greekfragma Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 δοκίμασε να βάλεις κεραία walkie talkie ακουμπιστά σε κεραία τηλεόρασης ή ραδιοφώνου. εγώ έπιανα κάτι ταξιτζήδες στα τέλη των 90's με cb στη δική σου περίπτωση απλά υποψιάζομαι οτι στο κύκλωμα της κοινόχρηστης κεραίας σας κάνει παρεμβολή κάποια συσκευή άλλου γείτονα και όχι απαραίτητα του διπλανού. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 26 minutes ago, greekfragma said: δοκίμασε να βάλεις κεραία walkie talkie ακουμπιστά σε κεραία τηλεόρασης ή ραδιοφώνου. εγώ έπιανα κάτι ταξιτζήδες στα τέλη των 90's με cb στη δική σου περίπτωση απλά υποψιάζομαι οτι στο κύκλωμα της κοινόχρηστης κεραίας σας κάνει παρεμβολή κάποια συσκευή άλλου γείτονα και όχι απαραίτητα του διπλανού. ή κάποια συνδεδεμένη retro κονσόλα κλπ σε κάποια τηλεόραση της πολυκατοικίας. Αυτή η μελωδία θυμίζει και arcade game κλπ! 1
Agent_Orange Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 7/2/2022 στις 1:45 ΜΜ, billdanos είπε Αυτή η μελωδία θυμίζει και arcade game Motorace USA μου θύμιζε
nakata1954 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ερώτηση ανίδεου, όταν το κάνει το κάνει συνεχόμενα για πολλές ώρες/μέρες? η για σχετικά μικρά διαστήματα? π.χ μία με δύο ώρες. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από nakata1954
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα