Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τις τηλεοράσεις στο σαλόνι. Πριν ένα χρόνο μια LG κάηκε (ανάβει αλλά δεν δείχνει τίποτα), προχθές μια samsung έπαθε το ίδιο αλλά όταν ανάβει αχνοφαίνονται οι εικόνες και σήμερα έβαλα μια Philips στο σαλόνι αλλά σε άλλη πρίζα σταμάτησε να λειτουργεί τελείως και μόλις την πήγα στο υπνοδωμάτιο έπαιζε μια χαρά. Το κοινό που είχαν όλες αυτές είναι ότι ήταν συνδεμενες με HDMI με cosmote TV. Τι πιστεύετε ότι φταίει?

Δημοσ.
Στις 4/2/2022 στις 8:40 ΜΜ, tsikd0 είπε

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τις τηλεοράσεις στο σαλόνι. Πριν ένα χρόνο μια LG κάηκε (ανάβει αλλά δεν δείχνει τίποτα), προχθές μια samsung έπαθε το ίδιο αλλά όταν ανάβει αχνοφαίνονται οι εικόνες και σήμερα έβαλα μια Philips στο σαλόνι αλλά σε άλλη πρίζα σταμάτησε να λειτουργεί τελείως και μόλις την πήγα στο υπνοδωμάτιο έπαιζε μια χαρά. Το κοινό που είχαν όλες αυτές είναι ότι ήταν συνδεμενες με HDMI με cosmote TV. Τι πιστεύετε ότι φταίει?

Και οι 3 τηλεοράσεις ήταν καινούργιες;;;

Μήπως παίζει κάτι με το ρεύμα;

Δημοσ.
Στις 4/2/2022 στις 6:40 ΜΜ, tsikd0 είπε

Η μπρίζα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...