Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάποια έπιπλα τα οποία δεν χρειάζομαι, δεν ξέρω τι να τα κάνω και μου πιάνουν χωρο.

Είχα δοκιμάσει να βάλω αγγελίες για πώληση όμως η ανταπόκριση ήταν 👎👎.

Ιδανικά δεν θα ήθελα να τα δώσω τσάμπα.

Δημοσ.

Ειχα πάει σε έναν μάστορα/ξυλουργό να μου φτιάξει κάτι παλιές καρέκλες, και μου είχε προτείνει να του αφήσω αυτές που είχα και να μου δώσει έτοιμες, από αυτές που είχε φτιάξει. 

Ανάλογα τα έπιπλα ίσως βρεις κάποιον τέτοιον να τα αγοράζει (φαντάζομαι όμως αρκετά χαμηλότερη τιμή από αυτή που αξίζουν) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν καταφέρετε να πουληθούν, επιλογή:

1) Ρέτο Ελλάς

2) https://www.insomnia.gr/forums/topic/764723-μην-πετάτε-τίποτα-χαρίστε-το-εδώ-v4/

Αν δεν υπάρχει ούτε εκεί ενδιαφέρον...

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει ουτε εκει ενδιαφερον αστα διπλα σε καδο σκουπιδιώνε νύχτα, το ξημερωμα δε θα τα βρει(ς) , δοκιμασμενο...

Δημοσ.

Θα προτεινα εντελως καλοπροαιρετα να τα δωρισεις αν δεν τα χρειαζεσαι και απλα πιανουν χωρο και σαπιζουν.
Ενημερωσε το φαρμακοποιο της γειτονιας σου οτι εχεις επιπλα για δωρεα και 99,9% θα γνωριζει ατομα σε αναγκη για να τα παρουν.
Θα σοκαριστεις με το ποσοι ανθρωποι γυρω μας δεν εχουν ουτε τα εντελως βασικα μεσα στο σπιτι τους.

Δημοσ.

ΑΝ αποφασίσεις να τα πετάξεις, ιδανικά καλείς στον δήμο για να ξέρει ότι θα έχει μεγάλα αντικείμενα. Συνήθως εντός 5 εργάσιμων περνάνε. 

Το ότι θα τα αφήσεις δίπλα στους κάδους και δεν θα τα βρεις, δεν ισχύει σε όλες τις περιοχές. 

Δημοσ.
Στις 4/2/2022 στις 9:17 ΜΜ, panosno1com είπε

Αν δεν υπάρχει ουτε εκει ενδιαφερον αστα διπλα σε καδο σκουπιδιώνε νύχτα, το ξημερωμα δε θα τα βρει(ς) , δοκιμασμενο...

Σε καποιους δημους που λειτουργουν και με τη συνδρομη καποιου "καλοπροεραιτου" γειτονα μπορει ωστόσο να βρει ενα περιποιημενο προστιμο.

Για να τα παραλαβει ο δημος ως σκουπιδια πρεπει να ενημερωθει το αντιστοιχο τμημα και να ερθουν κατοπιν ραντεβου.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σε καποιους δημους που λειτουργουν και με τη συνδρομη καποιου "καλοπροεραιτου" γειτονα μπορει ωστόσο να βρει ενα περιποιημενο προστιμο.

Για να τα παραλαβει ο δημος ως σκουπιδια πρεπει να ενημερωθει το αντιστοιχο τμημα και να ερθουν κατοπιν ραντεβου.

Σε κάποιους δήμους ακούω ότι υπάρχει χρέωση με το κυβικό (κατά την επικοινωνία ζητάνε διαστάσεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Σε κάποιους δήμους ακούω ότι υπάρχει χρέωση με το κυβικό (κατά την επικοινωνία ζητάνε διαστάσεις).

Ισως καποιοι δημοι να εχουν χρεωση... Εμενα 2 φορες που καλεσα σε 2 διαφορετικους δημους δε με χρεωσαν τιποτα.

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ισως καποιοι δημοι να εχουν χρεωση... Εμενα 2 φορες που καλεσα σε 2 διαφορετικους δημους δε με χρεωσαν τιποτα.

Γι' αυτό και είπα "ακούω" καθώς δεν είναι πληροφορία από πρώτο χέρι.. Μάλιστα εκεί που το διάβασα (group δήμου των νοτίων προαστίων στο fb) υπήρχε και διαφωνία αφού οι μισοί έλεγαν ότι δεν ισχύει ενώ άλλοι ανέφεραν χρέωση με κυβικό και μάλιστα όχι μικρή (15€/κμ αν θυμάμαι καλά)

update Το έψαξα λίγο και για του λόγου το αληθές εδώ

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα κ εγω το σαιτ για το Μαρουσι. Δε χρεωνουν κατι ουτε τώρα.

Ωστόσο αν δεν ειδοποιησεις κ σε μαγκωσουν οντως εχει προστιμο χωρις να το αναφερει ακριβως

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Ενημερωτικά και μόνο, για να δείτε τι συμβαίνει στα ξένα και τι σε εμάς που ανακαλύψαμε τον πολιτισμό...

Νότιος Κορέα, απαγορεύεται αυστηρά να βγάλεις ογκώδη αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές στο δρόμο. Πας στο Δήμο σου, αγοράζεις ένα ειδικό αυτοκόλλητο για αυτό το σκοπό και το κολλάς επάνω στο αντικείμενο, το οποίο μεταφέρεις σε έναν από τους ειδικούς χώρους που υπάρχει για τη συλλογή τους.

Ένα μήνα έψαχνα ο αφελής για κάτι αντίστοιχο στο Δήμο μου (χαχα!) για ένα παλιό στρώμα, στα τηλέφωνα δεν απαντά κανείς, έμεινε το στρώμα εκεί στο σπίτι να το κοιτάω... τελικά μια μέρα που ο απέναντι θεώρησε σωστό να βγάλει στο πεζοδρόμιο όλα τα παλιά του έπιπλα, βρέθηκε και ένα επιπλέον στρώμα δίπλα τους και έγινε περισυλλογή μετά από δύο ημέρες.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Narayan είπε

Ένα μήνα έψαχνα ο αφελής για κάτι αντίστοιχο στο Δήμο μου (χαχα!) για ένα παλιό στρώμα

Εγώ το τεμάχισα και το πέταξα κανονικά στον κάδο, αντεράκι - αντεράκι :P

Μου πήρε 2 'βδομάδες, αλλά έφυγε νόμιμα.

Γενικά συνήθως αυτό κάνω στα ογκώδη.

Δημοσ.

Και σε εμάς (επαρχία Φλώρινας), είχαμε πάρει τηλ, είπαν θα μα έπαιρναν εντός 5 εργάσιμων, δεν πήραν και έτσι την 6η πήγαμε και τα παρατήσαμε σε κάτι κάδους. Μετά από λίγες μέρες πέρασαν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...