Agent_Orange Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Λοιπον δεν ειχα ανοίξει ποτε παρασκευιατικο νήμα και νομιζω ηρθε η ωρα. Εχει ακουσει ποτε κανεις/ φανταστεί τι μπορει να παράγει αυτη τη «μουσικουλα» που ακουγεται στα ηχεια μου ακομα και με ολες τις πηγές off?Sound.m4a
lnwolfgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Ακούς την γείωση Αν εννοείς ένα μικρό φύσημα, ένα μικρό βζζζ η κάτι σαν το παλιό καλό μόντεμ που συνδέεται στο διαδίκτυο. Τότε ακούς την γείωση.
Agent_Orange Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) οχι, βαλε λίγο volume up αυτο το κατι σαν μοντεμ που είναι σαν μουσικη απο σπεκτρουμ λεω δεν εχω μοντεμ btw το φυσιμα/buzz ειναι απο το μικροφωνο του κινητού Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από Agent_Orange
georgis4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Σαν μια μελωδια ακουγεται και στο τελος περναει και αμαξι απεξω απο το δρομο...😁
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Συντονίζονται με κάποια midi μελωδία που παίζει σε κοντινή απόσταση. Ίσως κάποιο baby monitor κλπ...
Agent_Orange Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 απο τα χριστούγεννα θυμάμαι να το ακούω, αλλα μεχρι τώρα νόμιζα οτι ηταν κάτι απέξω τπτ χριστουγιαννιάτικο στολιδι κανενος γειτονα. χθες εκατσα να στήσω αυτι. για baby monitor ξερω γω... πανω κατω δεξια αριστερα αποσω γνωριζω δεν υπαρχει μωρο
3DJIN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 για δωσε φωτογραφια απο το setup επισης εισαι με εσωτερικη καρτα ηχου?
czarjuly Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 το κανει συνεχεια;μηπως ειναι κανα ασυρματο τηλεφωνο που χτυπα και συντονιζεται;
Agent_Orange Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 αυτη τη στιγμή δεν το κάνει... wtf... χθες το κανε συνέχεια. Αυτή την αρχαιολογία έχω (μη γελάτε ρε ) , με optical απο την tv, η tv κάνει passthrough οτι έχω πάνω της. (λαπτοπ, ps 5, android boxάκι) Creative Inspire TD 7700
nakata1954 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Agent_Orange είπε Αυτή την αρχαιολογία έχω (μη γελάτε ρε ) , Σε πάπα το πήγες να στο διαβάσει μπας και φύγουν οι διάολοι από μέσα του?😃😎
Agent_Orange Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Στις 5/2/2022 στις 4:12 ΜΜ, nakata1954 είπε οι διάολοι από μέσα του ωχ λες να φταιει που άκουγα Deicide μικρος; (οταν ήταν καινούργιο :P) Τωρα το κάνει πάλι... νομιζω οτι άλλαξε λιγο η μουσικούλα... χμ να ηχογραφίσω κανα cd αμα είναι, νεο gendre και ετσι Περα απο την πλάκα, ακόμα δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι
greekfragma Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) delete double post Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από greekfragma
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το εχω δει σε ταινία https://en.wikipedia.org/wiki/Frequency_(2000_film) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Ukforthemoment
greekfragma Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Βγάλε τη κεραία της τηλεόρασης. Αν σταματήσει κατάλαβες Αν δε σταματήσει ξεκουμπώνεις ένα ένα ότι έχει η TV μέχρι να σταματήσει. Ποντάρω αρχικά στη κεραία επίσης μη μου πεις οτι έχεις συνδέσει και τη 2η κεραία για το ραδιόφωνο στη τηλεόραση
Agent_Orange Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) οχι οκ λολ, δεν εχω κεραια για ραδιόφωνο. Δοκιμάζω και σας λεω. @greekfragma θεούλης, το καλώδιο της κεραίας είναι. Μολις το εβγαλα σταμάτησε. Καλα τηλεόραση δεν βλέπω σχεδόν ποτέ, οπότε πούλο το καλώδιο. Κάτι άλλο δε μπορώ να κάνω νομίζω. Απλά παραμένω περίεργος ως προς τι μπορεί να παράγει αυτη τη "μουσικούλα"... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Agent_Orange
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα