Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

εδω και κανα εξαμηνο δεχομαι κλησεις σε σταθερο τηλεφωνο και :

- ειτε δεν ακουγεται τιποτα

-ειτε ακουγετε το μηνυμα «Συγνωμη αυτο δεν ειναι εγκυρο εσωτερικο» (αντρικη φωνη)

-ειτε ακουγεται στα Αγγλικα «this is not a valid number»(γυναικα)

θα εχουν παρει και 50 φορες, απο 1 σταθερο και 2-3 κινητα. Εκτος απο aliens :) ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο;

πηρα στο 11880 λενε αγνωστος αριθμος.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Καλό είναι να επιλέγουμε συσκευές σταθερού με δυνατότητα αποκλεισμού αριθμών. Στην εποχή μας, είναι περισσότερες οι ανεπιθύμητες κλήσεις από τις κανονικές. 

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε στο google τα νούμερα να δεις τι είναι. 

Αυτά που λες μου θυμίζουν κάτι κλήσεις που δείχνουν στο παλαιό κινητό μου προ 15-20 ετών, χτυπούσε και έβλεπα ένα νούμερο από 00, άρα εξωτερικό. Το σήκωνα και άκουγα ένα μήνυμα στα αγγλικά μετά έκλεινε. 

Μην δίνεις σημασία, μάλλον είναι κανένα κόλπο για να καλέσεις πίσω και να χρεωθείς. Άλλη δουλειά δεν είχαμε.... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Δοκίμασε να βάλεις τους εριθμους που σε καλούν στο google να δεις τι βγάζει. 

Αγνωστος Αριθμος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/2/2022 στις 8:39 ΜΜ, 1comment είπε

Καλό είναι να επιλέγουμε συσκευές σταθερού με δυνατότητα αποκλεισμού αριθμών.

Υπάρχουν τέτοιες συσκευές που επιλέγουμε ποιους αριθμούς δεν θέλουμε να μας καλούν; Γνωρίζω ότι μπορούμε να κάνουμε φραγή όλων των εισερχομένων κλήσεων.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Υπάρχουν τέτοιες συσκευές που επιλέγουμε ποιους αριθμούς δεν θέλουμε να μας καλούν; Γνωρίζω ότι μπορούμε να κάνουμε φραγή όλων των εισερχομένων κλήσεων.

Υπάρχουν, πρέπει να ψάξεις συγκεκριμένα για αυτή την δυνατότητα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ δεν αποκλείω κανέναν κανένα τους έχω να διώχνω το άγχος. Είναι μία πολύ καλή δωρεάν ψυχοθεραπεία.

Χτες με κάλεσαν πάλι από 44.......  είχα και τις τσατίλες μου  τους έριξα τα μπινελίκια μου και ένοιωσα καλύτερα. Ήταν μία και μου λέει "δεν κατάλαβα τι είπατε" της απαντάω "μια φορά τα λέω ας άνοιγες τα αυτιά σου" και το κλείνω.🤣

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι είδα στο τελευταίο λογαριασμό του σταθερού παράξενη εξερχόμενη κλίση 

και συγκεκριμένα προς το 112 την οποία βέβαια κανείς δεν έκανε, ούτε είχε κανένα λόγο να κάνει!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εγώ δεν αποκλείω κανέναν κανένα τους έχω να διώχνω το άγχος. Είναι μία πολύ καλή δωρεάν ψυχοθεραπεία.

Χτες με κάλεσαν πάλι από 44.......  είχα και τις τσατίλες μου  τους έριξα τα μπινελίκια μου και ένοιωσα καλύτερα. Ήταν μία και μου λέει "δεν κατάλαβα τι είπατε" της απαντάω "μια φορά τα λέω ας άνοιγες τα αυτιά σου" και το κλείνω.🤣

Επιθετικό marketing 🤣

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Stam53 είπε

και συγκεκριμένα προς το 112 την οποία βέβαια κανείς δεν έκανε, ούτε είχε κανένα λόγο να κάνει!

Αν μένεις με άλλους, σίγουρα κάποιος την έκανε, άλλα είτε δεν θυμάται η λέει ψέματα. Αν δεν συμβεί κάποιο τεχνικό λάθος ή κάποια παρέμβαση υπαλλήλου τεχνικό από το σύστημα του δικτύου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καταγραφεί έτσι εξερχόμενη κλήση κατά λάθος. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Stam53 είπε

Το οποίο δεν έχει χρέωση.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το οποίο δεν έχει χρέωση.

Και να συμπληρώσω ότι μπορείς να το καλέσεις ακόμη και χωρίς  sim στην συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...