Προς το περιεχόμενο

Είναι καλή εποχή για νέα VGA ή όχι???

papadakn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια GF4 Ti4200 ελαφρά υπερχρονισμένη αλλά σιγά σιγά αρχίζει να φαίνεται πως φτάνει η ώρα αλλαγής της. Δεν έχω κάποιο βασικό πρόβλημα αυτήν την στιγμή απλά τα νέα παιχνίδια τα παίζω με απενεργοποιημένα τα AA και AF στα 1024χ768. Είναι καλή περίοδος για να την αντικαταστήσω ή να περιμένω καλύτερα από Σεπτέμβρη? Αναμένονται νέα chipset τα οποία θα μετατρέψουν την αγορά μιας 9800pro σε πεταμένα λεφτά?

Θα δώ διαφορά με μία μεταχειρισμένη 9500pro ή σε 6 μήνες θα είμαι πάλι εδώ που είμαι τώρα??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

den nomizo oti einai sovaros logos na allakseis VGA mono kai mono epidi ta games den sou pezoun grigora me AF kai AA. An einai mono auto tote sigoura einai petamena lefta. ego exo ksanapei tin apopsi mou... auti h epoxi den einai oti kalutero gia na agoraseis vga ektos kai an vreis kamia 9800pro se timi eukeria.

Δημοσ.

Άσχημη εποχή κατά την γνώμη μου και η γνώμη μου είναι το σεπτέμβρη ή αν μπορείς και παραπάνω το φεβρουάριο΄με μάρτιο

Δημοσ.

Η σωστή εποχή για αγορά κάρτας γραφικών, είναι εκείνη που νιώθεις πως δεν σε καλύπτει πλέον η παλιά σου κάρτα. Από εκεί και πέρα ανάλογα με τον προϋπολογισμό σου κανονίζεις και την αναβάθμισή σου.

Μία 9800 Pro είναι πολύ καλή επιλογή αυτή την περίοδο, καθότι οι πρώτες X800 κινούνται ακόμα σε διπλάσια τιμή. Ούτως ή άλλως γνωρίζεις πως όταν κάνεις αναβάθμιση κάποτε θα χάσει την αξία της, όμως για το εδώ και το τώρα θα σε ικανοποιησεί αν δεν σκέφτεσαι συνέχεια πόσο θα στοιχίζει σε 6 μήνες :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...