Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια μικρή αλλά καλοδεχούμενη προσθήκη που δίνει στους χρήστες τον έλεγχο για το τι πραγματικά θέλουν να παρακολουθήσουν

Μετά από αρκετό καιρό, το Netflix πρόσθεσε τη δυνατότητα στους χρήστες να διαγράφουν χειροκίνητα ταινίες και σειρές από τη λίστα "Συνεχίστε να βλέπετε" (Continue Watching). Αυτό σημαίνει πως αν έχετε αφήσει κάποια σειρά ή ταινία που δε σας άρεσε στη μέση, θα μπορείτε να το αφαιρέσετε για να μην εμφανίζεται στο μενού.

Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα και στις εφαρμογές για smartphone και τηλεοράσεις. Για να αφαιρέσετε κάτι από τη λίστα, απλά επιλέξτε τη σειρά/ταινία που δεν είδατε και στο σχετικό μενού, πηγαίνετε προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή αφαίρεσης. Αν αλλάξετε γνώμη, υπάρχει η δυνατότητα αναίρεσης.

NTFLX_CONTINUE_GIF_v6.gif

Μπορεί η ενημέρωση να μην είναι η σημαντικότερη που έχει γίνει μέχρι τώρα στην υπηρεσία, αλλά η σειρά συνέχειας προβολής είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σχεδιασμό, καθώς είναι το πρώτο αντικείμενο που αντικρίζουν οι χρήστες όταν ανοίγουν το Netflix σε τηλεοράσεις και smartphone. Οπότε ο έλεγχος για το τι θέλει να παρακολουθήσει ο χρήστης είναι μια καλοδεχούμενη προσθήκη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, panagi0tisgr said:

Επιτέλους.

Να έχεις ξεκινήσει μια σειρά, να μην σου αρέσει και εκεί να επιμένει στο continue to watch!! Τα νεύρα μου !

Έμπαινες με browser και την έβγαζες. Πλέον βέβαια μπορούμε κι από το app...

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αυτό, είναι κάτι μήνες που το έχω παρατηρήσει σε browser μιας και δε χρησιμοποιώ το app. Εκτός αν το rollout έγινε σταδιακά ανά χώρα και όχι σε όλες ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Η καλύτερη τρολιά να κάνεις σε κοινό λογαριασμό. Πας και σβήνεις τι βλέπει ο άλλος. Ειδικά σε σειρές γιγάντιες (μάνγκα, φιλαρακια, 99 κλπ) που αποκλείεται να θυμάται ο άλλος πού ήταν. :D

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Η καλύτερη τρολιά να κάνεις σε κοινό λογαριασμό. Πας και σβήνεις τι βλέπει ο άλλος. Ειδικά σε σειρές γιγάντιες (μάνγκα, φιλαρακια, 99 κλπ) που αποκλείεται να θυμάται ο άλλος πού ήταν. :D

Τι εννοείς κοινό λογαριασμό; Αυτό δεν είμαι μη επιτρεπτό; 😅

14 λεπτά πριν, Thresh είπε

Καλά δεν ήξερα να έχω 1000€ τηλεόραση και να βλέπω Netflix από browser 😁

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, panagi0tisgr said:

Καλά δεν ήξερα να έχω 1000€ τηλεόραση και να βλέπω Netflix από browser 😁

Δεν σου είπα να δεις, απλά να μπεις, να αφαιρέσεις την σειρά και μετά να συνεχίσεις στην τηλεόραση.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε

Τι εννοείς κοινό λογαριασμό; Αυτό δεν είμαι μη επιτρεπτό; 😅

❤️Εννοούμε σε διαφορετικό προφίλ που υπάρχει εντός του κοινόυ λογαριασμού που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε ένα σπίτι.❤️

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, billstamaniac είπε

Άντε στο επόμενο να βάλει κ μια ειδοποίηση κάτι ότι μια σειρά/ταινία την έχεις ήδη δει

Συμφωνώ. Επίσης να μην εμφανίζει στις διάφορες κατηγορίες (popular κλπ) όσες έχεις δει ή έστω να έχει κάποιο banner.

Οι προγραμματιστές τους δεν φαίνεται να είναι και τόσο δυνατοί 🤣.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα βρει άλλο τρόπο και το έκανα και έφευγαν από το συνεχίστε να βλέπετε...πήγαινα και έκανα τη βαθμολογία thumb down και στο επόμενο Login, είχε εξαφανιστεί από την εν λόγω λίστα. 

• Like 1
Δημοσ.

Οσο ευκολη ειναι σαν εφαρμογη στο σταματα ξεκινα και στην αναζητηση,τοσο κακη ειναι σε επιμερους λειτουργιες και ρυθμισεις

Ιστορικο ειναι αυτο που μου λειπει κυριως..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...