Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Narayan είπε Ενημερωτικά και μόνο, για να δείτε τι συμβαίνει στα ξένα και τι σε εμάς που ανακαλύψαμε τον πολιτισμό... Νότιος Κορέα, απαγορεύεται αυστηρά να βγάλεις ογκώδη αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές στο δρόμο. Πας στο Δήμο σου, αγοράζεις ένα ειδικό αυτοκόλλητο για αυτό το σκοπό και το κολλάς επάνω στο αντικείμενο, το οποίο μεταφέρεις σε έναν από τους ειδικούς χώρους που υπάρχει για τη συλλογή τους. Ένα μήνα έψαχνα ο αφελής για κάτι αντίστοιχο στο Δήμο μου (χαχα!) για ένα παλιό στρώμα, στα τηλέφωνα δεν απαντά κανείς, έμεινε το στρώμα εκεί στο σπίτι να το κοιτάω... τελικά μια μέρα που ο απέναντι θεώρησε σωστό να βγάλει στο πεζοδρόμιο όλα τα παλιά του έπιπλα, βρέθηκε και ένα επιπλέον στρώμα δίπλα τους και έγινε περισυλλογή μετά από δύο ημέρες. Εγώ πάλι δεν ξέρω τι ισχύει στην Κορέα, ξέρω τι ισχύει στον Δήμο μου, συγκεκριμένα τοποθετείς δίπλα από τον κάδο ογκώδη αντικείμενα και προεραιτικά ενημερώνεις τηλεφωνικά (ή μέσω της εφαρμογής novoville) την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου ώστε να στείλει το αντίστοιχο φορτηγό να το μαζέψει. Και λέω προαιρετικά γιατί και να μην ενημερώσεις θα ενημερώσει το προσωπικό του απορριματοφόρου που θα περάσει την επόμενη φορά από εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα