Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους ,,, έχω ένα χώρο στο μαγαζί που είναι το γραφείο με την ταμειακή μηχανή ,, POS ,, υπολογιστής κτλπ ,,,, και τώρα θελω τα μεταφερω σε δίπλα χώρο  ,, το θέμα είναι ότι για μεταφερθεί η σύνδεση του Ίντερνετ εκεί πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία όποτε η σύνδεση του Ίντερνετ θα μείνει στο παλιό γραφείο μιας και θα εξακολουθεί να υφίσταται αλλά με άλλη λειτουργία .Για να μην γίνει μεγάλη εργασία με σπασίματα κτλπ σκέφτομαι να αγοράσω ένα Wi-Fi extended και ένα Ethernet hub για μα συνδέσω τα περιφερειακά  στο νέο διπλανό χωρο απλά θέλω να ρωτήσω θα γίνει η δουλεια έτσι όπως το σκέφτομαι .Να λάβω το σήμα του Ίντερνετ μέσω extender και με την θύρα Ethernet που εχει να συνδέσω το hub κάνω δουλεια η θα μπερδευτούν όλα; 

αυτά που σκέφτομαι να αγοράσω είναι αυτά 

828083D7-2924-4CAE-A72B-4223ACF5F9D6.jpeg

F80266F8-C0C9-4870-A6FF-933A3748FDE1.jpeg

4EBB18F9-7CA3-4639-9174-985CC3DD1D7D.jpeg

CB1F1BF7-2CAB-40CE-81AE-D3994F384AF9.jpeg

ADFC1350-9BF9-4DED-B300-AE0AB9ADCD37.jpeg

Δημοσ.

Αν ο δίπλα χώρος εφάπτεται με το υφιστάμενο, για εμένα καλύτερα είναι να κάνεις μια τρύπα στον τοίχο και να τραβήξεις ένα καλώδιο lan. Αυτά τα κόλπα με τα ασύρματα repeater εγώ δεν θα τα εμπιστευόμουν για δουλειά.

Αν όμως και οι δύο χώροι μοιράζονται το ίδιο ρολόι ΔΕΗ και δεν θέλεις να τρυπάς τοίχους τότε καλύτερα να πάρεις ένα ζευγάρι powerline και να πάρεις lan από εκεί για το switch.
Π.Χ. https://www.skroutz.gr/s/15823790/TP-LINK-TL-WPA4220KIT-v4-Powerline-Διπλό-για-Ασύρματη-Σύνδεση-Wi-Fi-4-και-2-Θύρες-Ethernet.html

Δημοσ.

Ναι στο χώρο το ίδιο ρολόι ρεύματος υπάρχει ,,, όποτε λες καλύτερα αυτό ,,,, κάνω σύνδεση  βάζω το switch και παίζουν όλα κομπλέ ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alex52 είπε

Γεια χαρά σε όλους ,,, έχω ένα χώρο στο μαγαζί που είναι το γραφείο με την ταμειακή μηχανή ,, POS ,, υπολογιστής κτλπ ,,,, και τώρα θελω τα μεταφερω σε δίπλα χώρο  ,, το θέμα είναι ότι για μεταφερθεί η σύνδεση του Ίντερνετ εκεί πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία όποτε η σύνδεση του Ίντερνετ θα μείνει στο παλιό γραφείο μιας και θα εξακολουθεί να υφίσταται αλλά με άλλη λειτουργία .Για να μην γίνει μεγάλη εργασία με σπασίματα κτλπ σκέφτομαι να αγοράσω ένα Wi-Fi extended και ένα Ethernet hub για μα συνδέσω τα περιφερειακά  στο νέο διπλανό χωρο απλά θέλω να ρωτήσω θα γίνει η δουλεια έτσι όπως το σκέφτομαι .Να λάβω το σήμα του Ίντερνετ μέσω extender και με την θύρα Ethernet που εχει να συνδέσω το hub κάνω δουλεια η θα μπερδευτούν όλα; 

αυτά που σκέφτομαι να αγοράσω είναι αυτά 

828083D7-2924-4CAE-A72B-4223ACF5F9D6.jpeg

F80266F8-C0C9-4870-A6FF-933A3748FDE1.jpeg

4EBB18F9-7CA3-4639-9174-985CC3DD1D7D.jpeg

CB1F1BF7-2CAB-40CE-81AE-D3994F384AF9.jpeg

ADFC1350-9BF9-4DED-B300-AE0AB9ADCD37.jpeg

Θα σου πρότεινα προς αποφυγήν πιθανόν αποσυνδέσεων να τραβήξεις ένα καλώδιο δικτύου (αν είναι εφικτό) καλύτερα και με το switch να συνδέσεις τα περιφερειακά που χρειάζεσαι.

Το βλέπω πιο σταθερό ως λειτουργία...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kormos είπε

Το βλέπω πιο σταθερό ως λειτουργία...

Είναι 1000% σίγουρο ότι είναι μακράν σταθερότερο, ευκολότερο και οικονομικότερο, έναντι οποιασδήποτε άλλης λύσης.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alex52 είπε

Ναι στο χώρο το ίδιο ρολόι ρεύματος υπάρχει ,,, όποτε λες καλύτερα αυτό ,,,, κάνω σύνδεση  βάζω το switch και παίζουν όλα κομπλέ ;

Το καλύτερο είναι να τραβήξεις καλώδιο (98-100% απόδοση). Το αμέσως επόμενο είναι να βάλεις powerline (όχι το πιο φθηνό που θα βρεις) (85-90% απόδοση). Το τελευταίο είναι το wifi extender (πάλι, όχι το πιο φθηνό) (65-75% απόδοση).

Αναφέρω ποσοστά απόδοσης εννοώντας το πόσο συχνά θα έχεις αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Έβαλα μια νέα παραγγελία με το powerline για δοκιμή και εάν έχει προβλήματα με αποσυνδέσεις κτλπ το έσχατο θα είναι το καλώδιο ( θέλω να το αποφύγω για να μην ενοχλεί ) !!! Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας !!!

Δημοσ.
Στις 4/2/2022 στις 2:30 ΜΜ, alex52 είπε

Έβαλα μια νέα παραγγελία με το powerline για δοκιμή και εάν έχει προβλήματα με αποσυνδέσεις κτλπ το έσχατο θα είναι το καλώδιο ( θέλω να το αποφύγω για να μην ενοχλεί ) !!! Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας !!!

Μπορείς να αιτιολογήσεις την έκφραση να "ενοχλεί"?

Αν γίνει σε σωστό σημείο με σωστό τρόπο η μεταφορά/επέκταση καλωδίου όλα θα είναι καλά...

Μφχ🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...