Προς το περιεχόμενο

πια ειναι καλυτερη συνδρομητικη υπηρεσια ? EON+ Fiber 100 vs cosmote tv + fiber 100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα οι γονεις μου ειναι αναμεσα σε EON+ Fiber 100 vs cosmote tv + fiber 100 πια απο τις 2 υπηρεσιες ειναι καλυτερη σε θεμα ταινιων. σειρων.. ,,, ποδοφαιρικων αγωνων σε ολα τα ειδη ποδοσφαιρο ,, μπασκετ κτλ? οπως και σε θεμα ταχητητας σε fiber 100 /? και  σε θεμα  τιμων ? 

οι γονεις μου ειναι αναμεσα σε
EON+ Fiber 100 vs cosmote tv + fiber 100

Επεξ/σία από lonliness47
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 03/02/2022 at 23:22, lonliness47 said:

Καλησπερα οι γονεις μου ειναι αναμεσα σε EON+ Fiber 100 vs cosmote tv + fiber 100 πια απο τις 2 υπηρεσιες ειναι καλυτερη σε θεμα ταινιων. σειρων.. ,,, ποδοφαιρικων αγωνων σε ολα τα ειδη ποδοσφαιρο ,, μπασκετ κτλ? οπως και σε θεμα ταχητητας σε fiber 100 /? και  σε θεμα  τιμων ? 

οι γονεις μου ειναι αναμεσα σε
EON+ Fiber 100 vs cosmote tv + fiber 100

η ταχυτητα θα ειναι η ιδια αφου χαλκος και kv(dslam) θα ειναι τα ιδια.μονο modem router αλλαζει

5 ώρες πριν, poulinos είπε

η ταχυτητα θα ειναι η ιδια αφου χαλκος και kv(dslam) θα ειναι τα ιδια.μονο modem router αλλαζει

πια απο τις 2 υπηρεσιες ειναι καλυτερη σε θεμα ταινιων. σειρων.. ,,, ποδοφαιρικων αγωνων σε ολα τα ειδη ποδοσφαιρο ,, μπασκετ κτλ?

3 hours ago, lonliness47 said:

πια απο τις 2 υπηρεσιες ειναι καλυτερη σε θεμα ταινιων. σειρων.. ,,, ποδοφαιρικων αγωνων σε ολα τα ειδη ποδοσφαιρο ,, μπασκετ κτλ?

δεν  βλεπω tv καν οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο

Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη. Στα αθλητικά η cosmote στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει τις 8 ομάδες. Έχει champions league-europa-conference. Έχει premier league τελευταία χρονιά. Κύπελλο Αγγλίας. Έχει ιταλικό. Φόρμουλα 1 moto gp.

Η nova έχει τις υπόλοιπες 6 του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει ισπανικό γερμανικό και πήρε από τη νέα σαιζόν και για 6 χρόνια την premier league. Έχει μπάσκετ Euroleague. 

Σε ταινίες σειρές 3 η 4 cinema έχουν και οι δύο. 

Στις σελίδες τους έχουν και οι δύο τα κανάλια τους. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...