Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί εδώ που έχω μπλέξει δεν βλέπω προκοπή.

Έχω πάρει μέρος στο πρόγραμμα συνεργασίας Oaed-Google για κατάρτιση και απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και είχα ολοκληρώσει τις ενότητες Google Data Analytics & Google Project Management.
Είχα μία ενημέρωση με μέιλ τον Οκτώβρη ότι πρέπει να το ολοκληρώσω μέχρι τέλος Νοεμβρίου, κάτι που έκανα, αλλά από τότε δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση και στο 1555 μου λένε ότι αν ξέρει κάποιος είναι το τοπικό κπα2. Κάτι που δεν έχει καταστεί εφικτό γιατί τηλέφωνα δεν σηκώνουν μειλ δεν απαντάνε, ούτε και στην αίτηση για ραντεβου.

Επειδή  βλέπω ότι ανακοινώνονται αρκετά νέα προγράμματα έχει κανένας κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία της απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για αυτό το πρόγραμμα;

Επεξ/σία από 1boom1
Δημοσ.

Το πρόγραμμα ήταν ότι ολοκληρώνεις το κομμάτι της κατάρτισης και μετά διαλέγεις κάποια από τις εταιρείες που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για τις ειδικότητες αυτές και έχεις απασχόληση για 6ή7 μήνες για απόκτηση εμπειρίας στον τομέα αυτό. Το θέμα είναι ότι μετά την ολοκλήρωση της κατάστισης δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες για την απασχόληση.

Δημοσ.

Το κομμάτι της κατάρτισης ήταν μέσω Coursera και ήταν όλα σε αγγλικά με άτομα από διαφορα μέρη.  Ένα άτομο μόνο είχα βρει(Έλληνα) που ούτε αυτός ξέρει κάτι. 
Με προβληματίζει ότι ανακοινώσεις από τον ΟΑΕΔ για αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχουν, τουλάχιστον σε αυτό το διάστημα, και είμαστε 2 μήνες μετά το τέρμα της κατάρτισης χωρίς καμία ενημέρωση. Μήπως δηλαδή φάει άκυρο η συνέχεια σκέφτομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω πονεμένος είμαι από αυτή την ιστορία της συνεργασίας του ΟΑΕΔ με την Google.  Εγω έκανα την κατάρτιση για την επόμενη δράση από την δική σου, την Δημιουργία νέων επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή. Η έναρξη ήταν 20 Σεπτεμβρίου και σχεδόν 4-5 μήνες μετά ακόμα περιμένουμε χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει η επόμενη φάση που μας είχαν πει.  Μοιάζει με καλή αρπαχτή, χρήματα που πήραν από ταμείο του ΕΣΠΑ και τα έχουν γλεντήσει. 

Αν θέλεις να σπάσουν τα νεύρα σου με την απάθεια και την άγνοια τους, το e-mail επικοινωνίας για θέματα κατάρτισης και εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ ειναι το [email protected]  Αν είσαι και πιο τολμηρός [email protected] είναι η Διεύθυνση Απασχόλησης του ΟΑΕΔ. Μου απάντησαν στο τρίτο e-mail που τους έστειλα (ότι δε ξέρουν κάτι και περιμένουν έγκριση για να γινει προκήρυξη) αφού είχα κοινοποιήσει και το email του γραφείου του υπουργού.

Επεξ/σία από Soiram7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...