Vigilante1319 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Εχω καμποσα χρονια το poco f1 αν και πλεον φαινονται τα χρονια του σκεφτομαι σιγα σιγα σε αναβαθμιση στο νεοτερο μοντελο. Αλλα με σχολια που ειδα στο σκρουτζ κυριως τρωει αρκετο θαψιμο. Αξιζει η αγορα του?
GATE123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Από το F1 που έχεις στο F3 έχουν αλλάξει πολλά. Από το κακό στο χειρότερο. Αν ψάξεις στο Forums θα δεις αρκετά προβλήματα στα καινούργια Poco(συμπεριλαμβανομένου και του F3). Γνώμη δική μου είναι να αλλάξεις πλεύση και να πας στο Realme gt master edition(στα ίδια λεφτά του F3). Εκεί θα δεις διαφορά. Ιδιαίτερα στο λειτουργικό του στις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις. Επίσης το Realme έχει και καλύτερες φωτογραφίες. Εκεί βέβαια που χανει το Realme είναι στον επεξεργαστή. Αλλά ο 778 κάνει πολύ πολύ καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία. Ααα και το πιο σημαντικό..... Realme με διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό από όπου και να το πάρεις. 1
koutsis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Από το F1 που έχεις στο F3 έχουν αλλάξει πολλά. Από το κακό στο χειρότερο. Αν ψάξεις στο Forums θα δεις αρκετά προβλήματα στα καινούργια Poco(συμπεριλαμβανομένου και του F3). Γνώμη δική μου είναι να αλλάξεις πλεύση και να πας στο Realme gt master edition(στα ίδια λεφτά του F3). Εκεί θα δεις διαφορά. Ιδιαίτερα στο λειτουργικό του στις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις. Επίσης το Realme έχει και καλύτερες φωτογραφίες. Εκεί βέβαια που χανει το Realme είναι στον επεξεργαστή. Αλλά ο 778 κάνει πολύ πολύ καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία. Ααα και το πιο σημαντικό..... Realme με διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό από όπου και να το πάρεις. Έφτασα σχεδόν μέχρι το τέλος και δεν είχες αναφέρει το service στο ελληνικό και αγχωθηκα 🤣 1
noo_mercy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Άλλαξε ρομ και θα το κρατήσεις άλλα 3 χρονάκια το F1. Άλλαξα τα χριστούγεννα ρομ και είναι στην κυριολεξία σαν καινούργιο και σε ταχύτητα και σε μπαταριά 1
sakks80 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Βασικά σε καλή τιμή μπορείς να βρεις και το realme gt neo 2 που έχει τον 870 όπως και το Poco F3. Στα 325 ευρώ ειναι. Αν σε παίρνει στο μπάτζετ πάρε το neo 2. 2
dtk-386 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, GATE123 είπε Εκεί βέβαια που χανει το Realme είναι στον επεξεργαστή. Αλλά ο 778 κάνει πολύ πολύ καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία. Ο 778G είναι στα επίπεδα του 855. Μια χαρά δυνατός είναι και με πολύ καλή διαχείρηση της μπαταρίας ως cpu. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από dtk-386
GATE123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Ο 778G είναι στα επίπεδα του 855. Μια χαρά δυνατός είναι και με πολύ καλή διαχείρηση της μπαταρίας ως cpu. Μα δεν συγκρίνουμε τον 778 με τον 855 γιατί το F3 έχει τον 870 😉
dtk-386 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, GATE123 είπε Μα δεν συγκρίνουμε τον 778 με τον 855 γιατί το F3 έχει τον 870 😉 Δίνω ένα μπούσουλα σε τι επίπεδο βρίσκεται στην σειρά των 8ΧΧ.
Johnwho Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ προσωπικά που πήγα σε F3 από F1 είμαι ευχαριστημένος. Δυο θεματάκια με το F3 που μου σπάνε τα νεύρα. 1. ο αισθητήρας εγγύτητας στις κλήσεις... δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω στο κιν και να μην πατηθούν πράγματα απο το αυτί μου 2. το εικονίδιο του messenger δεν λέει να παραμείνει στο σημείο που το θέλω. Κατα τα άλλα το κινητό είναι σφαίρα. Αλλά δεν το συνιστώ για casual users. Επίσης ξεκλείδωσα το παλιό μου F1 και του ξαναέβαλα MIUI 10 κ android 9 και το κινητό πετάει (και πάλι) Για παράδειγμα, στο Antutu : MIUI 12 = ~250000 , MIUI 10 = ~ 410000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα