Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληρώνεστε τις υπερωρίες σας;

- Ναι και όχι ανάλογα με τον πελάτη και το project

Έχει η εταιρεία σας σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού της;

- Ναι  και έχει σχέση με τον προαγωγη η και την αυξηση

Φοράτε τζιν στην δουλειά σας;

- Απαγορεύεται το τζιν, το dress code είναι business casual αλλιώς formal αν εισαι στον πελάτη

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Ολοι ζουμε σε μια παγκοσμοποιημενη αγορα εργασιας, ο εργοδότης βαζει τους κανονες (μαγαζι του ειναι) ο εργαζομενος που αξιζει βαζει τους ορους....... οταν ο εργαζομενος βλεπει την εργασια η την επαγγελματικη του θέση μονο βιοποριστικα, τότε να είστε σίγουροι ότι η εργοδότης θα θέσει τους κανονες και τους ορους!!!

Με όλο το σεβασμό αλλά ο κάθε μαγαζατορας-εταιρεία θέτει κανόνες και όρους μέσα στο εκάστοτε νομοθετικό πλαίσιο.

Το να "εξαναγκάζει" τους εργαζόμενους σε απλήρωτες ηπερωρίες είναι παράνομο.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Σε κοινή ζούμε. Απλά δεν έχεις κακαλα να διεκδικήσεις. Αλλιώς κάνε καταγγελία ή φύγε. Όταν υπέγραφες δεν το δες?? 

Αυτά που γράφεις τα γνωρίζω, δεν μου λες κάτι καινούργιο, άλλωστε δεν ζήτησα την γνώμη [σου] για το τι να κάνω. Υπέγραψα πριν απο 22 χρόνια, και αυτό που περιγράφω συμβαίνει τα τελευταία 2.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Imola είπε

Αυτά που γράφεις τα γνωρίζω, δεν μου λες κάτι καινούργιο, άλλωστε δεν ζήτησα την γνώμη [σου] για το τι να κάνω. Υπέγραψα πριν απο 22 χρόνια, και αυτό που περιγράφω συμβαίνει τα τελευταία 2.

Σε φόρουμ γράφεις και ανοίγεις θέμα. Οπότε γράφω τη γνώμη μου. 1ο φάουλ. 2ο φάουλ είναι ότι ενώ είσαι 22 χρόνια αντί να διεκδικήσεις και να κάνεις κουμάντο εσύ προφανώς δεν σε υπολογίζουν και γι' αυτό υπογράφεις ότι βρείς. Εδώ λιγότερα χρόνια είμαι και σε πιο ανειδίκευτες δουλειές παλιότερα και παίζω με δικούς μου όρους. Τώρα απλά σκύψε το κεφάλι και δέξου μαστίγιο. 

Επεξ/σία από jimis_vts
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Ολοι ζουμε σε μια παγκοσμοποιημενη αγορα εργασιας, ο εργοδότης βαζει τους κανονες (μαγαζι του ειναι) ο εργαζομενος που αξιζει βαζει τους ορους....... οταν ο εργαζομενος βλεπει την εργασια η την επαγγελματικη του θέση μονο βιοποριστικα, τότε να είστε σίγουροι ότι η εργοδότης θα θέσει τους κανονες και τους ορους!!!

Δηλαδή θες να πεις ότι όσοι δεν βλέπουν την εργασία τους βιοποριστικά αλλά απεναντία δίνουν και το αίμα τους για το μαγαζί, βάζουν και τους όρους της εργασίας τους; Αν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις τότε τα γράφεις απο άλλη θέση...

3 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Σε φόρουμ γράφεις και ανοίγεις θέμα. Οπότε γράφω τη γνώμη μου. 1ο φάουλ. 2ο φάουλ είναι ότι ενώ είσαι 22 χρόνια αντί να διεκδικήσεις και να κάνεις κουμάντο εσύ προφανώς δεν σε υπολογίζουν και γι' αυτό υπογράφεις ότι βρείς. Εδώ λιγότερα χρόνια είμαι και σε πιο ανειδίκευτες δουλειές παλιότερα και παίζω με δικούς μου όρους. Τώρα απλά σκύψε το κεφάλι και δέξου μαστίγιο. 

Πέρασες δύσκολα παιδικά χρόνια; Συμβαίνει κάτι άλλο; Ότι και να είναι μην ντρέπεσαι... σε φόρουμ γράφεις. Θα βρείς βοήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Με όλο το σεβασμό στον TS αλλά το νήμα είναι αποκλειστικά για να βγάλει ο καθένας τα σώψυχά του από τη στιγμή που δεν υπάρχει το πλαίσιο στο οποίο γίνονται οι ερωτήσεις. Δεν είναι μόνο το νομικό πλαίσιο ή η όποια τοπική εργασιακή κουλτούρα κάθε χώρας αλλά η έννοια "υπερωρία" είναι τελείως διαφορετική για τον σερβιτόρο, τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, τον μηχανοδηγό, τον αρχιτέκτονα, τον dev.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Με όλο το σεβασμό αλλά ο κάθε μαγαζατορας-εταιρεία θέτει κανόνες και όρους μέσα στο εκάστοτε νομοθετικό πλαίσιο.

Το να "εξαναγκάζει" τους εργαζόμενους σε απλήρωτες ηπερωρίες είναι παράνομο.

welcome to the real world...... it sucks, you will get use to it!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε

welcome to the real world...... it sucks, you will get use to it!!!

Real world εννοεις την εργασιακη πραγματικοτητα στην Ελλαδα ή γενικα;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Imola είπε

22 χρονια στο ιδιο μαγαζι........ ενταξη καταλαβαμε!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Real world εννοεις την εργασιακη πραγματικοτητα στην Ελλαδα ή γενικα;

all over the world!!! trust me everywhere,........ 

1 λεπτό πριν, Imola είπε

Αμφιβάλλω..

πριν απο 22 χρονια βρηκες μια δουλιτσα, όχι με πολυ κοπο, και για βιοποριστικους λογους......... μετα απο 22 χρονια (και πολυ αργησε) είστε irrelevant για το συγκεκριμένο μαγαζι, τουτέστιν υπαρχουν νεότεροι και ποιο aggressive!!!! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

all over the world!!! trust me everywhere,........ 

πριν απο 22 χρονια βρηκες μια δουλιτσα, όχι με πολυ κοπο, και για βιοποριστικους λογους......... μετα απο 22 χρονια (και πολυ αργησε) είστε irrelevant για το συγκεκριμένο μαγαζι, τουτέστιν υπαρχουν νεότεροι και ποιο aggressive!!!! 

Α να σε εμπιστευτω δηλαδη οτι παντου ειναι ετσι, απο τη στιγμη που εγω ζω και εργαζομαι σε μια χωρα που ισχυουν τελειως άλλα πραγματα και που τα βλεπω καθημερινα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...