rainflamingo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα! Σε λίγες μέρες πετάω για Κέρκυρα με Aegean αλλά ίσως να έκανα βλακεία με τα εισιτήρια… Έχω κλείσει Light έχοντας στο μυαλό μου μόνο τη χειραποσκευή μου αλλά τελικά θέλω να πάρω και μερικά βιβλία τύπου σχολικά βοηθήματα. Θα υπάρξει πρόβλημα αν τα βάλω σε μια σχολική τσάντα και τα πάρω μαζί μου;; 🧐
fragma Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Αν δεν ξεπερνάνε τα 8 κιλά και μπορείς να χωρέσεις και τα 2 στο ντουλαπάκι επανω ή κατω απο το κάθισμα δεν θα εχεις πρόβλημα. 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, rainflamingo είπε Καλησπέρα! Σε λίγες μέρες πετάω για Κέρκυρα με Aegean αλλά ίσως να έκανα βλακεία με τα εισιτήρια… Έχω κλείσει Light έχοντας στο μυαλό μου μόνο τη χειραποσκευή μου αλλά τελικά θέλω να πάρω και μερικά βιβλία τύπου σχολικά βοηθήματα. Θα υπάρξει πρόβλημα αν τα βάλω σε μια σχολική τσάντα και τα πάρω μαζί μου;; 🧐 Κρατα τα στο χερι και κανε πως τα διαβαζεις ενω περπατας Αλλιως ζυγισε τη βαλιτσα και προσεξε το οριο. 1
ctasis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, fragma είπε Αν δεν ξεπερνάνε τα 8 κιλά και μπορείς να χωρέσεις και τα 2 στο ντουλαπάκι επανω ή κατω απο το κάθισμα δεν θα εχεις πρόβλημα. Δεν ισχύει αυτό που λες. Έχει αλλάξει ο κανονισμός και επιτρέπουν μόνο μια χειραποσκευή στην καμπίνα μέχρι 8 κιλά. Μου έχει τύχει να δω να χρεώνουν κάποιον που είχε μαζί του μικρό backpack και χειραποσκευή , αλλά έχω δει και άλλες φορές να μην λένε τίποτα. Νομίζω ότι εξαρτάται από τον agent στην πύλη που κανει τον έλεγχο καθώς και αν το αεροπλάνο είναι γεμάτο
petran91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Η aegean πλέον επιτρέπει χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά ή ένα προσωπικό αντικείμενο τύπου γυναικεία τσάντα/τσάντα λαπτοπ backpack κτλ. Είναι ένας από τους λόγους που προτιμώ skyexpress όταν είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα