laxanoulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντα το είχα απορία και κανένας δεν ήξερε να μου το εξηγήσει μέχρι σήμερα. Πως δουλεύει το σύστημα πόντων του Box? Και τι εννοώ? Τα χρήματα που κόβονται από το τελικό ποσό, μετά την εξαργύρωση των πόντων, τα συμπληρώνει το ίδιο το Box για να τα πάρει το κατάστημα? Πχ. Σήμερα έκανα παραγγελία 6.4€ σε κατάστημα που έχει όριο 5.5€. Στο τέλος έκοψα 1€ με εξαργύρωση πόντων και με άφησε κανονικά να ολοκληρώσω την παραγγελία. Πάντα το είχα απορία. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από laxanoulis 1
Jason15 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 4/2/2022 στις 6:49 ΜΜ, laxanoulis είπε Πάντα το είχα απορία και κανένας δεν ήξερε να μου το εξηγήσει μέχρι σήμερα. Πως δουλεύει το σύστημα πόντων του Box? Και τι εννοώ? Τα χρήματα που κόβονται από το τελικό ποσό, μετά την εξαργύρωση των πόντων, τα συμπληρώνει το ίδιο το Box για να τα πάρει το κατάστημα? Πχ. Σήμερα έκανα παραγγελία 6.4€ σε κατάστημα που έχει όριο 5.5€. Στο τέλος έκοψα 1€ με εξαργύρωση πόντων και με άφησε κανονικά να ολοκληρώσω την παραγγελία. Πάντα το είχα απορία. Ναι από ότι ξέρω έτσι δουλεύει. Το box συμπληρώνει όταν μεταφέρει τα χρήματα στο κατάστημα καθώς δεν πάνε κατευθείαν για αυτό δεν υποστηρίζει και μετρητά όταν έχεις πόντους ή κουπόνι. Επίσης αν παρατηρήσεις η απόδειξη του μαγαζιού είναι για όλο το ποσό όποτε δεν επηρεάζει και την ελάχιστη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Ναι το box συμπληρωνει τη διαφορα. Πιθανως να υπαρχουν και περιπτωσεις προωθητικων (πχ αυτο με τον Μασουτη) που να συμμετεχει και το ιδιο το καταστημα στην τελικη εκπτωση, σε καποιο ποσοστο.
laxanoulis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Jason15 είπε Ναι από ότι ξέρω έτσι δουλεύει. Το box συμπληρώνει όταν μεταφέρει τα χρήματα στο κατάστημα καθώς δεν πάνε κατευθείαν για αυτό δεν υποστηρίζει και μετρητά όταν έχεις πόντους ή κουπόνι. Επίσης αν παρατηρήσεις η απόδειξη του μαγαζιού είναι για όλο το ποσό όποτε δεν επηρεάζει και την ελάχιστη. Όντως, στις αποδείξεις το ποσό είναι ολόκληρο και όχι με τον Χ έκπτωση που αποκτάς με τους πόντους. 9 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Ναι το box συμπληρωνει τη διαφορα. Πιθανως να υπαρχουν και περιπτωσεις προωθητικων (πχ αυτο με τον Μασουτη) που να συμμετεχει και το ιδιο το καταστημα στην τελικη εκπτωση, σε καποιο ποσοστο. Πιθανότατα να συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις και το κατάστημα αλλά με κάποιον άλλο τρόπο. Σίγουρα όχι με το να βάζει χρήματα το ίδιο το κατάστημα, αλλά με κάποιον άλλο τρόπο.
Kostasspil Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Η εξαργυρωση ποντων πως γινεται; Στην καρτελα της παραγγελιας μου εμφανιζει μονο το κουπονι Spoiler
Vasileios-gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Έχεις επιλέξει πληρωμή με μετρητά. Αρα δεν μπορείς να εξαργυρωσεις ποντους. 1
laxanoulis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Η εξαργυρωση ποντων πως γινεται; Στην καρτελα της παραγγελιας μου εμφανιζει μονο το κουπονι Απόκρυψη περιεχομένων Όπως είπε ο @Vasileios-gr δεν σου εμφανίζει την επιλογή για εξαργύρωση πόντων γιατί έχεις επιλέξει μετρητά. Η εξαργύρωση, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ισχύει μόνο για πληρωμή με κάρτα. 1
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Άλλαξε κάτι στο σύστημα πόντων στο box ; Εκανα μια μικρή παραγγελία και πήρα ένα γελοίο αριθμό πόντων, 80 αν θυμάμαι καλά ; δε είχα ξαναδεί ποτέ τέτοιο νούμερο
Vasileios-gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Είναι 40 πόντοι για καθε πλήρες ευρω που πληρώνεις. δηλαδή , αν ψωνίσεις 2.99 ευρω , θα πάρεις 2 Χ40 =80 πόντους . Αν πληρώσεις με κάρτα Alpha , θα παρεις 100 πόντους επιπλέον δώρο ανεξαρτήτως ποσού. Για πληρωμή με κουπόνια δεν παίρνεις πόντους. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2024 από Vasileios-gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα