compuholic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Επικοινώνησα σήμερα με την Wind γιατί δεν έχω Internet από το πρωί και μου είπαν ότι σήμερα έχει πρόβλημα όλη η Αθήνα λόγω βλάβης και το έχουν αναλάβει οι τεχνικοί. Εν τω μεταξύ μόλις χθες με σύνδεσαν πρώτη φορά σε 200αρα fiber. Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα, ή γνωρίζει τι έγινε. Δεν βρίσκω πουθενά επίσημη ανακοίνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, compuholic είπε Επικοινώνησα σήμερα με την Wind γιατί δεν έχω Internet από το πρωί και μου είπαν ότι σήμερα έχει πρόβλημα όλη η Αθήνα λόγω βλάβης και το έχουν αναλάβει οι τεχνικοί. Εν τω μεταξύ μόλις χθες με σύνδεσαν πρώτη φορά σε 200αρα fiber. Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα, ή γνωρίζει τι έγινε. Δεν βρίσκω πουθενά επίσημη ανακοίνωση. Απο οτι καταλαβες τελικα μονο εσυ εχεις προβλημα με την wind σε ολη την αθηνα, σημασια παντως εχει οτι το παραμύθι που σου πουλησαν επιασε τοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trib Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε παραμύθι που σου πουλησαν Δεν ισχύει αυτό, υπήρχε όντως προσωρινό πρόβλημα το οποίο καθώς επιδιορθώνονταν επηρέαζε και (ενδεχομένως) διαφορετικούς χρήστες. Κάποιοι δηλαδή μπορεί να μην το κατάλαβαν καν, καθώς για το μεγαλύτερο διάστημα είχαν πρόσβαση στο Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δεν είχα κάποιο θέμα, ούτε χθες ούτε σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, trib είπε Δεν ισχύει αυτό, υπήρχε όντως προσωρινό πρόβλημα το οποίο καθώς επιδιορθώνονταν επηρέαζε και (ενδεχομένως) διαφορετικούς χρήστες. Κάποιοι δηλαδή μπορεί να μην το κατάλαβαν καν, καθώς για το μεγαλύτερο διάστημα είχαν πρόσβαση στο Internet. Θες να μου πεις ότι 8ωρες μετα το ποστ σου και την απάντηση μου δεν βρέθηκε ουτε ενας στο ινσομνια που να εχει το ιδιο πρόβλημα και οτι παρόλα αυτα είχε θέμα σε όλη την Αττική η wind; Ok μαζι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trib Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Θες να μου πεις ότι 8ωρες μετα το ποστ σου και την απάντηση μου δεν βρέθηκε ουτε ενας στο ινσομνια που να εχει το ιδιο πρόβλημα και οτι παρόλα αυτα είχε θέμα σε όλη την Αττική η wind; Ok μαζι σου Ναι, ακριβώς αυτό θέλω να σου πω και ότι δεν ήταν παραμύθι όπως λανθασμένα ισχυρίστηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
compuholic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Παραμύθι ή όχι, εγώ σήμερα έλαβα έγγραφή υπογεγραμένη βεβαίωση από το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρίας, όπου λέει ότι η διακοπή ήταν δική τους λόγω διακοπής ρεύματος σε ένα τους κόμβο και επιρέασε την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, για να είμαι καλυμμένος για τον εργοδότη μου ότι δεν λούφαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα