li@m Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dchatz είπε Μα δε το λέω ξεκάθαρα; Ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας που δεν έχει συνηθίσει αυτόν τον τρόπο αγορών και θεωρεί ότι απλώς εξυπηρετεί να παραλάβει, δε πάει το μυαλό του παραπέρα. Φυσικά αν ήμουν εγώ δε θα παραλάμβανα. Από την άλλη οι περισσότεροι άνθρωποι εργαζόμαστε, δε γίνεται να καθόμαστε σπίτι 3-4 ώρες αναμένοντας μία παραλαβή. "Δυστυχώς την παραγγελία παρέλαβε η μητέρα μου καθότι εγώ εργαζόμουν και δε πρόσεξε την κατάσταση της συσκευασίας κατά την παράδοση. " Sorry το κείμενο ανάμεσα από τις φωτογραφίες δεν το είδα. Προτείνω και εγώ να μην το αφήσεις έτσι!
dchatz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Πόσταρα και εικόνα από την κάμερα με το διανομέα να κρατάει στα χέρια του το ανοιγμένο κουτί. Σβήστηκε από τη διαχείριση, ίσως και για δική μου προστασία, δεν έχει σημασία. Είχα γράψει και άλλα και τώρα τα έχασα. Θέλω να τονίσω ότι η κατάσταση στην οποία ήρθε το κουτί είναι καταγεγραμμένη και σε βιντεο και σε εικόνες την ώρα που το παραδίδει ο διανομέας. Το μαγαζί 2 μέρες μετά το email που έστειλα δε με πηρε κανένα τηλέφωνο ή email, πήρα εγώ τελικά σήμερα και μου είπαν ότι θα στείλουν εκ νέου τα προϊόντα που έλειπαν. απολογήθηκαν κιόλας που δε με ειδοποίησαν εκείνοι για αυτό και πήρα εγώ πρώτος τηλέφωνο. 1
swstost Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 FYI Ειχα βαλει παραγγελία απο το e-shop με την 1+1 προσφορα και παρέλαβα από το κατάστημα στον Νέο Κόσμο γιατί είναι 3 λεπτά από το σπίτι μου. Οι άνθρωποι εκεί μου είπαν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί μόνο κάθε Πέμπτη, και έχει όλες τις Πέμπτες 1+1 προσφορές.
PedroG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 παρελαβα 1+1 με 50% 2 λιτρα Λικερ Μαστιχας με τιμη συνολικη 25 ευρω! Στο μαρκετ εχει την τιμη λιτρου SXINOS Χιου liquer καπου 24 ευρω το λιτρο οποτε ενταξει πηρα 1 μπουκαλι δωρο! Δε μου αρεσε το 3 ευρω ΜΕταφορικα δεδομενου οτι εβαλα και αλλα πραγματακια!!! Νομιζω στο Αλκοολ συμφερει η αγορα 1+1 με οποια επιπλεον εκπτωση δινει! Το λικερ Μαστιχας ειναι καταπληκτικο ειδικα και κλεισιμο Γευματος Το προτεινω! 1
dchatz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Σε συνέχεια της δικής μου περιπέτειας με το ανοικτό κουτί και τα προϊόντα που έλειπαν να ενημερώσω ότι έγινε νέα αποστολή από το μαγαζί και παρέλαβα τελικά τα προϊόντα που έλειπαν χωρίς καμία δική μου επιπλέον επιβάρυνση. Το ότι η ACS μου έστειλε μήνυμα μετά να κάνω αξιολόγηση των υπηρεσιών της ..... δε θα το σχολιάσω.
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dchatz είπε Το ότι η ACS μου έστειλε μήνυμα μετά να κάνω αξιολόγηση των υπηρεσιών της ..... δε θα το σχολιάσω. Βάλε 5 "αστέρια" Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις