Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας,

Έπειτα από ένα περιστατικό σε δημόσιο νοσοκομείο σκέφτομαι να προχωρήσω σε ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Βασικά κριτήριά μου είναι η ασφαλιστική να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και το συμβόλαιο να έχει σχετικά χαμηλό κόστος για αυτά που θα προσφέρει.

Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαϊκή Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω μια βιαστική απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου.

Καταρχάς να σε ενημερώσω ότι είμαι επαγγελματίας στο χώρο των προσωπικών και επιχειρηματικών ασφαλίσεων τα τελευταία 5 χρόνια και συγκεκριμένα στις ασφαλίσεις ζωής και υγείας.

Το πρώτο πράγμα που λέω σε όσους θέλουν να ασφαλιστούν με νοσοκομειακό πρόγραμμα είναι ότι τα ασφάλιστρα αυξάνονται κάθε χρόνο για 2 λόγους.

1) αύξηση της ηλικίας του ασφαλισμένου.

2) αναπροσαρμογής ασφαλίστρων των ασφαλιστικών επηρεαζόμενες από το δείκτη ζημιών/κόστος υγείας. 

Επίσης για λόγους κόστους πρέπει να βάλουμε απαλλαγή/συμμετοχή ασφαλισμένου η οποία συνήθως είναι 750/1500 €. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνεις μία νοσηλεία σε ιδιωτικό, τότε τα πρώτα 1500 € τα πληρώνεις εσύ (και ένα μέρος ο ΕΟΠΥΥ) 

Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι η θέση νοσηλείας. Για να γλιτώσουμε ασφάλιστρα διαλέγουμε δίκλινο ή τρίκλινο.

Από αυτά που έγραψες (όνομα και χαμηλό κόστος) αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το πρόγραμμα της Μινέττα.

Εάν μου στείλεις ηλικία και επάγγελμα θα μπορώ να σου στείλω μία/δύο προσφορές για να πάρεις μία ιδέα.

Φιλικά,

Γιάννης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...