Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Χρειάζομαι τα φώτα σας, αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.

Εν συντομία, τον Φεβρουάριο του 2019, η σύζυγος είχε ένα τρακάρισμα , οπού έπεσε πάνω της μια άλλη. Δεν κλήθηκε αστυνομία και ενώ την μέρα του τρακαρίσματος συμφώνησε η άλλη να της κάνει φιλική δήλωση καθώς έφταιγε, τελικά έκανε αρνητική δήλωση με αποτέλεσμα να πάμε δικαστικά.

Λόγο covid, το δικαστήριο πήρε αρκετές αναβολές οπού τελικά έγινε τον Δεκέμβριο 2021 και το κερδίσαμε.

Ο δικηγόρος της ασφαλιστικής μας, μας ενημέρωσε αρχές Ιανουαρίου 2022 ότι κερδίσαμε την αγωγή και ότι να αναμένουμε πληρωμή από την ασφαλιστική της άλλης.

Στο έγγραφο της αγωγής που παραλάβαμε γράφει: .... οφείλει να καταβάλει το ποσό Χ, με τον νόμιμο τόκο από την επομένη της επίδοσης της αγωγής και μέχρι την εξόφληση του ποσού.

Πόσο καιρό μπορεί να πάρει η πληρωμή;

Από πότε ξεκίνησε να τοκίζεται αυτό το ποσό και πόσο είναι ο τόκος;

Οποιαδήποτε πληροφορία είναι δεκτή.

Επεξ/σία από Mike_Ax.
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mike_Ax. είπε

Ο δικηγόρος της ασφαλιστικής μας......

Πόσο καιρό μπορεί να πάρει η πληρωμή;

Από πότε ξεκίνησε να τοκίζεται αυτό το ποσό και πόσο είναι ο τόκος;

Οποιαδήποτε πληροφορία είναι δεκτή.

Ο δικηγόρος της ασφαλιστικής σας, σίγουρα θα μπορει να απαντήσει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Ο δικηγόρος της ασφαλιστικής σας, σίγουρα θα μπορει να απαντήσει

Με πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Στην τελευταία μας επικοινωνία, μου είπε ότι έχει μιλήσει με την ασφαλιστική και ότι ο υπάλληλος που χειρίζεται την υπόθεση είναι σε τηλεργασία και αναμένει να του στείλει τα έγγραφα που χρειάζονται από μέρους μας για να εκδώσουν την εξοφλητική απόδειξη.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, πόσο μάλλον όταν το ποσό τοκίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Mike_Ax. είπε

Με πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Στην τελευταία μας επικοινωνία, μου είπε ότι έχει μιλήσει με την ασφαλιστική και ότι ο υπάλληλος που χειρίζεται την υπόθεση είναι σε τηλεργασία και αναμένει να του στείλει τα έγγραφα που χρειάζονται από μέρους μας για να εκδώσουν την εξοφλητική απόδειξη.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, πόσο μάλλον όταν το ποσό τοκίζεται.

Μαλλον ο τοκος σταματαει οταν εκδοηηκε η αποφαση .Ποσο ειναι το επιτοκιο ?

Υψος ζημιας ? Ειχες νομικη προστασια ?

Κακη η ασφαλιστικη σου παντως. Ποια ειναι ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Ασχετο.

Σε καμια περιπτωση μη κανεις εξουσιοδοτηση στο δικηγορο να παρει την αποζημιωση για σενα και να στη μεταφερει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μαλλον ο τοκος σταματαει οταν εκδοηηκε η αποφαση .Ποσο ειναι το επιτοκιο ?

Υψος ζημιας ? Ειχες νομικη προστασια ?

Κακη η ασφαλιστικη σου παντως. Ποια ειναι ?

Δεν ξέρω πόσο είναι το επιτόκιο.

Η ζημία πήγε 1000ε περίπου. Έχω νομική προστασία.

Groupama η δική μας, Εθνική της άλλης.

Επίσης στο έγγραφο της αγωγής που παραλάβαμε γράφει: .... οφείλει να καταβάλει το ποσό Χ, με τον νόμιμο τόκο από την επομένη της επίδοσης της αγωγής και μέχρι την εξόφληση του ποσού.

Επεξ/σία από Mike_Ax.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ασχετο.

Σε καμια περιπτωση μη κανεις εξουσιοδοτηση στο δικηγορο να παρει την αποζημιωση για σενα και να στη μεταφερει.

Ο λογος ?

5 λεπτά πριν, Mike_Ax. είπε

Δεν ξέρω πόσο είναι το επιτόκιο.

Η ζημία πήγε 1000ε περίπου. Έχω νομική προστασία.

Groupama η δική μας, Εθνική της άλλης.

Κριμα..Και οι δυο θεωρουντε σοβαρες.Λογικα η Εθνικη θα προσπαθησε να του αλαξει γνωμη αν ηταν ξεκαθαρο οτι εφταιγε, Αυτο κανουν οι πιο πολες για να μην πληρωσουν τοκους αν θεωρουν χαμενη την υποθεση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο λογος ?

Δε σε ενημερωνουν ποτε για το υψος του ποσους που αποζημιωθηκες και με αυτο το τροπο τσιμπανε εξτρα "προμηθεια" απο την αποζημιωση σου, εννοειται εν αγνοια σου.

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Λογικα η Εθνικη θα προσπαθησε να του αλαξει γνωμη αν ηταν ξεκαθαρο οτι εφταιγε, Αυτο κανουν οι πιο πολες για να μην πληρωσουν τοκους αν θεωρουν χαμενη την υποθεση 

Όταν έγινε το τρακάρισμα, το 2019, μας έδωσαν την επιλογή της συνυπαιτιότητας με σκοπό να μας καλύψουν το 50% το οποίο φυσικά δεν δεχθήκαμε και κινηθήκαμε δικαστικά μέσω της νομικής προστασίας. Έπειτα έγινε το δικαστήριο και το έχασαν καθώς δεν υπήρχε καμία υποψία ότι έφταιγε η σύζυγος μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Δε σε ενημερωνουν ποτε για το υψος του ποσους που αποζημιωθηκες και με αυτο το τροπο τσιμπανε εξτρα "προμηθεια" απο την αποζημιωση σου, εννοειται εν αγνοια σου.

Δεν υπαρχει δικαστικη αποφαση που να λει ποση ειναι η αποζημιωση ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν υπαρχει δικαστικη αποφαση που να λει ποση ειναι η αποζημιωση ?

Προφανως και υπαρχει αλλα δε στη δειχνουν,αν δε τη ζητησεις.

Σε παιρνουν και σου λενε οτι πηρες αποζημιωση το ταδε ποσο και οτι πρεπει να τους κανεις μια εξουσιοδοτηση για να στα μεταφερουν.

Με την εξουσιοδοτηση τα παιρνουν απο την ασφαλιστικη ,τσιμπανε τη προμηθεια τους και σου δινουν το ποσο που σου ειπαν.

Το αρχικο ποσο,δε το μαθαινεις ποτε.

Ειναι τακτικη που ακολουθουν συνηθως οι δικηγοροι που συνεργαζονται με τις ασφαλιστικες καθως θεωρουν χαμηλο το πλαφον στη πληρωμη που δινουν οι ασφαλιστικες.Ε και παιρνουν τη διαφορα που θεωρουν πως δικαιουνται απο σενα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dantε είπε

Σε παιρνουν και σου λενε οτι πηρες αποζημιωση το ταδε ποσο και οτι πρεπει να τους κανεις μια εξουσιοδοτηση για να στα μεταφερουν.

Με την εξουσιοδοτηση τα παιρνουν απο την ασφαλιστικη ,τσιμπανε τη προμηθεια τους και σου δινουν το ποσο που σου ειπαν.

Το αρχικο ποσο,δε το μαθαινεις ποτε.

Ειναι τακτικη που ακολουθουν συνηθως οι δικηγοροι που συνεργαζονται με τις ασφαλιστικες καθως θεωρουν χαμηλο το πλαφον στη πληρωμη που δινουν οι ασφαλιστικες.Ε και παιρνουν τη διαφορα που θεωρουν πως δικαιουνται απο σενα.

Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να μην την ζηταγα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Στην περίπτωση μου, γνωρίζω ακριβώς το πόσο που πρέπει πάρω (χωρίς τους τόκους), καθώς μου έχει κοινοποιήσει ο δικηγόρος την απόφαση του δικαστηρίου.

Οπότε δεν παίζει να κάνει τέτοια λαμογιά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να μην την ζηταγα 

Η πλειοψηφια δε τη ζηταει ομως ,αφου εμπιστευονται το δικηγορο.

Το θεμα ειναι πως δε ξερεις αν ποτε την εχεις πατησει κιολας.

Ο πατερας μου τον επιασε μια φορα εναν που πηγε να το κανει και υποτιθεται ηταν και γνωστος ,ξαδελφου μου δικηγορου και μας τον προτεινε.

Ενω και σε δικη μου περιπτωση πεταξε για εξουσιοδοτηση κατι αλλα του το εκοψα αμεσως και δε το ξανα ανεφερε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...