lefwar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω αρκετό καιρό την οθόνη LG 24GL600F-B την οποία δουλεύω με hdmi καλώδιο στα 144hz χωρίς κανένα πρόβλημα (πάνω σε Gigabyte GTX 970 G1 Gaming) Specs : HDMI (Max. Resolution at Hz) 1920 x 1080 at 144Hz // DP (Max. Resolution at Hz) 1920 x 1080 at 144Hz Ωστόσο λόγω κάποιον περιορισμών (π.χ. απόσταση και ότι η κάρτα γραφικών μου έχει 1 θύρα hdmi και 3 dp) θέλω να συνδέσω την 2η οθόνη μου στο hdmi. Έτσι αγόρασα displayport καλώδιο : https://www.skroutz.gr/s/25707587/Powertech-Cable-DisplayPort-male-DisplayPort-male-2m-Μαύρο-CAB-DP045.html Το μέγιστο που μπορώ να επιλέξω είναι 100hz όμως. Δοκίμασα και τις 3 θύρες της κάρτας γραφικών, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση τα drivers, δε μου εμφανίζει επιλογή για 144hz ούτε στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, ούτε στις ιδιότητες προσαρμογέα οθόνης και επίσης δεν δέχτηκε το χειροκίνητο overclock. Καμία ιδέα πριν δοκιμάσω να επιστρέψω το καλώδιο? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 ή το καλωδιο ή απο το μενου της οθονης κατι ξεχνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefwar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Από το μενού της οθόνης έχω δοκιμάσει και τις 3 επιλογές σε freesync μήπως παίζει ρόλο. Και χωρίς και με basic και με extended. Επίσης η οθόνη αναγνωρίζει το καλώδιο σαν 1.2 version. Πάντως μόλις γυρνάω σε hdmi πάει απευθείας 144 με όλες τις επιλογές. Οπότε το καλώδιο επιστρέφεται και καλή μου τύχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα