Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου πείραξε ο γιος μου το κινητό και μου άλλαξε το pin και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω την οθόνη, έχω το Oneplus 5T.

Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω χωρίς factory reset και απώλεια δεδομένων?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μπορεί να διαγραφεί το data/system/gatekeeper.password.key μέσω adb.

Αν είναι ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλμάτων usb στη γραμμή εντολών μέσα στο φάκελο του adb πληκτρολογούμε adb shell rm data/system/gatekeeper.password.key ή adb shell rm data/system/locksettings.db (η δεύτερη εντολή όμως εγκυμονεί τον κίνδυνο να μην μπορούμε μετά να ξαναβάλουμε κλείδωμα οθόνης).

Επίσης μετά από πολλές προσπάθειες σε κάποιες συσκευές υπάρχει η επιλογή forgot pin και σου ζητείται να απαντήσεις σε ερωτήσεις ασφαλείας του λογαριασμού google.

Επεξ/σία από KyrGR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, KyrGR είπε

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μπορεί να διαγραφεί το data/system/gatekeeper.password.key μέσω adb.

Αν είναι ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλμάτων usb στη γραμμή εντολών μέσα στο φάκελο του adb πληκτρολογούμε adb shell rm data/system/gatekeeper.password.key ή adb shell rm data/system/locksettings.db (η δεύτερη εντολή όμως εγκυμονεί τον κίνδυνο να μην μπορούμε μετά να ξαναβάλουμε κλείδωμα οθόνης).

Επίσης μετά από πολλές προσπάθειες σε κάποιες συσκευές υπάρχει η επιλογή forgot pin και σου ζητείται να απαντήσεις σε ερωτήσεις ασφαλείας του λογαριασμού google.

1.  Power off your OnePlus phone.
  2.  Press and hold the VOLUME DOWN and POWER buttons until the OnePlus logo appears.
  3.  Select FORGOT PASSWORD.
  4.  A data loss warning will appear on the screen; select OK and confirm your selection.

Επεξ/σία από triplex1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...