Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε με βάση αυτό πάμε στην πιο φθηνή λύση....... διότι για να αλλάξεις κάρτα γραφικών πάλι γελάνε και τα τσιμέντα! 

14 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Οπότε με βάση αυτό πάμε στην πιο φθηνή λύση....... διότι για να αλλάξεις κάρτα γραφικών πάλι γελάνε και τα τσιμέντα! 

Ένα χιλιάρικο! 

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, [email protected] είπε

Επειδή Για κάρτα γραφικών δεν το βλέπω με τις τιμές που θα υπάρχουν για τα επόμενα 2-3 χρόνια.... πιστεύεις ότι και τα δύο πακέτα θα μπορέσουν να τερματίσουν την κάρτα γραφικών... να τα δώσει όλα?  Γιατί ο μικρούλης παλιός πλέον 6300 σε πχ battlefield v εν ώρα μάχης την κάρτα πάνω από 50% δεν μπορεί να την τραβήξει.... 

Για το BF σε Multiplayer πάρε τον 10400F, οι 4C 8T  δεν κάνουν για ανοικτές πιστές με πολλούς παίκτες (64+) . Εκτός αν παίζεις με lock 60fps τότε πάρε τον 12100F, αλλά αν θέλεις 120+ fps τότε καλύτερα 6C 12T για το BF.

Δείτε το Frametime στο BF2042

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι έχω rx570 νομίζεις ότι θα υπάρξει διαφορά?. Δε νομίζω να μπορώ πάνω από 80 fps με αυτήν... 

Τώρα παίζει με διπύρηνο και σε μάχη multiplayer... Ναι βουτάει στα 40fps ενώ ποιο νορμάλ έχει 70.

Video δείχνουν τον 12100f με περισσότερα fps από τον 10400f  σε διάφορα παιχνίδια. Τη λέτε εσείς? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Με δεδομένο ότι έχω rx570 νομίζεις ότι θα υπάρξει διαφορά?. Δε νομίζω να μπορώ πάνω από 80 fps με αυτήν... 

Τώρα παίζει με διπύρηνο και σε μάχη multiplayer... Ναι βουτάει στα 40fps ενώ ποιο νορμάλ έχει 70.

Δες τα παρακάτω δυο Video, το πρώτο είναι με τον 10100F + RX570 και το δεύτερο με τον Ryzen 3500Χ  που είναι 6C 6T  + RX570 και παρατήρησε πόσο ποιο ομαλά είναι τα FrameTime στον 3500Χ.

Core i3 10100F + RX570  (1080p Low)

Ryzen 3500X + RX570 (1080p Low)

Και με τον 2600X + RX 570 (1080p Low)

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ.

Τι να πω... Οκ 65 πάνω κάτω έχει....  Άρα? Πολλά λεφτά για το τπτ? 

Βάση κάρτας θα κλείσει στα 60 fps η όλη κατάσταση Από ότι καταλαβαίνω γιατί παραπάνω δεν πάει με τίποτα η κάρτα

Βάση κάρτας θα κλείσει στα 60 fps η όλη κατάσταση Από ότι καταλαβαίνω γιατί παραπάνω δεν πάει με τίποτα η κάρτα

10100f

Βλέπεις διαφορές??  Γιατί θεωρώ ότι γνωρίζεις ότι οι μικρές διαφορές υπάρχουν και με τους servers του παιχνιδιού Την εκάστοτε στιγμή.... internet! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Ανεξάρτητα αν παίζει με μία μικρή RX 570?? Γιατί εκεί αναβάθμιση καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει! 

Τα ίδια δεν λέγατε εδώ που είχες και 3466 μνήμες .... 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Τι να πω... Οκ 65 πάνω κάτω έχει....  Άρα? Πολλά λεφτά για το τπτ? 

Μα γιατί να βάλεις τα Settings όλα στο High ??? ρύθμισε τα settings με Low και Medium και θα είσαι στα 120-140fps. Και από ότι βλέπεις τα FrameTimes είναι πολύ ομαλά με τον 12400F,  αλλά σου είπα και τον 10400F να βάλεις το ίδιο σχεδόν θα είσαι απλά με τον 12400F θα είσαι καλυτέρα μελλοντικά με μεγαλύτερη κάρτα.

2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τι οθόνη έχεις ? 

Και 60Hz Monitor να έχει στο BF MP θέλεις 120fps

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τι οθόνη έχεις ? 

Samsung 27 1080 144 αλλά αυτή μπήκε κ για ξεκούραση ματιών για όλη την οικογένεια!

6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τα ίδια δεν λέγατε εδώ που είχες και 3466 μνήμες .... 

Ναι... Μπήκαν 16 γ ραμ και δεν έχω πλέον κολλήματα! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, [email protected] είπε

Samsung 27 1080 144 αλλά αυτή μπήκε κ για ξεκούραση ματιών για όλη την οικογένεια!

Πάρε όποιον 6C 12T μπορείς και όχι 4C 8T, και ρύθμισε τα settings του BF να σου κρατάνε 141fps minimum (141 fps lock από driver) . Απλά ο 12400F ίσως σου κρατάει τα 141fps λίγο καλυτέρα από τον 10400F.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Ναι... Μπήκαν 16 γ ραμ και δεν έχω πλέον κολλήματα! 

Τότε με τα 8 ραμ έτρωγε κόλλημα το παιχνίδι σταμάταγε..... ανεξαρτήτως fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...