Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bymas είπε

ναι αλλα δεν ηταν το ιδιο μεγαλες παραγωγες...εδω το 5 και ηταν με τρελα μπατζετ.φαντασου το 6 ποσο θα πρεπει να ξεφυγει και ποσο χρονο χρειαζεται για αναπτυξη

Δεν πιστεύεις όμως ότι άμα το gta online δεν γνωρίζε αυτήν την επιτυχία, θα είχαμε ήδη τώρα το gta 6??

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adamv123 είπε

Δεν πιστεύεις όμως ότι άμα το gta online δεν γνωρίζε αυτήν την επιτυχία, θα είχαμε ήδη τώρα το gta 6??

αν το 5 δεν ειχε ονλινε ισως να ειχαμε ηδη δει το 6

αλλα σκεψου οτι το 5 χωρις το ονλινε θα ειχε διαρκεια 120 ωρες..και πολυ σου λεω

τι θα προτιμουσες;καινουριο γτα καθε 5 χρονια για να ασχοληθεις 100-120 ωρες η το ονλινε που μπορεις να ασχοληθεις 5000 ωρες;

εγω θα προτιμουσα το 1ο σιγουρα (γιατι μονο στορυ εχω παιξω στο ονλινε εχω το πολυ 50 ωρες)  αλλα δε γινεται να σκεφτω μονο το δικο μου τροπο παιχνιδιου

Δημοσ.

Επιτέλους κάτι επίσημο. 

Ελπίζω να έρθει με πλήρη υποστίρηξη ονλαιν VR σε στυλ META.... Θα είναι μια νέα εποχή για το gaming.... Αντε να δούμε.. 

Δημοσ.

Καιρός ήταν ...αλλά για να λέει ότι είναι ε προχωρημένη ανάπτυξη σημαίνει ότι θα το δουλεύουν 5-6 χρονακια και άλλα τόσα για να βγεί....αλλά οκ καλύτερα να βγει το 2030 και να είναι ολοκληρωμένο παιχνίδι.παρα cyberpunk 2077.

Δημοσ.

Όποιος έχει ps5 και έχει κατεβάσει το playable demo του matrix παίρνει μια ιδέα για το πώς θα είναι το επόμενο GTA 6 σε επίπεδο φωτορεαλισμου και γραφικών. Υπάρχουν σκηνές που νομίζεις πως βλέπεις αληθινά location την ώρα που παίζεις. Αν καταφέρουν να κάνουν τέτοιο open world παιχνίδι με επιλογή FPV και χρήση VR συστήματος, νομίζω πως θα μαζέψουν όλο το χαρτί για τα επόμενα 15 χρόνια. 

Δείτε το παραπάνω βίντεο σε υψηλή ανάλυση 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/2/2022 στις 10:28 ΠΜ, peterako είπε

τι στοίχημα ότι θα είναι εντελώς online?

GTA  χωρις online ομελετα χωρις αυγα

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, peterako είπε

Άρα, όλα τα προηγούμενα ήταν μάπα.  

Μαπα οχι αλλα χανανε το ενδιαφερον τους γρηγορα. εξαιρεση το san andreas που ηταν παιχνιδι Επος!

Δημοσ.

Μήπως αυτή η ανακοίνωση/hype προμηνύει ένα ανούσιο expanded/enhanced remaster που βγάζουν το Μάρτιο και τρέχουν από τώρα να το μαζέψουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...