αγνωστος Χ... Αλλά οταν ΟΛΕΣ οι μεγάλες εταιρίες επενδύουν σε αυτό βασιζόμενοι στην επόμενη γενιά του διαδραστικού Web 3.0, κάτι θα ξέρουν. Ο Mark δεν ειναι μόνος του. Προβλέπει τις απώλειες στην εταιρία του καθώς βλέπει την εξέλιξη στην πορεία των κοινωνικών δικτύων.  Οπως χάνει αυτα τα δις, αλλο τόσο εύκολα θα τα πολλαπλασιάσει. Δεν το φοβάμαι το παλληκάρι. 

Κατα τη δική μου άποψη μέχρι το 2025 το metaverse θα έχει επικρατήσει σε μεγάλο βαθμό. Οι δυνατότητες του διαφαίνονται. Το ποτάμι δεν γυριζει πίσω... 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, MikeKata said:

Δεν έχω δει κανένα στατιστικό για τα tablets, αλλά 47% αύξηση των smartwatches YoY (Year-over-Year) δεν το λες και "ξεπεράστηκαν". Το αντίθετο.

https://news.strategyanalytics.com/press-releases/press-release-details/2021/Strategy-Analytics-Global-Smartwatch-Shipments-Leap-47-Percent-to-Pre-Pandemic-Growth-Levels-in-Q2-2021/

Το ίδιο δείχνει και το trend παλαιότερων ετών και η πρόβλεψη για το 2025.

https://www.statista.com/statistics/878144/worldwide-smart-wristwear-shipments-forecast/

Για τα smartphones οι πωλήσεις δεν δείχνουν απολύτως τίποτα.

Τα smartphones είναι απαραίτητα για την καθημερινότητά μας αλλά πλέον η χρήση έχει περιοριστεί στα πλέον απαραίτητα (emails/surfing/αποθήκευση πιστοποιητικού covid κλπ).

Αυτό που εννοούσα είναι ότι πλέον τα έχουμε περισσότερο στην τσέπη παρά στο χέρι. Έχει ξεπεραστεί το hype του να κατεβάσω εφαρμογές, να σερφάρω, να είμαι όλη μέρα στα σοσιαλ μιντια (αφού και τα σοσιαλ μιντια ξεπεριούνται).

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Κατανοω οτι η στασιμοτητα δεν ειναι επιθυμητη απο τους επενδυτες. Αλλα εχασε 1 εκατομμυριο χρηστες που μπορει να αναλογουν σε διπλο-fake λογαριασμους απο τα 1.930 δις χρηστες (1/1930= 0,05%). Δεν εφτασε και το τελος του κοσμου.

Εγώ έχω φτιάξει 15 λογαριασμούς και όλοι είναι active.
Σιγά μην έχει όσους λέει.

Δημοσ.

Εσβησα φου μπου και ινσταγκραμ πριν μηνες και ψηλωσα 2 ποντους

Στο ινστα τελευταια νομιζα οτι μπορω να παραγκείλω αν πατησω μια φωτο (παζαρι γυμνων σωματων)🤐

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...