tsikd0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τις τηλεοράσεις στο σαλόνι. Πριν ένα χρόνο μια LG κάηκε (ανάβει αλλά δεν δείχνει τίποτα), προχθές μια samsung έπαθε το ίδιο αλλά όταν ανάβει αχνοφαίνονται οι εικόνες και σήμερα έβαλα μια Philips στο σαλόνι αλλά σε άλλη πρίζα σταμάτησε να λειτουργεί τελείως και μόλις την πήγα στο υπνοδωμάτιο έπαιζε μια χαρά. Το κοινό που είχαν όλες αυτές είναι ότι ήταν συνδεμενες με HDMI με cosmote TV. Τι πιστεύετε ότι φταίει?
andreas1gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Στις 4/2/2022 στις 8:40 ΜΜ, tsikd0 είπε Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τις τηλεοράσεις στο σαλόνι. Πριν ένα χρόνο μια LG κάηκε (ανάβει αλλά δεν δείχνει τίποτα), προχθές μια samsung έπαθε το ίδιο αλλά όταν ανάβει αχνοφαίνονται οι εικόνες και σήμερα έβαλα μια Philips στο σαλόνι αλλά σε άλλη πρίζα σταμάτησε να λειτουργεί τελείως και μόλις την πήγα στο υπνοδωμάτιο έπαιζε μια χαρά. Το κοινό που είχαν όλες αυτές είναι ότι ήταν συνδεμενες με HDMI με cosmote TV. Τι πιστεύετε ότι φταίει? Και οι 3 τηλεοράσεις ήταν καινούργιες;;; Μήπως παίζει κάτι με το ρεύμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Στις 4/2/2022 στις 6:40 ΜΜ, tsikd0 είπε Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τις τηλεοράσεις στο σαλόνι. Πριν ένα χρόνο μια LG κάηκε (ανάβει αλλά δεν δείχνει τίποτα), προχθές μια samsung έπαθε το ίδιο αλλά όταν ανάβει αχνοφαίνονται οι εικόνες και σήμερα έβαλα μια Philips στο σαλόνι αλλά σε άλλη πρίζα σταμάτησε να λειτουργεί τελείως και μόλις την πήγα στο υπνοδωμάτιο έπαιζε μια χαρά. Το κοινό που είχαν όλες αυτές είναι ότι ήταν συνδεμενες με HDMI με cosmote TV. Τι πιστεύετε ότι φταίει? Η μπρίζα;
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Μάλλον τις βάζεις στο δυναμικό μενού η έντονο να τις βάζεις στο σινεμά. Οι πρώτες δύο σου έχουν ζημιά σε led strip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα