Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θέλω να κάνω ένα στικάκι με διάφορα εργαλεία bootable μέσω εκκίνησης για έλεγχο σε PC.

Εχώ βρεί κάποια προγράμματα αλλά είναι για multiboot OS εγώ θέλω να περάσω εφαρμογές όπως clonezila, hdsentinel, avg rescue κλπ .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κατάλαβα το πρόβλημα σου. Δεν σου κάνει το ubcd, το hirens boot dvd restored edition ή τα τόσα άλλα που κυκλοφορούν;

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Δεν κατάλαβα το πρόβλημα σου. Δεν σου κάνει το ubcd, το hirens boot dvd restored edition ή τα τόσα άλλα που κυκλοφορούν;

Αυτά τα δύο δεν τα έχω δοκιμάσει όσα δοκίμασα δεν μου έκαναν πολλαπλά bootable αρχεία σε ένα usb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/2/2022 στις 1:39 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Αυτά τα δύο δεν τα έχω δοκιμάσει

Αυτά είναι τα κύρια πρoγράμματα για' αυτή τη χρήση. Αν θέλετε και το HDSentinel υπάρχει και το Sergei Strelec.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Αυτά τα δύο δεν τα έχω δοκιμάσει όσα δοκίμασα δεν μου έκαναν πολλαπλά bootable αρχεία σε ένα usb

Τι εννοείς με αυτό; Δεν κάνουν τίποτα αυτά που αναφέρω. Είναι έτοιμα iso με προγράμματα επιδιόρθωσης και ελέγχου, όπως και του sergei sterlec που αναφέρει ο Τερης. Επίσης περιλαμβάνουν κάποιο live λειτουργικό (windows ή linux) όπου μπορείς να κάνεις δουλειές και από γραφικό περιβάλλον. Μπες στα site τους και δες τι περιλαμβάνουν.

Έχω όμως και μια απορία. Αν δεν δοκίμασες αυτά τα δύο, ποια δοκίμασες;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Τι εννοείς με αυτό; Δεν κάνουν τίποτα αυτά που αναφέρω. Είναι έτοιμα iso με προγράμματα επιδιόρθωσης και ελέγχου, όπως και του sergei sterlec που αναφέρει ο Τερης. Επίσης περιλαμβάνουν κάποιο live λειτουργικό (windows ή linux) όπου μπορείς να κάνεις δουλειές και από γραφικό περιβάλλον. Μπες στα site τους και δες τι περιλαμβάνουν.

Έχω όμως και μια απορία. Αν δεν δοκίμασες αυτά τα δύο, ποια δοκίμασες;

ευχαριστω για την ενημερωσει θα τα δοκιμασα προσπαθουσα να κανω κατι αντιστοιχο απο μονος μου 

Δημοσ.

Το ubcd και το hirens σου επιτρέπουν να προσθέσεις και δικές σου εφαρμογές αλλά περισσότερο είναι για dos εφαρμογές. Το hirens έχει live windows 10 64bit και πολλά εργαλεία. Στο παρακάτω είναι όλα τα προγράμματα που περιλαμβάνει και το λινκ για το κατέβασμα (2.88gb)

https://www.hirensbootcd.org/download/

To πακέτο του strelec είναι στο παρακάτω λινκ, πάτα δεξιά στην μετάφραση του google γιατί στα Ρώσσικα δεν θα βγάλεις άκρη. Τέρμα κάτω έχει λινκ για κατέβασμα απευθείας και torrent.

https://sergeistrelec.ru/winpe-10-8-sergei-strelec-english/214-winpe-10-8-sergei-strelec-x86-x64-native-x86-20220103-english-version.html

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Ο ανθρωπας θελει να δημιουργησει multi boot usb και ψαχνει για software, οπως το YUMI και το WinSetupFromUSB. Αυτο καταλαβα............

ηθελα τετοια εφαρμογη για να φτιαξω μονος μου ενα στικακι με διαφορα εργαλεια αλλα εφοσον υπαρχουν ετοιμα πακετα θα τα δοκιμασω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...