Giorgos20177 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) βλεπω οτι εχει παιξει πολλε ςφορες στα 59,90 . το εχει -40% το public και βλεπω οτι η χαμηλοτερη στο σκρουτζ ειναι στα 93,1 αμεσα διαθεσημο εγω το χτυπησα παντος Υ.Γ βλεπω το εβγαλε και η mediamarkt 59.90 ! https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/aksesouar-gaming/gaming-pontikia/gaming-mouse-corsair-dark-core-pro-rgb-mauro/1495478 https://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mouses/gaming-mouse-corsair-dark-core-pro-rgb-mayro/prod10599679pp/ Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από matrixxx αφαιρεση affiliate
mp44christos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Αντε το ξαναλέω. Corsair ποντίκι μόνο δωρεάν... 1
SabotazNic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mp44christos είπε Αντε το ξαναλέω. Corsair ποντίκι μόνο δωρεάν... Μία χαρά είναι πάντως 2 χρόνια που το έχω 😊
xRattle Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mp44christos είπε Αντε το ξαναλέω. Corsair ποντίκι μόνο δωρεάν... Εμένα μου έκαναν δώρο το Corsair Ironclaw RGB και μέσα σε ενάμιση χρόνο δε δουλεύει η ροδέλα και έχει αρχίσει και κάνει και double click. Πολύ κακή κατασκευή γενικά. Οπότε τείνω να συμφωνήσω!
grayden Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, xRattle είπε Εμένα μου έκαναν δώρο το Corsair Ironclaw RGB και μέσα σε ενάμιση χρόνο δε δουλεύει η ροδέλα και έχει αρχίσει και κάνει και double click. Πολύ κακή κατασκευή γενικά. Οπότε τείνω να συμφωνήσω! Το double click λύνεται πολύ εύκολα αν ανοίξεις το ποντίκι, για την ροδέλα δεν ξέρω. 1
Giorgos20177 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 19 ώρες πριν, mp44christos είπε Αντε το ξαναλέω. Corsair ποντίκι μόνο δωρεάν... το ιδιο εχει ο κουμπαρος μου 4 χρονια τωρα με απειρο λιωσημο και κοπανημα, σαν καινουριο δουλευει ακομα, οποτε και το χτυπησα κ εγω
mp44christos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, Giorgos20177 said: το ιδιο εχει ο κουμπαρος μου 4 χρονια τωρα με απειρο λιωσημο και κοπανημα, σαν καινουριο δουλευει ακομα, οποτε και το χτυπησα κ εγω Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ σαν γνωστής του σπορ δεν μπορώ να το προτείνω. Αλλά στα 60 ευρώ βρίσκεις gpw orochi xm1r κοκ. Εκτός των προβλημάτων υπάρχουν πάρα πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. 1
Zus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ σαν γνώστης του σπορ μόνο Corsair ποντίκια έχω και το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό. Τυχεροί όσοι το πρόλαβαν. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Τι να προλαβεις απο τα public θες χαπια για το δουλεμα
mp44christos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 8 hours ago, Zus said: Εγώ σαν γνώστης του σπορ μόνο Corsair ποντίκια έχω και το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό. Τυχεροί όσοι το πρόλαβαν. Ανυπομονώ να συζητήσουμε την διαφορά Ttc gold με gm8 και Huano blue pink. Ενδιαφέρον έχουν τα skates με διαμάντι/τζάμι. Artisan Brothers for life!
Giorgos20177 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, mp44christos είπε Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ σαν γνωστής του σπορ δεν μπορώ να το προτείνω. Αλλά στα 60 ευρώ βρίσκεις gpw orochi xm1r κοκ. Εκτός των προβλημάτων υπάρχουν πάρα πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. κοιτα δεν θελω κατι τρομερο , γτ τωρα ειμαι με το motospeed v80 , ηθελα απλα ενα ασυρματο να κρατει η μπαταρια νακανω την δουλεια μου χωρις καλοδια , σιγουρα μπορει να εχει καλυτερες επιλογες αλλα δεν την γνωριζω οποτε κατεληξα σ αυτο,
Nik1239 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λέτε για τα corsair ποντίκια , πάντως εγώ με ένα katar pro wireless του έχω βγάλει τα μάτια δύο χρόνια τώρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
mp44christos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Giorgos20177 said: κοιτα δεν θελω κατι τρομερο , γτ τωρα ειμαι με το motospeed v80 , ηθελα απλα ενα ασυρματο να κρατει η μπαταρια νακανω την δουλεια μου χωρις καλοδια , σιγουρα μπορει να εχει καλυτερες επιλογες αλλα δεν την γνωριζω οποτε κατεληξα σ αυτο, Orochi v2 στα ίδια λεφτά 100 φορές καλύτερο. @Nik1239 τα Κατάρ είναι απλός νορμάλ ποντίκια για τα δεδομένα τους 2021 που βγήκαν. Είχα μείνει βέβαια ότι το ασύρματο έκανε 50 ευρώ που τόσο κάνει το orochi. Και στα 35 είναι την ίδια τιμή με το g305 που θα έλεγα ειναι καλύτερο. Το απλό Κατάρ είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Αλλά και πάλι υπάρχει το viper mini που είναι καλύτερο σε όλα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από mp44christos 1
Razor333 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 5/2/2022 στις 12:11 ΜΜ, mp44christos είπε Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ σαν γνωστής του σπορ δεν μπορώ να το προτείνω. Αλλά στα 60 ευρώ βρίσκεις gpw orochi xm1r κοκ. Εκτός των προβλημάτων υπάρχουν πάρα πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Gpw στο 60αρι που παίζει;
mp44christos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Just now, Razor333 said: Gpw στο 60αρι που παίζει; Σε προσφορές έχει παίξει. Εγώ το δικό μου καινούργιο το είχα πάρει 70 πριν χρόνια. Πλας εγώ πριν 6 μήνες το πούλησα στα 50 (me gm4 tiger arcs). Με 80 έχει παίξει το gpx. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα