raxanas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Πληρώνεστε τις υπερωρίες σας; - Ναι και όχι ανάλογα με τον πελάτη και το project Έχει η εταιρεία σας σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού της; - Ναι και έχει σχέση με τον προαγωγη η και την αυξηση Φοράτε τζιν στην δουλειά σας; - Απαγορεύεται το τζιν, το dress code είναι business casual αλλιώς formal αν εισαι στον πελάτη
Peugeot208 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Ολοι ζουμε σε μια παγκοσμοποιημενη αγορα εργασιας, ο εργοδότης βαζει τους κανονες (μαγαζι του ειναι) ο εργαζομενος που αξιζει βαζει τους ορους....... οταν ο εργαζομενος βλεπει την εργασια η την επαγγελματικη του θέση μονο βιοποριστικα, τότε να είστε σίγουροι ότι η εργοδότης θα θέσει τους κανονες και τους ορους!!! Με όλο το σεβασμό αλλά ο κάθε μαγαζατορας-εταιρεία θέτει κανόνες και όρους μέσα στο εκάστοτε νομοθετικό πλαίσιο. Το να "εξαναγκάζει" τους εργαζόμενους σε απλήρωτες ηπερωρίες είναι παράνομο. 3
Imola Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Σε κοινή ζούμε. Απλά δεν έχεις κακαλα να διεκδικήσεις. Αλλιώς κάνε καταγγελία ή φύγε. Όταν υπέγραφες δεν το δες?? Αυτά που γράφεις τα γνωρίζω, δεν μου λες κάτι καινούργιο, άλλωστε δεν ζήτησα την γνώμη [σου] για το τι να κάνω. Υπέγραψα πριν απο 22 χρόνια, και αυτό που περιγράφω συμβαίνει τα τελευταία 2. 1
jimis_vts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Imola είπε Αυτά που γράφεις τα γνωρίζω, δεν μου λες κάτι καινούργιο, άλλωστε δεν ζήτησα την γνώμη [σου] για το τι να κάνω. Υπέγραψα πριν απο 22 χρόνια, και αυτό που περιγράφω συμβαίνει τα τελευταία 2. Σε φόρουμ γράφεις και ανοίγεις θέμα. Οπότε γράφω τη γνώμη μου. 1ο φάουλ. 2ο φάουλ είναι ότι ενώ είσαι 22 χρόνια αντί να διεκδικήσεις και να κάνεις κουμάντο εσύ προφανώς δεν σε υπολογίζουν και γι' αυτό υπογράφεις ότι βρείς. Εδώ λιγότερα χρόνια είμαι και σε πιο ανειδίκευτες δουλειές παλιότερα και παίζω με δικούς μου όρους. Τώρα απλά σκύψε το κεφάλι και δέξου μαστίγιο. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από jimis_vts
Imola Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Ολοι ζουμε σε μια παγκοσμοποιημενη αγορα εργασιας, ο εργοδότης βαζει τους κανονες (μαγαζι του ειναι) ο εργαζομενος που αξιζει βαζει τους ορους....... οταν ο εργαζομενος βλεπει την εργασια η την επαγγελματικη του θέση μονο βιοποριστικα, τότε να είστε σίγουροι ότι η εργοδότης θα θέσει τους κανονες και τους ορους!!! Δηλαδή θες να πεις ότι όσοι δεν βλέπουν την εργασία τους βιοποριστικά αλλά απεναντία δίνουν και το αίμα τους για το μαγαζί, βάζουν και τους όρους της εργασίας τους; Αν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις τότε τα γράφεις απο άλλη θέση... 3 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Σε φόρουμ γράφεις και ανοίγεις θέμα. Οπότε γράφω τη γνώμη μου. 1ο φάουλ. 2ο φάουλ είναι ότι ενώ είσαι 22 χρόνια αντί να διεκδικήσεις και να κάνεις κουμάντο εσύ προφανώς δεν σε υπολογίζουν και γι' αυτό υπογράφεις ότι βρείς. Εδώ λιγότερα χρόνια είμαι και σε πιο ανειδίκευτες δουλειές παλιότερα και παίζω με δικούς μου όρους. Τώρα απλά σκύψε το κεφάλι και δέξου μαστίγιο. Πέρασες δύσκολα παιδικά χρόνια; Συμβαίνει κάτι άλλο; Ότι και να είναι μην ντρέπεσαι... σε φόρουμ γράφεις. Θα βρείς βοήθεια. 1
Speculoos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Με όλο το σεβασμό στον TS αλλά το νήμα είναι αποκλειστικά για να βγάλει ο καθένας τα σώψυχά του από τη στιγμή που δεν υπάρχει το πλαίσιο στο οποίο γίνονται οι ερωτήσεις. Δεν είναι μόνο το νομικό πλαίσιο ή η όποια τοπική εργασιακή κουλτούρα κάθε χώρας αλλά η έννοια "υπερωρία" είναι τελείως διαφορετική για τον σερβιτόρο, τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, τον μηχανοδηγό, τον αρχιτέκτονα, τον dev. 1
Dinos1973 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Με όλο το σεβασμό αλλά ο κάθε μαγαζατορας-εταιρεία θέτει κανόνες και όρους μέσα στο εκάστοτε νομοθετικό πλαίσιο. Το να "εξαναγκάζει" τους εργαζόμενους σε απλήρωτες ηπερωρίες είναι παράνομο. welcome to the real world...... it sucks, you will get use to it!!!
xgol Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε welcome to the real world...... it sucks, you will get use to it!!! Real world εννοεις την εργασιακη πραγματικοτητα στην Ελλαδα ή γενικα;
Dinos1973 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Imola είπε Αυτά που γράφεις τα γνωρίζω, δεν μου λες κάτι καινούργιο, άλλωστε δεν ζήτησα την γνώμη [σου] για το τι να κάνω. Υπέγραψα πριν απο 22 χρόνια, και αυτό που περιγράφω συμβαίνει τα τελευταία 2. 22 χρονια στο ιδιο μαγαζι........ ενταξη καταλαβαμε!
Imola Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε 22 χρονια στο ιδιο μαγαζι........ ενταξη καταλαβαμε! Αμφιβάλλω..
Dinos1973 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, xgol είπε Real world εννοεις την εργασιακη πραγματικοτητα στην Ελλαδα ή γενικα; all over the world!!! trust me everywhere,........ 1 λεπτό πριν, Imola είπε Αμφιβάλλω.. πριν απο 22 χρονια βρηκες μια δουλιτσα, όχι με πολυ κοπο, και για βιοποριστικους λογους......... μετα απο 22 χρονια (και πολυ αργησε) είστε irrelevant για το συγκεκριμένο μαγαζι, τουτέστιν υπαρχουν νεότεροι και ποιο aggressive!!!!
xgol Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε all over the world!!! trust me everywhere,........ πριν απο 22 χρονια βρηκες μια δουλιτσα, όχι με πολυ κοπο, και για βιοποριστικους λογους......... μετα απο 22 χρονια (και πολυ αργησε) είστε irrelevant για το συγκεκριμένο μαγαζι, τουτέστιν υπαρχουν νεότεροι και ποιο aggressive!!!! Α να σε εμπιστευτω δηλαδη οτι παντου ειναι ετσι, απο τη στιγμη που εγω ζω και εργαζομαι σε μια χωρα που ισχυουν τελειως άλλα πραγματα και που τα βλεπω καθημερινα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις